ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   DV2015 dobitnici koji ste broj (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1417)

voja82 09.05.2015 08:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SEEUSAIC (Poruka 54361)
Current ne znaci da to sto sluzbenik prica pada u vodu. Najveci broj za koji je izdata viza je bio prosle godine (cut 40150), nikada veci broj od toga za EU nije dobio vizu. Za vreme Current 2013-te godine, nije izdata nijedna viza u Avgustu i Septembru za brojeve vece od 33000 (current u Julu te godine). Koje ce brojeve obradjivati zavisi od distribucije i koliko je viza vec izdato (imajte u vidu da je jedne godine za prvih 10 EU brojeva izdato 27 viza). Statistika dobitnika je komplikovanija od prostog "bice current". Na zalost, sluzbenik je verovatno u pravu.

Ovo ne zvuci ni malo optimisticno ali ajde, nikad se ne zna, ako su prosle godine izvukli 140.000 ljudi a VB je dosao do broja 40.150, valjda ove godine postoji nada za s obzirom da su nas izvukli malo manje 125.000 za nas sa visim brojevima, ali opet sve zavisi od distribucije kako ti kazes...ostaje nam da se nadamo.

IgorMAD 09.05.2015 13:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SEEUSAIC (Poruka 54366)
"Razmak" izmedju brojeva se naziva distribucija. Suprotno uvrezenom razmisljenju da mi sve najbolje znamo a da su svi ostali glupi i "nemaju pojma" o cemu pricaju, sluzbenik u Ambasadi ne mora da pise skriptu za CAEC i ceka rezultate: oni vec znaju kakva je distribucija i vec im je receno sta da ocekuju. To im je posao. Ukoliko nemate detaljniju analizu - molimo Vas da ne dajete lazne nade clanovima Foruma, niti da vredjate sluzbenike Ambasade, koji ako nista drugo, bar imaju pristup potpunim informacijama u procesu DV lutrije.

Vecina statistickih podataka/analiza (ili kako se ovde nazivaju razmaka, rupa, procenata odbijenih, izvucenih, i koji se plasiraju kao "dokaz", mogu se pronaci na Immi Forum i BritSimon blogu.

Sluzbenici u ambasadama nemaju pojma, to su dokazali raznim netacnim informacijama koje su davali ljudima, kod nas a i u drugim zemljama.
Meni je npr sluzbenik rekao da moj broj 8000 ocekujem pocetkom godine, a za malo da bude broj u oktobru, kao i da moram da ponesem sva svedocanstva i prevode diploma na uvid. Nisam poslusao jer 1000 njih pre mene islo bez prevoda i bio sam u pravu. Vise verujem ljudima koji su prosli sve to nego nekim sluzbenicima koji ne znaju svoj posao (cast izuzecima).

A sto se tice ovih statistickih podataka izuzetno su tacni jer su to zvanicni podaci koji se nalaze na CEAC sajtu, sve to mozes i sam da proveris ako te zanima. Nadam se da necu biti banovan sto ljudima dajem "laznu nadu", ali sam siguran da ove godine dolaze svi na red.

voja82 09.05.2015 14:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 54387)
Sluzbenici u ambasadama nemaju pojma, to su dokazali raznim netacnim informacijama koje su davali ljudima, kod nas a i u drugim zemljama.
Meni je npr sluzbenik rekao da moj broj 8000 ocekujem pocetkom godine, a za malo da bude broj u oktobru, kao i da moram da ponesem sva svedocanstva i prevode diploma na uvid. Nisam poslusao jer 1000 njih pre mene islo bez prevoda i bio sam u pravu. Vise verujem ljudima koji su prosli sve to nego nekim sluzbenicima koji ne znaju svoj posao (cast izuzecima).

A sto se tice ovih statistickih podataka izuzetno su tacni jer su to zvanicni podaci koji se nalaze na CEAC sajtu, sve to mozes i sam da proveris ako te zanima. Nadam se da necu biti banovan sto ljudima dajem "laznu nadu", ali sam siguran da ove godine dolaze svi na red.

I ja se iskreno nadam da dolazimo svi na red, ali mi je SEEUSAIC bas uneo nervozu, iako sam citao predvidjanja cuvenog BRITSIMON-a, i on ima dosta optimisticnije prognoze u odnosu na SEEUSAIC za nas sa velikim CN...e sad videcemo ko ce da bude u pravu na kraju.

tijana2401 10.05.2015 13:59

Zdravo svima,
evo i ja da se javim :) Moj broj je 7xxx i kontam da stizem prvi mesec na red. Zelim svima Vama puno srece da i Vi stignete na red :)

Novak Kovac 11.05.2015 08:26

izvlacenje

Kako se proverava da li sam izvucen Mora li stici mail, ili na neki drugi nacin?

johnywalker 11.05.2015 09:12

odeš na ovu stranicu i tamo upišeš svoj broj koji si dobio. Ukoliko si broj zaboravio idi na "forgot confirmation number".

https://www.dvlottery.state.gov/esc

NS2015 12.05.2015 00:54

[quote=tijana2401;54409]Zdravo svima,
evo i ja da se javim :) Moj broj je 7xxx i kontam da stizem prvi mesec na red. Zelim svima Vama puno srece da i Vi stignete na red :)[/QU

Tijana ti si izvucena ove godine 5 maja 2015 ?

maybe17 13.05.2015 22:31

@Voja82

Dryim ti palčeve da sitigneš na red i sve obaviš bez problema:1081:

mostar 13.05.2015 22:56

@Voja82, i mi ti držimo placeve,stvarno si pozitiva žestoka,treba ovo sve izdržati,ma svi da dođete do intervjua!Nama je ove godine treći put da se prijavljujemo i jos nemamo snage da provjerimo rezultate,a ne godinu dana živjeti u takvoj neizvjesnosti kao ljudi koji dobiju visoke brojeve.Stresno je ovo brate moj previše,treba zdravlje prvo čuvati! :-)

voja82 14.05.2015 09:16

Hvala svima na podrsci ljudi, nije lako, neizvesno ce biti do kraja, ali i dalje ne gubim nadu da cemo stici na red!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:50.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.