ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Za i Protiv Vakcinacije - nauka, politika i jos ponesto... (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=742)

Ninovranje 23.09.2010 20:20

Vas dvoje ako se ne pobijete na kraju nista niste uradili :) :) :)

Score 23.09.2010 20:41

Mi se jako slabo razumemo ocigledno.
you can say that again..

Ali ne mozes da vodis debatu o tome sta treba da se upise kao datum rodjenja u prijavu za DV, zar ne?

Ne, ali mislim da nasa rasprava nije tako crno bela kao ovo pitanje, slozices se.

Ili da je osoba umrla od posledica kancera a ne zato sto je to Bozja volja?

Hm...ako ovo nije predmet vecne debate, i uvek ce biti, posebno u Americi, onda ne znam sta jeste?

... Na osnovu svih za sada raspolozivih dokaza neke stvari jednostavno u celoj toj prici o vakcinama kao zlu ne stoje. Ljudi traze krivca uvek - .....

Ma ja ne govorim o ljudima koji traze krivca, govorim o ljudima koji ne zele da urade nesto na sta ih drugi primoravaju, a za navodno njihovo i opste dobro, a kasnije se ispostavi da su od toga pretrpeli neprocenjivu i nepovratnu stetu. Jednostavno ih treba ostaviti na miru.

........ ali kako se radi debata oko naucnih cinjenica?

Evo ovako: Zemlja je okrugla, rece Galileo...ne nije ti si lud, i ako nastavis spalicemo te na lomaci...nastavak znamo..Hmm?

Hoces da ti kazem jos jednu naucnu cinjenicu (quantum mechanics-physics) (nepovezanu sa nasom temom ali isto tako neverovatnu izvan naucnih krugova) koja se jos uvek nije dovoljno prosirila medju narodom ali je nepobitno istinita: materija ne postoji. Sve u univerzumu je bukvalno prazan prostor ispunjen vibrirajucom energijom koja joj daje privid cvrstoce.

Probaj u to da uveris prosecnog coveka i proglasice te budalom prve klase, i ko moze da ih krivi?

Score 23.09.2010 20:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ninovranje (Poruka 18198)
Vas dvoje ako se ne pobijete na kraju nista niste uradili :) :) :)

Ma jok, mi samo prijateljski diskutujemo...:belj: (just kiding..:grin:)

spectra 23.09.2010 21:31

Ma, pricajte vi sta hocete, nije svejedno kad pogledas ovaj video..i sigurno je da se velika lova tu vrti...

Koga zanima:http://www.youtube.com/watch?v=ELx2e...eature=related

Ninovranje 23.09.2010 21:45

Ja se samo pitam kako onako brzo nestade H1N1 ili ti onaj svinjski grip? Taman nasa vlada nabavila vakcine i ono niko nece da se vakcinise, i odjednom nema gripa, svi se ucutali??? I sto kaze Spectra samo je izgleda lova bila u pitanju!!!!

Score 23.09.2010 21:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ninovranje (Poruka 18205)
Ja se samo pitam kako onako brzo nestade H1N1 ili ti onaj svinjski grip? Taman nasa vlada nabavila vakcine i ono niko nece da se vakcinise, i odjednom nema gripa, svi se ucutali??? I sto kaze Spectra samo je izgleda lova bila u pitanju!!!!

...and then there were three....:bravo:

bas kad sam pomislio da sam ko "Pale sam na svetu"...

ovaj sam link vec postovao ali ako ste propustili da ga vidite http://www.youtube.com/watch?v=E-anZr096cQ krajnje je vreme

nemili 23.09.2010 22:05

Meni je deda pricao da rakija ubija sve bolesti! :==D: :beer: Manite se ljudi coravih rasprava. Dajte ako imate konkretnih saznanja, podataka pa i teorija (zasnovanih na znanju) pa neka svako zakljuci sta mu je ciniti. Neka "zavere" ostanu po strani.

Zana 23.09.2010 22:05

Citat:

Evo ovako: Zemlja je okrugla, rece Galileo...ne nije ti si lud, i ako nastavis spalicemo te na lomaci...nastavak znamo..Hmm?
Rece sta? Jel' moze ovako:

Vakcina je bezbedna, rece naucnik. Nije, ti si lud... nastavak znamo. Hmm?

Ko je u ovoj prici sa vakcinama Galileo? Po tebi ne lekari i naucnici nego ovi drugi?

Ninovranje 23.09.2010 22:11

Neke vakcine su korisne i to su one obavezne koje moras da primis i kao beba, ove ostale mislim da nisu, cak mogu da budu i stetne.

Zana 23.09.2010 22:13

Da ne zaboravim - pogledacu filmove naravno :) :) pa cemo da diskutujemo onda. A ovako kako je krenulo ima zbog ovih vakcina da fasujem jedan veliki otkaz :grin::grin::grin: Posle ima da trazim da me Ministarstvo zdravlja zaposli kao representative XoXo

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:50.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.