ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Promena bracnog statusa (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1759)

BetterFuture 12.05.2016 19:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik slucajni_prolaznik (Poruka 61984)
Sad se ja kao "pravim pametan", a do prosle nedelje nisam znao ni sta je ds260.
Ali, s obzirom da sam ga vec popunio, mislim da treba da odaberes u koliko ukupno skola si isao posle osnovne i upises ih jednu po jednu bez obzira na vremenski redosled. Gde nemas diplomu, ostavis prazno. Mislim da je validno stanje u vreme popunjavanja ds260. Ako diplomu/e dobijes do intervjua, verovatno ce moci da otkljucaju ds260 "na licu mesta" i upisu, a mozes i ti da zatrazis otkljucavanje formulara.

Tako je. U DS260 se upisuju podaci koji su aktuelni u trenutku slanja istog.

Endorfin91 12.05.2016 22:18

Hvala na odgovoru. Kako mislis prazno? Navedem kad sam upisao i ostale podatke institucije, ali samo deo vezan za diplomu ostavim prazan, a datum zavrsetka napisem datum kad popunjavam ds260? Znam da smaram, ali ne bih da zbog neke sitnice budem diskvalifikovan :)

slucajni_prolaznik 13.05.2016 03:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Endorfin91 (Poruka 61992)
Hvala na odgovoru. Kako mislis prazno? Navedem kad sam upisao i ostale podatke institucije, ali samo deo vezan za diplomu ostavim prazan, a datum zavrsetka napisem datum kad popunjavam ds260? Znam da smaram, ali ne bih da zbog neke sitnice budem diskvalifikovan :)

Bas tako, popunis tekuce (trenutne) podatke, a ostavis prazno polje za diplomu, jer je trenutno i nemas. Ne verujem da ista sto se tice skola sem "minimum 12 uzastopnih godina skolovanja" moze biti razlog za "disvalifikaciju", ali opet bolje popuni sto tacnije mozes.

Endorfin91 13.05.2016 05:02

Jos samo jedno pitanje i to je to xD Navodim od osnovne pa svs do fakulteta ili to sto sam zavrsio fakultet znaci da nije njih briga za osnovno i srednje obrazovanje?

slucajni_prolaznik 13.05.2016 05:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Endorfin91 (Poruka 62001)
Jos samo jedno pitanje i to je to xD Navodim od osnovne pa svs do fakulteta ili to sto sam zavrsio fakultet znaci da nije njih briga za osnovno i srednje obrazovanje?

Moje misljenje da ih je izuzetno briga da si osnovnu i srednju pohadjao 12 uzastopnih godina, a za fakultet ih ako je osnovna i srednja bila "12 godina u kontinuitetu" i nije briga.
Takodje mislim da osnovnu ne bi trebalo da popunjavas jer pitanje glasi:
Have you attended any educational institutions at a secondary level or above?
I onda odaberes broj of educational institutions posle osnovne, pa toliko skola i popunis.

sara994 13.05.2016 19:40

Zelela bih da pitam, da li postoji neki rok do kada najkasnije moze da se posalje DS-260 formular? Takodje me interesuje da li da popunim formular sad kao singl ili da sacekam vencanje koje je zakazano za jun mesec?... i jos samo ovo da li je uslov znati engleski jezik na intervju? Unapred Hvala na odgovoru :D

BetterFuture 13.05.2016 21:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sara994 (Poruka 62008)
Zelela bih da pitam, da li postoji neki rok do kada najkasnije moze da se posalje DS-260 formular? Takodje me interesuje da li da popunim formular sad kao singl ili da sacekam vencanje koje je zakazano za jun mesec?... i jos samo ovo da li je uslov znati engleski jezik na intervju? Unapred Hvala na odgovoru :D

Dobro dosla na forum. S obzirom da si nov clan, moram da te posavetujem da citas forum jer su na sva tvoja pitanja dati detaljni odgovori na odgovarajucim temama. Evo ukratko:

1. Ne moras da zuris sa slanjem. Tvoj "dobitak" vazi za fiskalnu 2017. U principu mozes i sledece godine da posaljes (ne verujem da je iko toliko cekao) ali kada se budes informisala na forumu moci ces sama da odlucis. U zavisnosti kada planirate da putujete i koji ti je CN.

2. Mozes bilo koju varijantu, mada iskusni clanovi pisu da su poslali kao singl a kada im je zakazan intervju onda trazili od ambasade da im otkljuca formular i da upisu promene.

3. Nije neophodno znanje engleskog.

wayne89 14.05.2016 12:54

Jas imam jedno slicno pitanje na 1vo:

Kad sam aplicirao sam isto bio single, ali sam u vezi mesec i pol pred 3 Maj ts od kad sam video da sam izvucen. Jel ima sansi da uzmem curu sa mnom ako bi smo se vencali i ono sve?

BetterFuture 14.05.2016 14:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik wayne89 (Poruka 62018)
Jas imam jedno slicno pitanje na 1vo:

Kad sam aplicirao sam isto bio single, ali sam u vezi mesec i pol pred 3 Maj ts od kad sam video da sam izvucen. Jel ima sansi da uzmem curu sa mnom ako bi smo se vencali i ono sve?

Dok se ne javi neko sa slicnim iskustvom, moje misljenje je da imate sansu kao i drugi. Pa i stav same ambasade je da je normalno da zivot ide svojim tokom. Na konzulu je odluka da li ce poverovati u vas brak. Od prosle godine je jos uvek, koliko je meni poznato, jedan par "na ledu" jer konzul nije bas poverovao pa su im dva puta pomerali intervju. Pozovite ambasadu pa pitajte. To je uvek najbolje resenje.

sara994 22.05.2016 22:53

Opet ja, Htela bih da pitam izvucena sam i sta dalje gde se nalazi taj ds 260 formular koji treba da popunim jel to prvi korak i onda cekam da mi jave kad je zakazan intervju... Hvala unapred na odg. :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:04.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.