- -
COVID-19 u USA
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2044)
mveruovic |
13.04.2020 16:22 |
Cek je kes, znaci kada ga deponujes odmah dobijas pare ne uplacuje ti niko nista. Ali ce trajati kako one ocekuju nekoliko meseci dok posalju cekove.
@vuxxane Sta ti je leglo juce? Povracaj takse ili ova federalna pomoc?
|
Dovlagreeeen |
13.04.2020 22:12 |
Mveruovic pisao sam Vam u pp, mozda niste videli, a da ne pitam opet isto, ako ste voljni da mi odgovorite, Pozdrav svima
|
SRBghost |
14.04.2020 11:54 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gorasheen
(Poruka 79777)
Hvala vam sto ste podelili sa nama ove linkove i prema podacima iz istih dobra vest je svakodnevno povecanje broja oporavljenih, ali je lose to da ce kriva sa brojem stradalih rasti negde do sredine maja.
Nazalost prema ovim projekcijama i posle toga ce biti sporadicnih slucajeva cak do avgusta.
Ove info su zaista zabrinjavajuce za sve vas koji zivite u usa, ali isto i za nas koji sa velikom neizvesnoscu cekamo nastavak procesa za green card.
|
Nece ovo nestati dok god ne nadju vakcinu. Ne ide ovaj virus nigde. Uvek ce da iskoci novo zariste, a zahvaljujuci avio saobracaju, za 24h moze da stigne ponovo svugde. Naravno, gradovi i drzave sa najprometnijim aerodromima/lukama ce prvi da ponovo stradaju - sto znaci NYC 99,9%.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mveruovic
(Poruka 79797)
@vuxxane Sta ti je leglo juce? Povracaj takse ili ova federalna pomoc?
|
Federalna pomoc. Povracaj poreza mi je legao u februaru.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik damagon
(Poruka 79792)
Nisam se odlucio za opciju direct deposit, nego da mi cek stigne na adresu. Mislis da ce onda nakon sto depositujem taj check par dana nakon toga automatski da mi legne uplata na racun ?
|
Ne. Poslace ti cek. Rekli su da treba minimum dve nedelje da stignu cekovi.
|
gorasheen |
14.04.2020 17:51 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRBghost
(Poruka 79803)
Nece ovo nestati dok god ne nadju vakcinu. Ne ide ovaj virus nigde. Uvek ce da iskoci novo zariste, a zahvaljujuci avio saobracaju, za 24h moze da stigne ponovo svugde. Naravno, gradovi i drzave sa najprometnijim aerodromima/lukama ce prvi da ponovo stradaju - sto znaci NYC 99,9%.
|
Vakcina ce tesko biti napravljena u skorije vreme, jer je osnovni problem, koliko sam pratio razne info, sto virus mutira i taj njegov 'kod' je neuhvatljiv.
Iako nosi istu oznaku c-19 prakticno se ne radi o istom virusu, nego o raznim mutacijama koje su negde vise, a negde manje agresivne, sto se i vidi po razlicitim posledicama koje ostavlja u zemljama od kine do usa.
Avioni i druga prevozna sredstva (brodovi, vozovi, busevi) su idealni za prenosenje virusa, jer putnici u kabinama koriste isti vazduh, pa je dovoljno da jedan zarazeni koji kija ili kaslje odmah prenese virus ostalima.
Svakako se avionom kao najbrzim prevoznim sredstvom najbrze i prenose virusi sa kontinenta na kontinent, ali su sva pristanista i luke i aerodromi, podjednako rizicna mesta gde virusi uvek prvo stizu.
Danas virusi 'putuju' i vrlo brzo stizu u sve delove sveta.
|
Futbalista |
15.04.2020 06:53 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne
(Poruka 79804)
Federalna pomoc. Povracaj poreza mi je legao u februaru.
|
Meni leglo danas preko direct deposit, nisam ocekivao tako brzo
|
Da li si fajlovao takse za 2019 i kada? Da li si imao povracaj i da li si povracaj dobio kao direct deposit ili preko checka? Meni je prvi put da fajlujem takse, mozda me zaobidju sa ovim stimulus checkom sta znam :naughty:
|
Futbalista |
16.04.2020 00:01 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik damagon
(Poruka 79814)
Da li si fajlovao takse za 2019 i kada? Da li si imao povracaj i da li si povracaj dobio kao direct deposit ili preko checka? Meni je prvi put da fajlujem takse, mozda me zaobidju sa ovim stimulus checkom sta znam :naughty:
|
Takse sam fajlovao pocetkom Marta, dobio povracaj zbog dvoje dece, sve je islo preko direct deposit, kao i sad
|
SRBghost |
16.04.2020 01:30 |
Jutros i nama stigla cestitka od IRS na direct deposit. Lepo iznenadjenje za dobro jutro :naughty:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:55. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.