ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Savijeti i Pomoć (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1136)

dinoimigrant 01.10.2012 18:26

Ima li jos ko problema sa ucitavanjem stranice ?:blink:

nidal 02.10.2012 10:32

Pozdrav svima na forumu. Imam jedno pitanje vezano za popunjavanje formulara koje krece od danas. Da li u formularu postoji stavka vezano za pasos( broj)? Problem je sto ja i dete trenutno nemamo pasos,pa ako treba onda hitno bi morala da ga izvadim. Hvala na odgovoru.

edinze 02.10.2012 11:12

Koliko me sjecanje sluzi,negdje na stranici ili forumu imas cak izgled i pitanja samog formulara,tako malo bolje procesljaj,mislim da ne treba broj pasosa....a i na zvanicnoj stranici ambasade imas detaljno uputstvo,pa ti preporucijem da ga iscitas,nadam se da ce pomoci...puno srece...

jovke 02.10.2012 12:01

Zamisli kad bi svi igrači trebali da imaju pasoš koliko bi ljudi otpalo u startu?! Nikakvi licni podaci sa brojevima nekog ličnog dokumenta se ne unose u prijavu.
Prijava ne dozvoljava pisanje "naših" slova sa kukicama npr. č,ć,š pa tako da oko toga nemate potrebe da pravite dramu, jer i da hoćete morate uneti podatke bez kukica.
Dosta polja u prijavi ide samo na odabir opcija tako nema potrebe lupati glavu kako se piše Serbia ili Srbija i slično. Ime države se ne upisuje nego se odabere iz padajućeg menija.
Imate dovoljno vremena za popunjavanje, otvorite obrazac prijave i razgledajte opcije. Nema potreba za panikom sve je relativno jednostavno.

Dome 02.10.2012 12:19

Citam neki dan u Press-u,da ako se dobije GC oni oderedjuju drzavu/grad u USA u koji/ju mozete da zivite?

ZIVAISTINA 02.10.2012 14:21

Danas se prijavljujem za GC ,ali ujedno i nadam se da cu ici u ameriku kroz 2-3 mjeseca jer ganjam neki posao tamo.

Dali je u maju konacan rezultat i tada ce biti izvuceni svi dobitnici znaci to je konacno jel ?

Ako me izvuku dali se odmah trebam javiti u americku ambasadu ili sta.

Mozda ja malo pitam preuranjeno,neznam ni dali cu biti izvucen,al necu biti ovdje pa da znam odma kako to ide.

Irvassss 02.10.2012 14:22

Ako sam izgubio number za provjeru nema sanse da se zna dal sam izvucen jel. Reinstalirao sam komp ovog leta,nisam znao da ce bit dodatno izvlacenje...

dreadnot 02.10.2012 14:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dome (Poruka 31898)
Citam neki dan u Press-u,da ako se dobije GC oni oderedjuju drzavu/grad u USA u koji/ju mozete da zivite?

Nisi bas najjasnije postovao - da li ovi u Pressu odredjuju gde ces da zivis ili neko u USA? (odlican i proveren izvor informacija para vredi).
Salu na stranu, nema veze sa zivotom... ti dobijes zakonsku mogucnost da udjes na teritoriju USA, da tu legalno boravis i radis u narednih 10 godina, uz mogucnost da za 5 godina dobijes drzavljanstvo, a gde ces, kako ces, sa kime ces i sl., e to USA Goverment koji ti daje pravo nije briga. Dokle god si u okvirima zakona, plivaj kako znas i umes, i gde umes... To ti je u najkracem Zelena karta...

Dome 02.10.2012 14:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dreadnot (Poruka 31906)
Nisi bas najjasnije postovao - da li ovi u Pressu odredjuju gde ces da zivis ili neko u USA? (odlican i proveren izvor informacija para vredi).
Salu na stranu, nema veze sa zivotom... ti dobijes zakonsku mogucnost da udjes na teritoriju USA, da tu legalno boravis i radis u narednih 10 godina, uz mogucnost da za 5 godina dobijes drzavljanstvo, a gde ces, kako ces, sa kime ces i sl., e to USA Goverment koji ti daje pravo nije briga. Dokle god si u okvirima zakona, plivaj kako znas i umes, i gde umes... To ti je u najkracem Zelena karta...

Hvala buraz,a jel se drzavljanstvo sto posto dobija za 5 godina?

vrhunski 02.10.2012 15:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dome (Poruka 31907)
Hvala buraz,a jel se drzavljanstvo sto posto dobija za 5 godina?

pod uslovima da ne napravis nikakvo 'sra*e', da ne budes Van US vise od 2,5 godine i ako polozis ispit da

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:55.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.