-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Moze, ne bih se bunio! :beer: Sledece godine i ovako planiram da odem turisticki da bar malo suzim izbor...
|
ja se planiram danas prijavitt...pitanje za vas koji ste se prijavljivali s parterima - da li ste se posebno prijavljivali ili ste stavili status married? čula sam negdje da je moguće staviti status married pa se nakon dobitka vize vjenčati? da li je to istina...jer nije nam sila za ženiti se, ali ako dobijemo vizu, zajedno idemo svakako :skviz:
|
Ne može i jare i pare!
Ti u trenutku slanja prijave moraš navesti onako kako je sad trenutno zvanično stanje! A trenutno zvanično stanje je da niste vjenčani. Šta misliš kad bi svi mi popunjavali kako hoćemo obrasce u opštini, sudu, pošti... i pored naveli "planiram to da uradim"?!
Ti popunjavaš za sebe prijavu kao da nisi u braku (single) i tvoj partner isto tako, pa ako dobije jedn od vas onda se vjenčajte.
E sad druga je stvar što ćeš posle morati na razgovoru da ubjeđuješ njih u ambasadi da to niste uradili zbog novca itd... Tamo će te poneti na razgovor zajedničke slike i ostale dokaze da ste u vezi od ranije i tome slično, pa šta bude.
Ako danas 27.11. popuniš da si married a ti na razgovor doneseš vjenčani list na kom piše datum da ste se posle toga vjenčali, automatski ste sami sebi rekli "Zbogom Ameriko"!
|
Suprug i ja se takodje prijavili !
Srecno nam svima nadam se koverti ..!
|
registracija3 |
30.11.2009 10:27 |
Evo ga i ja
Prvi sex je nezaboravan, pa tako i meni prvo prijavljivanje, a danas bogami idem i loto da uplatim, pa fino da se to sve sastavi pa zalije kad se dobije....pozzzzz svim emigrantima kao i budućim.
|
Inside@22 |
30.11.2009 10:44 |
I ja se prijavio ove godine...
Svima puno sreće... :-D
|
Nas troje u paketu.Prijavili se 28.11.a mozda 29.11.oko ponoci je bilo.Jedva:udri:.
|
Nikolica014 |
04.12.2009 21:16 |
Prijavio se i ja(Nikola) sa sve zenom (Bojanom) :-)
|
uncle sam |
06.12.2009 16:51 |
I ja sam se prijavio sa još dva druga...Inače sve pohvale za sajt.
Srećno svima koji učestvuju u dv2011.
|
Evo jos pridoslica... :)
Prijavila sam se 30.10.2009., i moj decko takodje...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:40. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.