ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - 2014 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1322)

Danyda 09.12.2013 21:15

:suure:
Citat:

Prvobitno poslao korisnik pedjolino (Poruka 42931)
Sticemo nadam se svi nadam se posle nove godine ici ce malo brze a kad dodje taj dan da :beer:

Pedjolino i Djole, vi bar prolazite...a ja sam tek 52xxx. Bas mi predstoji neizvesnost !
Puno srece svima,pa i meni,ha,ha....:bravo:

IgorMAD 09.12.2013 22:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik cvale (Poruka 42942)
IgoreMAD, budući zemo :ziveli2:, reci mi kakvo je stanje sa tim kartama. Kada se putuje za Milwaukee, normalno ako nije tajna.:obrva:

hehe, kakva tajna :)
Putuje se u petak. Karte sam nasao za 400 evra po osobi u jednom pravcu.
Kad vi planirate da putujete, ako nije tajna? :)

:beer::beer:

Rusici 10.12.2013 10:57

@Danyda ima nas dosta sa visokim brojevima...i ja sam 52xxx! Nadam se da se vidimo na leto, u ambasadi, istog dana...:)) do tada puno neizvesnosti i ostaje nam da cekamo i cekamo i cekamo...

lover 10.12.2013 13:09

Cestitke i od mene za sve dobitnike, a putnicima zelim srecan i ugodan let, bez nekih vecih turbulencija!:bravo:

macodlak 10.12.2013 18:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 42944)
hehe, kakva tajna :)
Putuje se u petak. Karte sam nasao za 400 evra po osobi u jednom pravcu.
Kad vi planirate da putujete, ako nije tajna? :)

:beer::beer:

To je extra cijena 400eura, daj malo detalja o tome... kada si kupio karte, kada letiš, koja je putanja, koliko torbi možeš ponijeti, kako si našao karte i sl...

Danyda 10.12.2013 19:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Rusici (Poruka 42947)
@Danyda ima nas dosta sa visokim brojevima...i ja sam 52xxx! Nadam se da se vidimo na leto, u ambasadi, istog dana...:)) do tada puno neizvesnosti i ostaje nam da cekamo i cekamo i cekamo...

Rusici,
Da, nadam se... juli, avgust...vidimo se.:sleeping:

IgorMAD 10.12.2013 21:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik macodlak (Poruka 42957)
To je extra cijena 400eura, daj malo detalja o tome... kada si kupio karte, kada letiš, koja je putanja, koliko torbi možeš ponijeti, kako si našao karte i sl...

Karte sam kupio pocetkom novembra. Preko Biser toursa (Balkanska ulica) su kupljene, oni imaju neke kombinacije sa LOT-om. Karta je inace petsto i nesto evra ali sa studentskim popustom izadje ovoliko. Pisao sam vec na nekoj drugoj temi o ovome, cini mi se :)

cvale 11.12.2013 13:52

Zavrsio sam sto se tiče odlaska u Sarajevo. Vizirani pasosi su preuzeti i sada samo da vidimo kada ćemo da letimo. Iskreno ni sami ne znamo jer puno je tu varijabli koji utiču na datum odlaska od dječije škole, novca, mog posla i sl.
Mišljena sam da će se to otegnuti mozda čak do kraja aprila ili početak maja.

Branimir Djuric 13.12.2013 20:15

Srecan put Igore, good trip, pa javi utiske kad stignes i odmoris se kako je u Cikagu i kako je prosla granica i ulaz u Ameriku! :==D:

dekintirani 14.12.2013 10:54

SRECNO Igor MAD !!!!!! Javi nam se!!!! Srecno Cvale!!!! Da se sto pre organizujete za odlazak!!!!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:43.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.