ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   DV 2011 - Da se prebrojimo (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=560)

acadzek 03.01.2010 11:51

evo i mene, prijavih se ove godine po 4 put a brata po 6... nada umire poslednja ili (nada umire 1. jula) ;)... i pozdrav za sve forumase vasa iskustva su zlata vredna!

kowac 03.01.2010 19:52

evo i mene treci put podnosim,puno srece svima,i dobro se nadati,ne treba samo odustati i prestati se nadati dok god ima lutrije

kowac 03.01.2010 19:55

a evo i jedno pitanje mozda neko ima iskustva,da li ima veze ako neko za tebe podnese za lutriju sa adrese iz amerike.hvala

igor323 03.01.2010 20:16

ja sam se prijavio kompletno zena i dvoje dece inace moja zeni nije htela da ide sve do ove godine pa zato verujem da ce nas izvuci inace sam igrao dvaput do sada nestrpljivo cekam maj pozdrav grinkosi srecno

made711 03.01.2010 20:17

Citat:

Prvobitno poslao korisnik kowac (Poruka 13479)
a evo i jedno pitanje mozda neko ima iskustva,da li ima veze ako neko za tebe podnese za lutriju sa adrese iz amerike.hvala

Ja mislim da nema nikakve veze, tj. nemas nikakve vece sanse da budes izvucen. Poznajem nekoliko ljudi koji su to cinili iz Amerike dok su studirali tamo i nista... :suure: Pozdrav!

stanko76 04.01.2010 12:17

Prijavljen sa suprugom i dvoje dece (4. oktobra 2009.), nisam znao za ovaj forum, sorry za zakasnelu informaciju.

kowac 05.01.2010 07:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik made711 (Poruka 13481)
Ja mislim da nema nikakve veze, tj. nemas nikakve vece sanse da budes izvucen. Poznajem nekoliko ljudi koji su to cinili iz Amerike dok su studirali tamo i nista... :suure: Pozdrav!

Ma vjerovatno,al reko da pitam mozda neko ima drukcija iskutva,Hvala made711

made711 06.01.2010 03:00

Nisam znala na kojoj temi da postavim ovo pitanjce... pa cu zato to uciniti ovde! :)

Zanima me da li neko zna kakav je Dallas kao grad za neki pocetak (u slucaju dobijanja GC)?
Tamo zive rodjaci mog decka, pa bismo verovatno tamo otisli u slucaju da nas izvuku.

Hvala unapred na odgovoru! :) Pozdrav!

goranm 06.01.2010 09:05

4. put.....

milena_ns 06.01.2010 10:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik made711 (Poruka 13510)
Nisam znala na kojoj temi da postavim ovo pitanjce... pa cu zato to uciniti ovde! :)

Zanima me da li neko zna kakav je Dallas kao grad za neki pocetak (u slucaju dobijanja GC)?
Tamo zive rodjaci mog decka, pa bismo verovatno tamo otisli u slucaju da nas izvuku.

Hvala unapred na odgovoru! :) Pozdrav!

Nisi dobro pogledala, ovde su ti informacije za lokacije u USA http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9
Mozda pronadjes ono sto te zanima ako je odgovoreno, a u svakom slucaju ovde postavis pitanje ako vec nije diskutovano.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:19.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.