Citat:
Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc
(Poruka 43094)
i ja se nadam :)
evo ti copy paste odgovora na pitanje:
You and any eligible family members will be required to submit sufficient proof of identity upon arrival. If you fail to obtain a DV-2014 visa by September 30, 2014, your registration will expire. Your family members must also obtain their visas prior to September 30, 2014, or they will not be permitted to join you in the United States under the DV-2014 program.
|
Lepo mi rekose : ako stignete do 30.09...:smrc: Da sacekam ja prvo datum intervjua pa cu lako da organizujem iseljenje !:suure:
johnny nyc pozdravi mi i moj rodni grad, Rijeku!
|
johnny_nyc |
27.12.2013 19:43 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Rusici
(Poruka 43226)
Lepo mi rekose : ako stignete do 30.09...:smrc: Da sacekam ja prvo datum intervjua pa cu lako da organizujem iseljenje !:suure:
johnny nyc pozdravi mi i moj rodni grad, Rijeku!
|
Bitno je da ti do 30.9. udare visu u putovnicu (kao sto sam citirao) tako da ako odradis interview npr 29.9.opet imas rok 6 mjeseci da udjes u zemlju.
Evo upravo se vratio iz grada :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik IvankaSam
(Poruka 43156)
Evo zelim ja ali na leto! :) Jel moze ? :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
trebalo bi. ako ne videcemo druge opcije ali bitno mozes me potraziti svakako. posalji poruku kada hoces :) ja sam tu.
|
lucky strike |
02.01.2014 23:45 |
zdravo Mace jas sum zainteresiran za 1 krevet ako e uste sloboden imam zelena karta,kolku cimeri ste i za kolkav period go izdavate,treba li depozit.I uste nesto kako e za rabota vo okolinata se naodja li .fala odnapred .pozz
|
lucky strike |
02.01.2014 23:46 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Маче
(Poruka 43250)
trebalo bi. ako ne videcemo druge opcije ali bitno mozes me potraziti svakako. posalji poruku kada hoces :) ja sam tu.
|
zdravo Mace jas sum zainteresiran za 1 krevet ako e uste sloboden imam zelena karta,kolku cimeri ste i za kolkav period go izdavate,treba li depozit.I uste nesto kako e za rabota vo okolinata se naodja li .fala odnapred .pozz
|
biljana oh |
05.01.2014 00:39 |
Eve da se prijavam i jas,sigurno go skrsiv mrazot vo 2014 :==D::==D::==D:
Sakam iskreno i od srce da im se zablagodaram na site clenovi na forumot koi nesebicno gi spodelija so nas svoite iskustva i pritoa mene licno,a se nadevam i na mnogu drugi koi go sledat forumot,ni pomognaa kompletno da se podgotvime i uspesno da go zavrsime ova patesestvie od skoro godina dena so tolku posakuvanite vizi vo nasite pasosi!!!
|
lutrijkica |
05.01.2014 01:23 |
Hej društvo, već duže vrijeme čitam ovo i tako sam sretna kad vidim da polako svi odlazite. :skviz:
Jedva čekam intervju i da sve, ako Bog da, prođe u najboljem redu. Možda se i sretnemo na ulicama SAD-a :grin:
Velik sam broj EU0004, ali koliko vidim nisam sama, te sam zbog toga i sretna i tužna. Sretna što nisam jedini veliki broj i kad pročitam da su vam vize odobrene onda znam da ima i za mene nade. :D Ali i tužna što moramo čekat i biti u neizvjesnosti. Nadam se da će svima sve proći dobro.
Čujemo se :D :pozz:
|
Cestitki biljana oh pretpostavuvam spored imeto moja sograganka :)
Ti posakuvam mnogu sreka vo ponatamosniot zivot i rabota vo USA
|
Zvoncica88 |
06.01.2014 22:04 |
Blizi se i moj termin pa reko da vas pitam, da li mogu da promenim adresu koju sam stavila da mi posalju zelenu kartu, u DS-230 pitanje 11?
Ljudi koji su ziveli tamo su se preselili. Ako mogu kada i gde to radim? Hvala vam puno :;D:
|
Da, mozes da promijenis adresu na samom intervjuu bez problema, ako sam te dobro shvatio da ti to tek predstoji.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:25. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.