ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1735)

ASquared 28.10.2016 09:56

Evo i mene, vracam se na forum :) Prosle godine se nisam prijavila, pretprosle nisam bila izvucena, sad sam resila da se prijavim - treci put :grin:

Srecno svima!

Amar123 28.10.2016 14:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zana (Poruka 64486)
Štoooooo :1072: Podrška taman onoliko velika koliko i njega izvukli :grin: Ja sam inače poznata po imaginarnim podDrškama :udri: Ma čuj, može da krene posao iz garaže kao ovi legendarni u onoj dolini, ono - u onoj garaži koju vlasnici istih tamo iznajmljuju 19-togodišnjacima, čiji su mama i tata u Srbiji/Siriji/Siberiji/štalije a koju plaća od posla za koju evo ja ću da mu dam podršku da nađe...

Ej, ne volim nikog da lažem... sinko, mamu i tatu dovedi da te školuju i izdržavaju dok ne staneš na noge, pa posle kako hoćeš, ako imaju para da te školuju odande još bolje, mani se verovanja u-sve-se-može-kad-se-hoce.... ja te motivacione govore ostavljam onima što čitaju razno-razne Tajne i upadaju u Vortexe :woohoo: Sorry, izgleda sam predugo ovde :blink: nemoj da se mučiš ako postoji lakši i pametniji put... Pozdrav, Ž

Naravno...ja sam svjestan da su šanse da budemo izvučeni male,ali ja volim da unaprijed znam sve pa tako i ovo...Mislim da ako ovdje ne uspijem da zavrsim 4. razred,oni ce tamo sa mnom ostati tu jednu godinu pa onda svako svojim putem,vidjecemo :) Hvala vam

Vladimir087 29.10.2016 13:36

Jutros sam odradio prijavu bez problema, isao sam pre ko internet explorera i sve zavrsio za nekoliko minuta... Slike odradio u NS u podzemnom prolazu, 300 dinara. Sutra cu jos jednu prijavu na ime supruge, da ne radiom bas obe istog dana, pa cekamo maj :grin:

vlada33 29.10.2016 17:50

i ja upravo zavrsio prijavu,dve za redom,preko mozzile bez i najmanjih problema,verujem da to nema nikakve veze dali su obe odradjene zajedno,svesni su oni da svi tako apliciraju i apsolutno je dozvoljeno...

YoWanna 30.10.2016 13:04

Prijava jedna sa moje strane.Nadamo se najboljem i 5 put.:grin::grin::grin:

mkjdo 30.10.2016 20:09

Poštovani,

da li je moguće da se sa istog kompjutera (ip adrese) prijavi više formulara?

anesano 30.10.2016 20:16

Naravno da jeste. Ne igra to nikakvu ulogu, bitno je da su razlicite osobe a za IP adresu je svejedno ;) Sa srecom :)

vlada33 30.10.2016 21:10

Nemoj samo tom logikom da se sa razlicitih ip adresa prijavljuje ista osoba, mada ako je tacno nece sistem ni dozvoliti dve iste prijave iako ja to svakako ne bi isprobavao, ko zna mozda prodje kroz sistem pa bude dupla prijava

mkjdo 30.10.2016 21:31

Hvala na odgovoru i željama! Svima srećna prijava i da svi sa foruma koji su se prijavili dobiju! :)

mkjdo 30.10.2016 23:52

Imam još samo jedno pitanje.

Drug je završio trogodišnju školu, ali ima petogodišnje iskustvo kao pomoćni radnik u rudarskom basenu Kolubara. Najbliže što sam pronašao po nazivu zanimanja na engleskom, na sajtu http://www.onetonline.org/ je Extraction Workers, All Other. Da li je to dobar naziv, a ako jeste, šta se popunjava na prijavi?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:13.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.