ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

Eregrin 19.03.2014 09:53

Odg

Moje objašnjenje je da Amerikanci ne rade ništa bez razloga. Podigli su ove godine broj izvučenih dobitnika jer su videli u prethodnim godinama da sa manjim brojem izvučenih ne mogu da popune kvotu. Ne bi vam sigurno dali broj da nemate šanse da budete pozvani na intervju. Gledeo sam i po stranim forumima i nisam video da je neko odradio proceduru pravilno a da nije ne bio pozvan na intervju već i dobio zelenu kartu. Mnogi ljudi se bezveze prijave i ne shvatajući komplikovanost i ozbiljnost procesa, ne znajući da li su uopšte kopetentni da konkurišu. A ni viza nije za džabe a o ceni karte da ne govorim.
A i evo zvaničnog odgovora na moje pitanje poslato KCC-u.

Hello
I want to ask you?
I don't know what mean when in visa bulletin writes Current in month such as August and September in last year. And I can not find answer on offical site.

Odgovor:
Thank you for your inquiry.

Current means that all case numbers that have completed processing are eligible to have an interview scheduled for that region.

Posmatrajte to s vedrije strane odabrani ste od nekoliko miliona možda čak i preko 10 miliona prijavljenjih i to ne bez razloga, u životu ništa nije slučajno :bigkiss:

Salec 19.03.2014 21:40

Ovo je broj izdatih viza po godinama (http://travel.state.gov/content/dam/...TableVII.pdf):

51.312 2010
51.118 2011
34.463 2012
51.080 2013

Ako izuzmemo cuvenu 2012.g. ne vidim razlog za novih 30.000 izvucenih ljudi.. Premasili smo 50.000 svake godine, a onaj program Nacara (ili kako se vec zove) bi trebao da ima jos 5.000. Moze biti da hoce da raspodele i te brojeve, ali 30.000 je puno za manje od 4.000 viza..

Pojma nemate koliko bih volela da gresim, ali eto brinem se.. :smrc:

DjoleBGD 20.03.2014 23:31

:c010::c010::ziveli2:Mene ubi neizvesnost...... :aa:

Danyda 23.03.2014 19:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Eregrin (Poruka 44601)
Moje objašnjenje je da Amerikanci ne rade ništa bez razloga. Podigli su ove godine broj izvučenih dobitnika jer su videli u prethodnim godinama da sa manjim brojem izvučenih ne mogu da popune kvotu. Ne bi vam sigurno dali broj da nemate šanse da budete pozvani na intervju. Gledeo sam i po stranim forumima i nisam video da je neko odradio proceduru pravilno a da nije ne bio pozvan na intervju već i dobio zelenu kartu. Mnogi ljudi se bezveze prijave i ne shvatajući komplikovanost i ozbiljnost procesa, ne znajući da li su uopšte kopetentni da konkurišu. A ni viza nije za džabe a o ceni karte da ne govorim.
A i evo zvaničnog odgovora na moje pitanje poslato KCC-u.

Hello
I want to ask you?
I don't know what mean when in visa bulletin writes Current in month such as August and September in last year. And I can not find answer on offical site.

Odgovor:
Thank you for your inquiry.

Current means that all case numbers that have completed processing are eligible to have an interview scheduled for that region.

Posmatrajte to s vedrije strane odabrani ste od nekoliko miliona možda čak i preko 10 miliona prijavljenjih i to ne bez razloga, u životu ništa nije slučajno :bigkiss:

Genijalan si! Hvala ti u ime svih nas sto si nam pojasnio znacenje CURRENT-a i svima nam olaksao, bar sto se toga tice.
Potpuno se slazem sa tobom da Ameri nista slucajno ne rade. Budimo strpljivi i pozitivni.

LAV Sk 24.03.2014 13:51

nemojte da brinete svi cemo doci na red 100%,samo ovo cekanje je stvarno bezveze treba da se izdrzi ova neizvesnost a kako?-osim...:beer:

Susurin 25.03.2014 16:18

Ma i ako ne dodjete na red igracete ponovo lutriju, nije smak sveta. :grin: :woohoo:

gruja.kg.srb 30.03.2014 15:52

Evo dodjosmo otpirlike na pola puta od kada je pocelo zakazivanje intervjua. Zanimljiva je trenutna situacija prema podacima sa ino-foruma. Na 182. dan situacija izgleda ovako:
Ukupno (svi regioni):
Obradjeno: 44876
Izdato: 19395
Odbijeno: 1935
Zanimljivo je da poslednji mesec belezi drastican skok u broju obradjenih zahteva skoro 13000.
Sto se naseg EU regiona tice situacija je sledeca:
Obradjeno: 17576
Izdato: 8162
Odbijeno: 492
Takodje poslednji mesec belezi prilican rast u broju obradjenih zahteva oko 5000.
Ovi podaci ukoliko su tacni pruzaju nadu nama sa viskim CN.
Sretno svima, i da svi dodjemo na red :)

Danyda 30.03.2014 16:51

Hvala Grujo...iako mi brojevi bas nista ne znace i ne kapiram u celosti sistem, naravno da ima smisla sto su ove godine povecali broj dobitnika i da znaju zasto to rade. Naravno ne...da bi nas zezali. A koji si ti broj? Ja sam 52000.

gruja.kg.srb 30.03.2014 17:36

Mi smo 51825. Blizu smo :) Ocekujem da nam intervju bude zakazan u septembru :)

The Goddess 30.03.2014 18:17

A gde se to moze videti oficijalno, koliko su izdali-koliku su odbili itd. ?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:21.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.