pedjolino |
07.12.2013 10:43 |
Pozdrav svima evo i mene sa cestitkama od srca za sve koji su prosli do sad i lep zivot preko bare nadam se da cemo i mi stici na red s obzirom da smo malo veci broj 30xxx podrska i za sve one koji tek treb da idu na intervju...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik macodlak
(Poruka 42909)
Čestitam, i imam pitanje za tebe... Kakvu potvrdu u nesluženju vojnog roka su tražili, i o kojoj ambasadi je reč? Ja nisam služio vojni rok jer sam 87 godište pa vojske nije ni bilo, inače sam iz BIH.
|
Riječ je o ambasadi u Sarajevu. Ja nisam nigdje našao da je potrebnu dostaviti uvjerenje o ne služenju vojnog roka.
Ja radim u bezbjedonosnim strukturama BiH, i po pravilu mi ne sluzimo vojni rok(tako je nekada bilo). To sam gospodji koja je trazila dokumente i rekao, te je njen odgovor bio da se bez obzira na sve moram dostaviti uvjerenje, koje je izdano od nadleznog organa, ili o služenju ili ne služenju vojnog roka.
|
@cvale, čestitam na vizama, sve najbolje vam želim dalje u životu. Vidjeli ste kako je sve opušteno. Pretpostavljam da ćete u petak po vize, kakvi su planovi za dalje?
@macodlak, što se tiče potvrde o nesluženju vojnog roka, pretpostavljam da nešto tog tipa možeš dobiti u Vojnom odsjeku, ali svakako će cvale imati info iz prve ruke. Znam da se u BL zahtjev za potvrdu o služenju vojnog roka predaje u opštini, a sama potvrda se podiže u Vojnom odsjeku i da ne povjeruješ izdaje se bez naknade :blink:
|
macodlak |
07.12.2013 17:58 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik via
(Poruka 42914)
@cvale, čestitam na vizama, sve najbolje vam želim dalje u životu. Vidjeli ste kako je sve opušteno. Pretpostavljam da ćete u petak po vize, kakvi su planovi za dalje?
@macodlak, što se tiče potvrde o nesluženju vojnog roka, pretpostavljam da nešto tog tipa možeš dobiti u Vojnom odsjeku, ali svakako će cvale imati info iz prve ruke. Znam da se u BL zahtjev za potvrdu o služenju vojnog roka predaje u opštini, a sama potvrda se podiže u Vojnom odsjeku i da ne povjeruješ izdaje se bez naknade :blink:
|
Bez naknade, ma daj šta to pričaš. Ja ozbiljno a ti me zekiš!!! :blink:
he he he he he...
|
DjoleBGD |
07.12.2013 21:36 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pedjolino
(Poruka 42910)
Pozdrav svima evo i mene sa cestitkama od srca za sve koji su prosli do sad i lep zivot preko bare nadam se da cemo i mi stici na red s obzirom da smo malo veci broj 30xxx podrska i za sve one koji tek treb da idu na intervju...
|
Peđolino ti si još i dobar, ja sam 44*** :sleeping:
|
pedjolino |
08.12.2013 10:47 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik DjoleBGD
(Poruka 42926)
Peđolino ti si još i dobar, ja sam 44*** :sleeping:
|
Sticemo nadam se svi nadam se posle nove godine ici ce malo brze a kad dodje taj dan da :beer:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik via
(Poruka 42914)
čestitam na vizama, sve najbolje vam želim dalje u životu. Vidjeli ste kako je sve opušteno. Pretpostavljam da ćete u petak po vize, kakvi su planovi za dalje?
što se tiče potvrde o nesluženju vojnog roka, pretpostavljam da nešto tog tipa možeš dobiti u Vojnom odsjeku, ali svakako će cvale imati info iz prve ruke. Znam da se u BL zahtjev za potvrdu o služenju vojnog roka predaje u opštini, a sama potvrda se podiže u Vojnom odsjeku i da ne povjeruješ izdaje se bez naknade :blink:
|
Prvo da zahvalim svima na čestitkama.
Ako Bog da da u ovoj sedmici sve završimo, odnosno uzmemo pasoše naša destinacija (poslije mnogo razmišljanja i mudrovanja) bi bila Milwaukee.
Što se tiče ovih potvrda o služenju/nesluženju vojnog roka Via je u potpunosti upravu. One se mogu dobiti pri opštinskom odeljenju boračko-invalidske i civilne zaštite a sutra ću vam reci da li u mojoj opštini ,gdje sam nekada zivio, ima i novčana naknada za izdavanje iste.:obrva:
|
Cestitam Cvale!
Nista onda, vidimo se u Milvokiju :)
Mi stizemo tamo do kraja nedelje ;)
|
Biće fešte u Milvokiju :grin::grin:
Sretno vam obojici. Igore, nadam se da je sa letovima sve ok, vidim da stanje u nekim okolnim državama poprilično ozbiljno.
bon voyage :pozz:
i naravno, javi se...
|
IgoreMAD, budući zemo :ziveli2:, reci mi kakvo je stanje sa tim kartama. Kada se putuje za Milwaukee, normalno ako nije tajna.:obrva:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:45. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.