- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
E to vidis svaka godina je necim specificna.Kad su mene izvukli je bila poslednja godina da se odgovori dobijaju obicnom postom,pa onda mi smo poslednji sto smo na potvrdu da smo izvuceni cekali do 1 jula-umesto 1maja.Posle te godine sledila je godina kad su ponistili prvo izvlacenje (1maja)pa su imali ponovno izvlacenje 1 jula.Naredne godine su iz pocetka rekli da ce jedno izvlacenje biti 1 maja,a sledece 1 jula,i da po potrebi ce izvlaciti i naknadne brojeve-a sta mislite zasto je to.Zato sto ljudi neznaju kako cela procedura oko lutrije ide.Misle da im je ovde placeno sve,stan,nadjen poso i sl.Kad dodju na red i kad im kazu da treba da se plati toliko i toliko,da su sami na svome kad dodju ovde i sl.-mnogo od njih odustanu.Tako da eto ove godine oni resili odma da krenu vecim brojem racunajuci od prilike koliko ljudi odustanu u medjuvremenu.Zato i mislim da cete vi svi doci na red.Isto sta se desi ako ostane puno brojeva oni ce verovatno koncentrisati veci broj intervjua u avgustu i septembru. Ja nikoga ne kritikujem,lepo je biti informisan-to je nekad kljuc uspeha,samo mi je bila misao da ne treba nikome dosadjivati, samo stalozeno i sve ce biti u redu.
|
Nikolaniko |
08.04.2014 13:19 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik noki
(Poruka 44793)
samo mi je bila misao da ne treba nikome dosadjivati, samo stalozeno i sve ce biti u redu.
|
U pravu si Noki, nece nista promeniti ako zovemo KCC svakog dana, ali ova lutrija je kao da uplatis listic u kladionici a nemozes da vidis rezultate :) Salim se.
Posle 10 godina rada u americkim kompanijama sam naucio da "dosadjivanje" ne postoji kao termin u poslu. Ako je neko placen da nesto odradi ili ako mu je to u opisu radnog mesta, mozes da mu "dosadjujes" kolko hoces, on to mora preziveti sa osmehom :) To se pored ostalog desava i meni kada klijenti zovu da provere dali je project on schedule svakog dana, iako imaju project plan za celu godinu unapred :)
Kako god, ona teta ili cika u KCC su placeni da odgovaraju na pitanja, a ja, hvala Bogu imam pitanja za njih dok ne odem preko bare.... pa mislim da cu ih i posle zvati :D
Salim se naravno.... ali cu ipak zvati i danas pre kraja radnog vremena, da mi slucajno nesto ne promakne :D
|
Tako je Nikiolaniko samo ti produzi da zoves imas podrska od ostalih koji cekaju i nadaju se.Takve likove kao ti zasluzuju :beer:
08.04.2014 14:42 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik LAV Sk
(Poruka 44795)
Tako je Nikiolaniko samo ti produzi da zoves imas podrska od ostalih koji cekaju i nadaju se.Takve likove kao ti zasluzuju :beer:
Pozdrav
|
Hahahha samo ti zovi ako se tako osecas bolje :;D:Vazno je da sve bude u redu da svi pozelenite i da nas ima vise sa ove strane. A izgleda sme i zemjaci,pa so sreca
|
ncitkovic |
09.04.2014 03:09 |
Jel se jos nekome javlja problem u provjeri statusa?? Nakon sto upisem svoj confirmation number, vec par dana mi se javlja mi se poruka -the system is unable to process your request. Imam broj 31xxx
|
MarkoF9F |
09.04.2014 09:12 |
Broj nam je u istom opsegu. I ja takodje danas imam problem sa proverom. Pre par dana sam proverio bez problema, ali danas dobijam poruku: The system is unable to process your request. Please try again later. Connection request timed out
Siguran sam da ovo znas, ali napominjem za svaki slucaj :) Kad proveravas status ne unosis Case Number (2014EU00031xxx), vec Confirmation Number (2014xxxxxxxxxxxx).
Verovatno je veliki pritisak na sistem pred objaviljivanje Visa Bulletin-a. Probacu da ponovo proverim kasnije danas ili sutra. Javi ako tebi podje za rukom.
|
Ne saka ni mene istoto go pisuva kako i kaj vas dali toa mozebi nesto znaci :1081::1081::1081::1081:
|
I meni pise:
The system is unable to process your request. Please try again later. Connection request timed out
Ali ja imam broj 46xxx..
Mislim da im je trenutno nešto garant u kvaru..
|
Nikolaniko |
09.04.2014 14:18 |
Nazalost, danas nemam lepih vesti za ljude sa visokim brojevima. KCC su izbacili novi broj, za EU32950, potvrdilo je nekoliko razlicitih clanova za ino foruma koju su zvali jutros.
Iskreno, ocekivao sam da uspore malo, ali ovo je jako lose... :(
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:18. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.