Thanks, brzi ste nema šta!
Nisam samo mislio na putovanje kroz USA nego na svakodnevni život i potrebe.
|
Pozdrav svima,
mene interesuje da ako dobijem GC preko mog buduceg muza, koji je vec uso u proces, da li moramo prvi put zajedno da udjemo da aktiviramo GC ili moze samo nosilac jer bih ja zbog mog posla morala da ostanem da zavrsim nesto ili moram da odem i da se vratim pa ponovo.....
Hvala....
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gost
(Poruka 21506)
Pozdrav svima,
mene interesuje da ako dobijem GC preko mog buduceg muza, koji je vec uso u proces, da li moramo prvi put zajedno da udjemo da aktiviramo GC ili moze samo nosilac jer bih ja zbog mog posla morala da ostanem da zavrsim nesto ili moram da odem i da se vratim pa ponovo.....
Hvala....
|
U kom smislu je ušao u proces? Ako je on bio na razgovoru u ambasadi kao dobitnik bez tebe, gotovo je.
|
Nije jos uvek bio, trebamo da se vencamo prvo :) Intresuje me posle oko ulaska da li moramo zajedno da udjemo u tom odredjenom roku ili moze samo on a ja naknadno..
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gost
(Poruka 21515)
Nije jos uvek bio, trebamo da se vencamo prvo :) Intresuje me posle oko ulaska da li moramo zajedno da udjemo u tom odredjenom roku ili moze samo on a ja naknadno..
|
On kao nosioc GC moze sam da udje u USA, ali ti ne mozes bez njega.
Prema tome, on moze sam da ode, i onda kada ti budes mogla (naravno, unutar tog roka 6 mjeseci za aktivaciju), vrati se po tebe. :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik spectra
(Poruka 21516)
Prema tome, on moze sam da ode, i onda kada ti budes mogla (naravno, unutar tog roka 6 mjeseci za aktivaciju), vrati se po tebe. :)
|
To treba jednom ispitati i da ne bude više nikakve dileme. Možda može i bez njegovog povratka sama otići posle njega u tih 6 mjeseci. Možda je to obavezno samo ako su djeca u pitanju.
|
Hvala vam punooo za informacije :) Nadam se bice sve ok.
Pozdrav!!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik spectra
(Poruka 21516)
|
Ne mora da se vraca po nju, vec je bitno samo da dobitnik (nosilac) udje prvi a supruznik moze da udje posle sam!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nemili
(Poruka 21527)
Ne mora da se vraca po nju, vec je bitno samo da dobitnik udje prvi a supruznik moze da udje posle sam!
|
A šta ako porodica ima i maloljetnu djecu kao članove porodice? Mogu li recimo u tom slučaju ući sa majkom naknadno kad je nosilac već otišao, ili moraju u prisustvu oba roditelja ući odnosno da otac mora doći po djecu a samim tim i po suprugu?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lenhi
(Poruka 21528)
A šta ako porodica ima i maloljetnu djecu kao članove porodice? Mogu li recimo u tom slučaju ući sa majkom naknadno kad je nosilac već otišao, ili moraju u prisustvu oba roditelja ući odnosno da otac mora doći po djecu a samim tim i po suprugu?
|
Supruga moze uci sa decom naknadno bez problema. Evo to moze da potvrdi drug forumas Bode kome ce se supruga i deca prikljuciti naknadno.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:19. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.