ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui dv2010 - Iskustva (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=539)

dreadnot 12.11.2009 08:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nocturno (Poruka 12477)
drednot jel upadas u januar ili ocekujes februar?

Moje xxx je ispod 750, terbalo bi da upadnem u januar... :smrc: Vise bi mi odgovarao mart ili april...

Bane 12.11.2009 11:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mitar (Poruka 12485)
@ Bane
U prethodnom postu si reko " Samo smo za diplome sa faksa i srednje skole imali overene fotokopije dok smo ostalo dali u orginalu." Jel to znaci originale na srpskom, niste prevodili? To me malo buni jer u prvoj koverti pise " You must also obtain English translations for all documents that are not in the English Language..."

Upravo kako je Sloba_Kg rekao.
Sva dokumenta su na srpskom jeziku a kopije pravis samo za ona dokumenta cije orginale zelis da zadrzis (diplome ....)

Dakle jos jednom prevod na engleski jezik nije potreban.

Srecno

mitar 12.11.2009 11:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Bane (Poruka 12501)
Upravo kako je Sloba_Kg rekao.
Sva dokumenta su na srpskom jeziku a kopije pravis samo za ona dokumenta cije orginale zelis da zadrzis (diplome ....)

Dakle jos jednom prevod na engleski jezik nije potreban.

Srecno

@Bane i Sloba_Kg

Hvala na odgovoru!

Sloba_Kg 13.11.2009 03:10

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mitar (Poruka 12502)
@Bane i Sloba_Kg

Hvala na odgovoru!

Nema na cemu, pred kraj prosle godine bilo je razlicitih informacija treba- ne treba (zavisno od drzave) i ja u nedoumici i spreman da idem kod tumaca okrenem ambasadu i pitam i covek mi najljubaznije kaze da nista ne treba i da to vazi od nase "generacije".
Dakle, oslobodili su nas nepotrebnih troskova i hvala im!
Samo vi lepo pripremite sve papire i opusteno na intervju.
Sa srecom

Zabica 19.11.2009 19:44

zakazanoooo

Drustvo, nama je intervju zakazan za 19. januar. Upravo smo dobili mail iz KCCa...

mitar 19.11.2009 22:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zabica (Poruka 12700)
Drustvo, nama je intervju zakazan za 19. januar. Upravo smo dobili mail iz KCCa...

cestitam!:bravo:

dreadnot 20.11.2009 10:36

S obzirom da si 12xxx a intervju je u januaru, onda mozda i prodjemo bez odlaganja... dok proguraju jos koju hiljadarku...

Zabica 20.11.2009 15:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dreadnot (Poruka 12782)
S obzirom da si 12xxx a intervju je u januaru, onda mozda i prodjemo bez odlaganja... dok proguraju jos koju hiljadarku...

Moguc scenario. Mada zavisi koliko je nasih u tim hiljadarkama tj koliko posla ima za Bg ambasadu. Da se ne bi znojio, savetujem ti da posaljes mail u KCC. Njih treba malo "pogurati": u prosli petak su nam rekli da se obradjuje i da zovemo za 7-10 radnih dana, no mi smo naravno :grin: opet poslali mail ove nedelje da bismo saznali da su nam drugu kovertu poslali u utorak i saopstili nam dan intervjua. Budi uporan i saznaces. Nama ovaj datum ne odgovara, ali nam je sad ipak lakse kad znamo kad je. Srecno!

Sloba_Kg 21.11.2009 09:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zabica (Poruka 12798)
Moguc scenario. Mada zavisi koliko je nasih u tim hiljadarkama tj koliko posla ima za Bg ambasadu. Da se ne bi znojio, savetujem ti da posaljes mail u KCC. Njih treba malo "pogurati": u prosli petak su nam rekli da se obradjuje i da zovemo za 7-10 radnih dana, no mi smo naravno :grin: opet poslali mail ove nedelje da bismo saznali da su nam drugu kovertu poslali u utorak i saopstili nam dan intervjua. Budi uporan i saznaces. Nama ovaj datum ne odgovara, ali nam je sad ipak lakse kad znamo kad je. Srecno!

Pa idu sporije nego prosle god (mada kao sto si rekla zavisi koliko posla ima BG ambasada)
Mi smo bili 119xx i bili zakazani za 15 januar

dragonn 22.11.2009 01:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zabica (Poruka 12700)

Cestitke :grin:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:27.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.