![]() |
Odg
Moje objašnjenje je da Amerikanci ne rade ništa bez razloga. Podigli su ove godine broj izvučenih dobitnika jer su videli u prethodnim godinama da sa manjim brojem izvučenih ne mogu da popune kvotu. Ne bi vam sigurno dali broj da nemate šanse da budete pozvani na intervju. Gledeo sam i po stranim forumima i nisam video da je neko odradio proceduru pravilno a da nije ne bio pozvan na intervju već i dobio zelenu kartu. Mnogi ljudi se bezveze prijave i ne shvatajući komplikovanost i ozbiljnost procesa, ne znajući da li su uopšte kopetentni da konkurišu. A ni viza nije za džabe a o ceni karte da ne govorim.
A i evo zvaničnog odgovora na moje pitanje poslato KCC-u. Hello I want to ask you? I don't know what mean when in visa bulletin writes Current in month such as August and September in last year. And I can not find answer on offical site. Odgovor: Thank you for your inquiry. Current means that all case numbers that have completed processing are eligible to have an interview scheduled for that region. Posmatrajte to s vedrije strane odabrani ste od nekoliko miliona možda čak i preko 10 miliona prijavljenjih i to ne bez razloga, u životu ništa nije slučajno :bigkiss: |
Ovo je broj izdatih viza po godinama (http://travel.state.gov/content/dam/...TableVII.pdf):
51.312 2010 51.118 2011 34.463 2012 51.080 2013 Ako izuzmemo cuvenu 2012.g. ne vidim razlog za novih 30.000 izvucenih ljudi.. Premasili smo 50.000 svake godine, a onaj program Nacara (ili kako se vec zove) bi trebao da ima jos 5.000. Moze biti da hoce da raspodele i te brojeve, ali 30.000 je puno za manje od 4.000 viza.. Pojma nemate koliko bih volela da gresim, ali eto brinem se.. :smrc: |
:c010::c010::ziveli2:Mene ubi neizvesnost...... :aa:
|
Citat:
Potpuno se slazem sa tobom da Ameri nista slucajno ne rade. Budimo strpljivi i pozitivni. |
nemojte da brinete svi cemo doci na red 100%,samo ovo cekanje je stvarno bezveze treba da se izdrzi ova neizvesnost a kako?-osim...:beer:
____________________ CN34XXX |
Ma i ako ne dodjete na red igracete ponovo lutriju, nije smak sveta. :grin: :woohoo:
|
Evo dodjosmo otpirlike na pola puta od kada je pocelo zakazivanje intervjua. Zanimljiva je trenutna situacija prema podacima sa ino-foruma. Na 182. dan situacija izgleda ovako:
Ukupno (svi regioni): Obradjeno: 44876 Izdato: 19395 Odbijeno: 1935 Zanimljivo je da poslednji mesec belezi drastican skok u broju obradjenih zahteva skoro 13000. Sto se naseg EU regiona tice situacija je sledeca: Obradjeno: 17576 Izdato: 8162 Odbijeno: 492 Takodje poslednji mesec belezi prilican rast u broju obradjenih zahteva oko 5000. Ovi podaci ukoliko su tacni pruzaju nadu nama sa viskim CN. Sretno svima, i da svi dodjemo na red :) |
Hvala Grujo...iako mi brojevi bas nista ne znace i ne kapiram u celosti sistem, naravno da ima smisla sto su ove godine povecali broj dobitnika i da znaju zasto to rade. Naravno ne...da bi nas zezali. A koji si ti broj? Ja sam 52000.
|
Mi smo 51825. Blizu smo :) Ocekujem da nam intervju bude zakazan u septembru :)
|
A gde se to moze videti oficijalno, koliko su izdali-koliku su odbili itd. ?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:21. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.