ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interview DV2015 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1464)

GoranVE 27.01.2015 20:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik goKi- (Poruka 51561)
честитки горан! ви посакувам само успех да ве следи во америките! :)
ако не е тајна, отприлика колку имавте на сметка како доказ?

Благодарам на честитките.

Кога ги предадовме документите приложив обично писмо(не форма I-134 affidavit of support) од луѓето на чија адреса ќе ја очекуваме GC. Во писмото тие потврдуваат дека ќе не пречекаат и ќе ни помогнат да се вклопиме. Исто така приложив банковно салдо со сума еквивалентна на околу 20000$. Како сто пишав претходно, при интервјуто со службеничката/конзулот (не се секавам како се престави), таа констатира дека е добро што имам заштеда. И тоа беше се на таа тема.

Одам во Columbus, Ohio. Има ли некој кој оди или веќе живее во Columbus, Ohio? Да даде некој совет.

DDAmkd 27.01.2015 21:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik GoranVE (Poruka 51622)
Благодарам на честитките.

Кога ги предадовме документите приложив обично писмо(не форма I-134 affidavit of support) од луѓето на чија адреса ќе ја очекуваме GC. Во писмото тие потврдуваат дека ќе не пречекаат и ќе ни помогнат да се вклопиме. Исто така приложив банковно салдо со сума еквивалентна на околу 20000$. Како сто пишав претходно, при интервјуто со службеничката/конзулот (не се секавам како се престави), таа констатира дека е добро што имам заштеда. И тоа беше се на таа тема.

Одам во Columbus, Ohio. Има ли некој кој оди или веќе живее во Columbus, Ohio? Да даде некој совет.

Cestitki GoranVE, se najdobro i mnogu srekja i uspeh. A sto se odnesuva do Colombus,Ohio,pobaraj vo drugite temi,sigurno ima,vaka bi otisle off topic ;)

sashes 02.02.2015 15:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik sashes (Poruka 51588)
Ke ti opisam za den dva vetuvam kako pomina na intervjuto, inaku ne nosev nisto nitu affidavit nitu potvrda od banka.

Zdravo Goran, ke go spodelam moeto iskustvo,inaku intervjuto mi bese zakazano na 22 januari.Stignav nekade pred 8 kako sto mi bese napomenato.Moj sovet da ne nosite premnogu nesta so vas,zatoa sto ke mora da pominete niz detektor pred da odite vo delot za intervju (mi odzema plus oste nekoja minuta za da proverat se)Nosete gi samo potrebnite dokumenti.Koga vlegov posle toa bese cisto formalnost sekako dokolku se vred site dokumenti i ne traese poveke od pola cas.Intervjuto go pominav na makedonski,sto ne pretstavuvase nikakov problem.

Za dokumenti sto nosev:

-2 sliki
-potvrda od sudot za neosuduvan
-potvrda od policija
-potvrda za vojska
-universitetska diploma (zaverena na notar orginal i kopija)
-svidetelstva (orginal i kopii)
-istampano dokumetite koga e zakazano intervjuto i dv 260 isto taka.
-lekarskoto od remedika

Mislam deka tie bea se na se.Dokolku te interesira plus oste nesto slobodno prasaj me. Imaj ubav den.

dzonue 05.02.2015 16:33

Moja iskustava od juce :)
VIZA ODOBRENA :)

Dolazak ujutru pred ambasadu u 8:30
Ulazak, cekanje nekih pola sata ,predajem dokumenta i placam i kazu mi da dodjem u 13:30 na razgovor .
Sam razgovor sa konzulom je trajao oko 3 minuta par obicnih pitanja i citanje zakletve.
Nisam ocekivao da ce biti tako lako,jos samo pasos da stigne :==D:

Svima puno srece i samo opusteno.

Iva75 05.02.2015 21:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dzonue (Poruka 51772)

Ulazak, cekanje nekih pola sata ,predajem dokumenta i placam i kazu mi da dodjem u 13:30 na razgovor .
Sam razgovor sa konzulom je trajao oko 3 minuta par obicnih pitanja i citanje zakletve.

Cestitam i neka svima bude tako lako na intervjuu kao tebi! Svu srecu ti zelim!

NSKum 06.02.2015 00:39

Pozdrav, koliko se otprolike ceka da stigne pasos preko DHl-a

Tomislav1970 06.02.2015 07:31

Obicno treba dva do tri dana.
Napomena: ne donose ti pasose kuci, vec moras sam da odes po njih u poslovnicu DHL-a koji si izabrao prilikom registracije na web situ usvisa-info.com

maki90 06.02.2015 08:32

Kao što Tomislav1970 reče za par dana.

U BiH su promijenili i vratili na staro, tako da sad više ne ide preko DHL-a, nego dođeš ponovno za par dana u amabasadu i preuzmeš - takvo je iskustvo korisnika Animala. Ko zna, možda u skorije vrijeme promijene i u Srbiji.

Pikac: Najprije da čestitam na uspješnom završenom i tom poglavlju i odobrenoj vizi :bravo:. Eh hajde sad doživljaj do detalja :grin:. Kako je bilo, šta si nosio od dokumentacije, koliko je trajao intervju - standardna procedura... i kakva je situacija s pasošom, jel i tebi rečeno da dođeš u amabasadu po pasoš ili ipak preko DHL-a (pa da je onda Animal izolovan slučaj :grin:)

NSKum 06.02.2015 14:52

Hvala, znam da ne donose pasos kuci i da moram da preuzmem u filijali DHL-a, cekam vec 5-dan. al me buni sto kada gledam na sajtu usvisa-info.com svoje podatke , jos nisam ni usao u obradu vize, jer bi u suprotnom pisalo na statusu posiljke sta se sa dokumentacijom desava, nije mi stigao ni jedan mail od njih da me bilo sta obavestavaju kako su i naveli da ce to biti vid komunikacije, a takodje na sajtu americke ambasade pise da obrada moze da traje i do 60 dana dok ne odgovore, pa me interesuju iskustva svih Vas koji ste dodatno slali dokumentaciju i pasose u ambasadu DHL-om

voja82 06.02.2015 16:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dzonue (Poruka 51772)

Iskrene cestitke, i zelim ti sve najbolje i da ostvaris "americki san" :bravo:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:14.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.