Upravo se prijavio 10+ put, a zenu prijavio treci put. Valjda ce konacno biti nesto. :==D:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lux
(Poruka 64498)
Upravo se prijavio 10+ put, a zenu prijavio treci put. Valjda ce konacno biti nesto. :==D:
|
E pa za ovaj jubilarni put držimo vam palčeve i čekamo famozni Maj mesec :grin:
|
| UncleSam |
11.06.2017 12:57 |
Nakon vise od 10 prijava , napokon izvucen :1081:
2018EU00000xxx
|
ukupno tri puta, 2014 i 2015 nisam dobio, onda 2016 sam pauzirao nisam predao, i evo sad 2017 sam izvucen!
|
| misternice |
12.06.2017 11:53 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik 3put
(Poruka 67593)
ukupno tri puta, 2014 i 2015 nisam dobio, onda 2016 sam pauzirao nisam predao, i evo sad 2017 sam izvucen!
|
Ja identicno - igrao za DV2015, DV2016, za DV2017 sam ZABORAVIO :nene: DV2018 - treca sreca :)
|
| BetterFuture |
12.06.2017 14:00 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik UncleSam
(Poruka 67585)
Nakon vise od 10 prijava , napokon izvucen :1081:
2018EU00000xxx
|
Cestitamo! Molim da napisete cifru za stotinu da bi lepse izgledalo u tabeli. Hvala.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik misternice
(Poruka 67595)
Ja identicno - igrao za DV2015, DV2016, za DV2017 sam ZABORAVIO :nene: DV2018 - treca sreca :)
|
ko ce ga znati...mozda bas ta PAUZA je bila i presudna... :drool:
|
ja sam se bila prijavila za lutriju 2017 i nisam bila izvucena,ali nisam gubila nadu :grin: za Dv 2018 sam se prijavila ponovo i bila izvucena :1081::1081::1081:
Mislim da sam na drugoj temi napisala Case Number ali da se ponovim
Case Number : 2018EU00009***
I Veliki Pozdrav svima,i ne gubite nadu :1081::1081::1081:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 67600)
Cestitamo! Molim da napisete cifru za stotinu da bi lepse izgledalo u tabeli. Hvala.
|
I Vama takodje Zelim od Sveg srca da uskoro budete izvuceni :1072:
jel zahvaljujuci vama ovde mozemo naci sve informacije koje ne znamo. Zelim od srca da vam se zahvalim na svim informacijama koje ovde postavljate :1072: I izvinjavam se ako nisam ovde trebala ovo da napisem. Hvala vam jos jednom :1081::1072:
|
| bubica.optimista |
24.06.2017 16:51 |
Pokušaću jednom i uspeću
Sajt je više nego odličan i pruža obilje informacija, mada, potrebno je vreme da se sve to nekako "složi" u glavi. Volela bih da čujem mišljenja onih koji su ostvarili san i dobili green card kao i one koji se tek spremaju: Mislite li da je 53 godine života prepreka za osobu da se prijavi na lutriju, tj. kakve su šanse da neko, samostalno, aplicira i dobije vizu? Pri tom ima fakultet (pravni) koji neće ništa vredeti u USA ali se oseća spremnom da se prihvati bilo kakvog posla (nega starih, housekeeping, etc.) Želim da stavim tačku na dosadašnji život (imam stan, kuću, kola, bedno plaćen posao, veliku decu) i želju i spremnost na prilagodjavanje. Cilj mi je Sijetl, mada sam i dalje otvorena za druge opcije. Ako Vas nisam šokirala, unapred se zahvaljujem na eventualnim odgovorima.
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:52. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.