![]() |
Cestitam svima, pa sto pre da haramo po dalekoj nam Americi :)
|
Citat:
Da li imate tamo nekoga da vam pomogne u pocetku? Bar oko stana na neko vreme i to... Po meni je Boston, (valjda sto sam zivela u njemu pa mi je najblizi srcu :inlove: ) ali ne znam sta bi ti ostali savetovali... Ovde vecina koliko mi se cini ide u Seattle.. |
@iVlada
Čestitam i sretno u LA :) :) Citat:
|
Cestitke svim skorasnjim dobitnicima i od mene...da se sto bolje snadjete tamo i da vam se uskoro pridruzimo i svi mi ostali sa foruma...:)
|
Citat:
Puno pozdrava i sreće!!! |
Hvala svima na zeljama i cestitkama :)
Isto tako i ja zelim svim dobitnicima puno srece i uspeha u skorijoj buducnosti! I ostatku, koji tek treba da ode u ambasadu i podigne svoju viziranu soshku :D @RBSMC Mi idemo pocetkom maja. Juce smo uzeli karte za 6. :) Spremamo se lagano.. Mislim, nemamo sta da spremamo, spremni smo vec, samo zena da pozavrsava par ispita na faxu i da picimo.. Mozda se i vidimo tamo :) @Bostonka Odosmo u Los Angeles. Imamo tamo dve porodice koje ce nam pomoci u pocetku(ssn, vozacka i te neke tehnikalije). Jedna su bliski rodjaci, a druga bliski prijatelji. Svidja nam se klima. Volimo more vise od svega. U ovom slucaju okean :) i jedva cekamo da stignemo tamo! Znamo da je to jedan od najskupljih delova USA, ali sto se kaze, pucamo na visoko, trudicemo se i ocekujemo da ce nam se vratiti :) Nekako razmisljam da je bolje da odemo tamo gde cemo biti srecni, gde ce nam biti lepo da prosetamo plazom, gde cemo moci na razne nacine da se 'izduvamo' kada nam bude muka od posla :) |
iVlada, čestitam i želim vam puno srece, kao i na svih ostali dobitnicima.
sledim forum več 3 meseca i do sada i ja nisam bila aktivna, samo čitala po forumu. Znam da na to pitanje ima puno odgovora, ali želim da budem sigurna. Znači, i mi smo u isti situaciju kao i vas, pa me zanima da li ste poslali updatetirani formi za tebe i tvoja supruga nakon venčanje do KCC ili ste ih poneli na intrevju i koja dokumentacija ste poslali. Da li je supruga menjala prezime i adresu i da li za nju ste popunili samo DS230 part 1 formu. |
Evo odgovoricu ja, jer sam bio u istoj situaciji :)
Trebalo bi da posaljete "update" formulara i medjunarodni vencani list ako ste se vencali a intervju ce vam biti kasnije. Ukoliko se vencavate mesec dana pre intervjua onda se dogovorite sa ambasadom sta i kako. |
Igore, moram da dopunim tvoj post..nema ljutis :D
@mytweety Moja zena(tada devojka) je poslala dokumentaciju u Kentaki sa svojim devojackim prezimenom. Proslo je 5-6 meseci do trenutka kada joj je zakazan intervju. Mi smo se vencali nakon 10ak, 15 dana posle zakazanog intervjua. Odmah nakon vencanja, promenila je prezime, adresu prebivalista(posto zivi kod mene) i to vam je svakako i prvi korak. Nakon toga smo prikupili svu dokumentaciju kao muz i zena. Ja sam popunio DS230 Part I i DS230 Part II, posto sam isao kao njen pratilac. Ako ste u takvoj situaciji, treba obavestiti samo ambasadu, da bi oni tamo zabelezili i ocekivali vas oboje na intervjuu. Nista ne saljete u Kentaki, jer ste sa njima zavrsili pricu. Od trenutka od kad je zakazan intervju, ambasada je nadlezna za sve. A ako ste se vencali pre zakazanog intervjua, opet treba videti sta ce vam reci u ambasadi, ali bi najverovatnije u tom slucaju poslali muzevljevu dokumentaciju u Kentaki. Nije nista strasno. Mi smo sve lagano zavrsili i niko nam nije pravio problem. Obavezno ponesite vase zajednicke fotografije u ambasadu. Bitno je da budete stvarno iskreni i sve ce biti ok. Oni samo zele da znaju da brak nije iz koristi. Nadam se da sam pomogao :) i hvala na lepim zeljama :) Ako budes imala jos pitanja, pucaj slobodno :) |
Da sam znala da mogu da se udam i povedem nekoga i nakon zakazanog intervjua raspisala bih konkurs za mladozenju :1081::1072::rofl:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:53. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.