ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2017 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1779)

BetterFuture 30.11.2016 14:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zeeeman (Poruka 64896)
Pozdrav svima,
pre nedelju dana sam tek saznao da sam još maja meseca ušao u program za dobijanje vize. Popunio i prijavio DS-260 obrasce za celu porodicu preko vikenda i sada čekam da li će mi ikad zakazati datum za intervju. Da li je neko imao sličnog iskustva? I da li jošuvek postoji šansa za dobijanje vize?

Dobrodosli na forum i cestitam Vam na izvlacenju! Narano da postoji sansa za dobijanje vize; niste zakasnili. Koji Vam je CN da Vas ubacim u tabelu izvucenih clanova? Link ka tabeli imate u mom potpisu.

zeeeman 30.11.2016 14:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 64897)
Dobrodosli na forum i cestitam Vam na izvlacenju! Narano da postoji sansa za dobijanje vize; niste zakasnili. Koji Vam je CN da Vas ubacim u tabelu izvucenih clanova? Link ka tabeli imate u mom potpisu.

Hvala! CN je 2017EU000085xx. U kom periodu mislite da ću dobiti bilo kakvu povratnu informaciju za intervju?

BetterFuture 30.11.2016 15:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zeeeman (Poruka 64898)
Hvala! CN je 2017EU000085xx. U kom periodu mislite da ću dobiti bilo kakvu povratnu informaciju za intervju?

S obzirom da imate mali broj koji je bio current u novembru, cim Vam KCC obradi DS-260 mozete ocekivati email sa informacijom o datumu intervjua. Koliko vremena ce im trebati da ih obrade tesko je reci, pretpostavljam bar 4-6 nedelja, tako da mozda, ali mozda, dobijete email u januaru sa zakazanim intervjuom u martu. Naravno, sve zavisi kolika je "guzva", odnosno koliko ima drugih DS-260 formi na cekanju pre Vasih. Moze da se desi da pre marta ne dobijete email... Ne treba previse racunati jer ima mnogo nepoznatih u jednacini. Svakako stizete na red!

slucajni_prolaznik 30.11.2016 18:53

Samo da javim da su 8 dana posle intervjua, sa sve praznikom medju tih 8 dana, pasosi stigli u zeljenu DHL poslovnicu. Ima tu nekih sitnica koje bi svi mogli znati (npr. CN broj na usvisa-info.com mora imati 5 cifara, tako da sam moj morao da unesem kao 2017EU085xx), ali se sve sazna sa par telefonskih poziva.

Kilimandzaro 01.12.2016 13:42

:1072:Sve cestitke i hvala na info!!!!!
:1081::1081::1081::1081::1081:

Kilimandzaro 01.12.2016 13:46

Jos jedna stvar. Ti si vec platio onaj fee od 165 dolara? Ja jos nisam, valjda ne postoji neko ogranicenje? Nesto sam shvatila da to moze neposredno pred putovanje pa nisam o tome ni razmisljala.....Da se nisam zeznula?

BetterFuture 01.12.2016 14:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kilimandzaro (Poruka 64906)
Jos jedna stvar. Ti si vec platio onaj fee od 165 dolara? Ja jos nisam, valjda ne postoji neko ogranicenje? Nesto sam shvatila da to moze neposredno pred putovanje pa nisam o tome ni razmisljala.....Da se nisam zeznula?

Nisi pogresila, zvanicna preporuka je da se taksa plati pre putovanja (cak odmah po dobijanju vize i instrukcija) ali moze i kada se stigne tamo. U svakom slucaju, ne salju GC dok se ne plati. Mozes procitati ovde.

slucajni_prolaznik 01.12.2016 21:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kilimandzaro (Poruka 64906)

Nismo jos uplatili. Mislim da je i bolje malo pre putovanja uplatiti. Ako sam dobro shvatio, treba da 'sravne' - shvate da je osoba usla u US i uplatila tih 165$, pa da pokrenu proces izdavanja GC. Deluje mi logicno da je najbolje sve obaviti isti mesec.

Kilimandzaro 01.12.2016 22:36

Da tako sam i ja iz starih postova shvatila, ali reko ajde da proverim da nije doslo do nekih izmena.

tashana 02.12.2016 10:39

Zdravo svima:papa:
Ja pozelenela :==D::==D: mogu vam odmah reci sve je cista formalnost!
Sve je isto kao sto su svi do sada pisali,s obzirom da sam ja sama isla mislila sam da ce ici brze ali ne... od 8:30 nakon prozivanja,skeniranja i ulaska u cekaonicu sledi cekanje i cekanje. No dobro,gotovo je i to. Predaja papira mi je trajala 6min,cime se bavim,da li sam zivela van Sr,gde planiram da idem u Usa,standardna pitanja kao i pitanje da li znam da sewplaca 330$ i kako cu platiti. Cekanje. Nakon toga prozivaju samo mene da platim,ook.. cekanje. Otisci. Cekanje i onda poslednji salter. Gospodja kaze Hello i nastavlja na srpskom. Daje mi zakletu. Pita da li sam ranije aplicirala,da li imam plan za zivot u Americi i CESTITAM. :==D: cekanje.. 12:30h su me prozvali da mi kazu da ce me za par dana pozvati da mi kazu kada je viza u pasosu. I to je to!!! :==D:
Iskreno,mislim da oni vec znaju kome ce dati,samo je formalnost sve ovo. Par posle mene je morao nesto da izmeni u aplikaciji,pa su odmah na licu mesta na kompu izmenili i usli na kraju.
To bi vam bilo to :) ja odoh da se napijem
Puno srece svima zelim!!!!:==D:
01.12.2016. Green day :papa:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:43.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.