-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
Promene datum, promene may be u will be, pa onda izbrisu svaki informaciju o dodatnom izvlacenje, i tako u krug...
Promenice oni to will be brzo. Kad sledeci put udjes tamo nece to ni pisati :==D:
|
I ja sam takodje aplicirao i isto sa vremena na vreme proveravam i pise mi kao i tebi. Neznam da li je u pitanju negativan odgovor ili da se jos ceka. Pocele su aplikacije za 2014 pa ne bih da propustim i taj deo.
|
nisandra4 |
05.10.2012 11:39 |
nece pa nece
Pozdrav svima . Da li se nekome desavalo da ne moze da proveri . Par dana pokusavam ,upisem kod prezime... i samo mi menja kodove . probao sa IE i chrome
|
nives1103 |
05.10.2012 12:09 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nisandra4
(Poruka 32176)
Pozdrav svima . Da li se nekome desavalo da ne moze da proveri . Par dana pokusavam ,upisem kod prezime... i samo mi menja kodove . probao sa IE i chrome
|
Meni je bilo tako jednom, ali nakon par sati sam mogla provjeriti...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nisandra4
(Poruka 32176)
|
Probaj preko Mozile. Sa IE neces moci, i ja imam taj problem
:pozdrav:
|
Nekad nije ni do internet pretrazivaca.Kad su mene izvukli na lutriji 2010 godine,ja sam dobila pismo iz Kentakija u aprilu da sam izvucena(jos uvek nije bilo ove elektronske lutrije,vec je sve islo postom),a elektronski rezultati za proveru su pocinjali 1 jul-a,i ja zensko ko zensko radoznala,pa da proverim jos jednom dali je sigurno da sam izvucena ukucam komfirmaciski broj,kad ono meni HAS NOT BEEN SELECTED,jao mene slog da strefi,brze bolje javim se mojoj sestri koja je vec zivela ovde u Americi,i da se javi u Kentaki.Oni joj kazu ne sekiraj se sve je u redu,ali da se te greske desavaju zbog velike posecenosti sajt-a.Donekle mogu da kazem da se meni vise svidja taj staromodni nacin izvlacenja,jes da sada sve brze ide,i mozes brze da dodjes do podataka,ali ja sam moju potvrdu dobila crno na belo i jos uvek je cuvam.:;D:
|
nisandra4 |
06.10.2012 12:35 |
Da sve je u redu , do pretrazivaca je bilo valjda :no:
|
Ima li informacija sta mislite u ovom trenutku hoce li biti nekog Oktobarskog dobitnika sa foruma i kad?
Proveravate li Confirmation number za DV-2013 menja li se nesto?
|
nives1103 |
06.10.2012 14:01 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
(Poruka 32210)
Ima li informacija ili sta mislite u ovom trenutku hoce li biti nekog Oktobarskog dobitnika i kad?
Proveravate li Confirmation number za DV-2013?
|
Piše: "More entries will be selected in early October 2012", tako da ja provjeravam svaki drugi dan :grin::grin:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nives1103
(Poruka 32211)
Piše: "More entries will be selected in early October 2012", tako da ja provjeravam svaki drugi dan :grin::grin:
|
Poz takodje provjeravam svaki drugi dan isto pise , nadam se da cemo se uspjeti prijaviti za 2014
:nene:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:31. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.