ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - 2014 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1322)

RBSMC 10.01.2014 12:11

Samo jedno malo pojašnjenje... Ovih 94 se odnosi na broj održanih intervjua, dok je broj dobitnika veći. Uglavnom dosta ljudi odustane. Prema njihovim statistikama za istu 2013 godinu iz Srbije je izvučeno 303 dobitnika

macodlak 10.01.2014 14:16

Da li ima neko sa naših prostora da je odbijena viza, i koji su razlozi bili za odbijanje vize???

IgorMAD 10.01.2014 15:24

Ima samo jedan slucaj. Coveka su odbili zato sto je imao cetvrti razred srednje skole vanredno zavrsen.

johnny_nyc 10.01.2014 17:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 43515)
Ima samo jedan slucaj. Coveka su odbili zato sto je imao cetvrti razred srednje skole vanredno zavrsen.

pa Igore ameru...kako je u obećanoj zemlji? jesu stigli gc-evi? :)

nina-venus 10.01.2014 19:33

Lutrija je pre svega igra i lepo je kad cujes da si dobio na lutriji papire.Ali,mnogi ne odu dalje od toga jer sve posle toga nije igra.

IgorMAD 10.01.2014 20:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc (Poruka 43519)
pa Igore ameru...kako je u obećanoj zemlji? jesu stigli gc-evi? :)

Nije lose :) Nisu jos stigli, ne znam sta se desava, ni welcome pismo nismo dobili. Moracu od nedelje da odem da vidim sta se sa tim desava.
SSN smo dobili za nedelju dana od dana prijave, tako da to ide jako brzo.

snowflake 10.01.2014 22:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nina-venus (Poruka 43523)
Lutrija je pre svega igra i lepo je kad cujes da si dobio na lutriji papire.Ali,mnogi ne odu dalje od toga jer sve posle toga nije igra.

Odlicno receno :-).

free 10.01.2014 22:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 43525)
Nije lose :) Nisu jos stigli, ne znam sta se desava, ni welcome pismo nismo dobili. Moracu od nedelje da odem da vidim sta se sa tim desava.
SSN smo dobili za nedelju dana od dana prijave, tako da to ide jako brzo.

Mi smo nase SSN i GC cekali tacno 4 nedelje od dana ulaska u US. Za GC gledaj na USCIS sajtu na svom acc gde si placao onaj fee da vidis u kom delu procesa su i ako pise da su gotove stizu za 3-4 radna dana posto ih stampaju negde u Texsasu. E da, da napomenem da overena viza u pasosu je isto sto i GC i slobodno vadi ID ili polazi vozacki posto imas SSN, a ako sluzbenik ti se pravi pametam i kaze da nemoze tako reci mu da malo bolje procita sitna slova, a i ako tada pravi probleme zovi supervizora da mu on onda procita i objasni sta to znaci. Meni su tako pravili problem oko ID, ali sam bio uporan i kada je supervizor objasnio gospodjici na salteru onda je sve moglo.

IgorMAD 11.01.2014 05:54

E hvala free, pogledacu na uscis sajtu dokle sam stigao.

Voznju sam vec polozio i cekam narednih dana da stigne na adresu, vozim sa papirom koji su mi dali.

Sto se tice nase medjunarodne dozvole, ona ne vazi u drzavi Wisconsin, tako da sam bez veze bacio pare na njeno vadjenje. Ali i pored toga sam vozio tako jer nisam imao pojma da ne vazi :)

Posto nisam mogao da cekam racune da bih dokazao da sam rezident i izasao na polaganje testova i voznje, izvadio sam fishing licence za 20 dolara i to mi je bio dokaz.

Ako nekog zanima, vadi se u Walmartu. Isao od Walmarta do Walmarta i u cetvrtom pristali da mi daju, tj uhvatio sam ih na foru pasosa, inace traze dokaz o placenim racunima i tako to...

Cisto ako nekom zatreba :)

krle66 11.01.2014 10:20

Pozdrav iz Beograda !!!

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 43533)
E hvala free, pogledacu na uscis sajtu dokle sam stigao.

Voznju sam vec polozio i cekam narednih dana da stigne na adresu, vozim sa papirom koji su mi dali.

Sto se tice nase medjunarodne dozvole, ona ne vazi u drzavi Wisconsin, tako da sam bez veze bacio pare na njeno vadjenje. Ali i pored toga sam vozio tako jer nisam imao pojma da ne vazi :)

Posto nisam mogao da cekam racune da bih dokazao da sam rezident i izasao na polaganje testova i voznje, izvadio sam fishing licence za 20 dolara i to mi je bio dokaz.

Ako nekog zanima, vadi se u Walmartu. Isao od Walmarta do Walmarta i u cetvrtom pristali da mi daju, tj uhvatio sam ih na foru pasosa, inace traze dokaz o placenim racunima i tako to...

Cisto ako nekom zatreba :)

Igore , veliki pozdrav iz Beograda i mnogo sreće u " novom životu". Dugo nisam bio na sajtu, ali želim da te pitam nešto, pošto sam shvatio da si VEOMA KOREKTAN I ISKREN LIK !!! Da mi samo neke stvari razjasniš, mada je MALA VEROVATNOĆA, da ću biti pozvan na intervju(porodično), pošto je moj " dobitni broj" preko 45xxx !!!!!! Ako me slučajno pozovu i " pruže šansu" reci mi , MOLIM TE, sledeće :
1. Koliko moraju biti " stara" dokumenta " što nosim na intervju i da li moraju biti prevedena i overena na engleski !?
2. Da li trebam sa sobom nositi , i koliko, slika za mene ,ženu i dete !?
3. Postoji li mogućnost da intervju vodim na srpskom, pošto svega godinu dana " učim engleski" i nisam baš "cvećka" !!! Moja žena perfektno govori engleski i nemački ali JA sam "srećni dobitnik"!!?
4. Da li nešto ima snagu pismo putem meila , koje bi mi poslao prijatelj iz Čikaga, kod koga bih bio jedno 6 meseci , za početak i koji bi me " ubacio " u kompaniju kao vozača teretnih kamiona, pošto trenutno u Srbiji radim taj posao, bez obzira na svoj Fakultet.
Ako dobijem šansu i postanemo " zemljaci" ja vodim na piće i imaš " besplatan prevoz", pošto bih i tamo vozio kamione po celoj Americi,
Veliki pozdrav i unapred hvala na vremenu i ISKRENIM odgovorima !!!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:28.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.