![]() |
Vas dvoje ako se ne pobijete na kraju nista niste uradili :) :) :)
|
Mi se jako slabo razumemo ocigledno.
you can say that again.. Ali ne mozes da vodis debatu o tome sta treba da se upise kao datum rodjenja u prijavu za DV, zar ne? Ne, ali mislim da nasa rasprava nije tako crno bela kao ovo pitanje, slozices se. Ili da je osoba umrla od posledica kancera a ne zato sto je to Bozja volja? Hm...ako ovo nije predmet vecne debate, i uvek ce biti, posebno u Americi, onda ne znam sta jeste? ... Na osnovu svih za sada raspolozivih dokaza neke stvari jednostavno u celoj toj prici o vakcinama kao zlu ne stoje. Ljudi traze krivca uvek - ..... Ma ja ne govorim o ljudima koji traze krivca, govorim o ljudima koji ne zele da urade nesto na sta ih drugi primoravaju, a za navodno njihovo i opste dobro, a kasnije se ispostavi da su od toga pretrpeli neprocenjivu i nepovratnu stetu. Jednostavno ih treba ostaviti na miru. ........ ali kako se radi debata oko naucnih cinjenica? Evo ovako: Zemlja je okrugla, rece Galileo...ne nije ti si lud, i ako nastavis spalicemo te na lomaci...nastavak znamo..Hmm? Hoces da ti kazem jos jednu naucnu cinjenicu (quantum mechanics-physics) (nepovezanu sa nasom temom ali isto tako neverovatnu izvan naucnih krugova) koja se jos uvek nije dovoljno prosirila medju narodom ali je nepobitno istinita: materija ne postoji. Sve u univerzumu je bukvalno prazan prostor ispunjen vibrirajucom energijom koja joj daje privid cvrstoce. Probaj u to da uveris prosecnog coveka i proglasice te budalom prve klase, i ko moze da ih krivi? |
Citat:
|
Ma, pricajte vi sta hocete, nije svejedno kad pogledas ovaj video..i sigurno je da se velika lova tu vrti...
Koga zanima:http://www.youtube.com/watch?v=ELx2e...eature=related |
Ja se samo pitam kako onako brzo nestade H1N1 ili ti onaj svinjski grip? Taman nasa vlada nabavila vakcine i ono niko nece da se vakcinise, i odjednom nema gripa, svi se ucutali??? I sto kaze Spectra samo je izgleda lova bila u pitanju!!!!
|
Citat:
bas kad sam pomislio da sam ko "Pale sam na svetu"... ovaj sam link vec postovao ali ako ste propustili da ga vidite http://www.youtube.com/watch?v=E-anZr096cQ krajnje je vreme |
Meni je deda pricao da rakija ubija sve bolesti! :==D: :beer: Manite se ljudi coravih rasprava. Dajte ako imate konkretnih saznanja, podataka pa i teorija (zasnovanih na znanju) pa neka svako zakljuci sta mu je ciniti. Neka "zavere" ostanu po strani.
|
Citat:
Vakcina je bezbedna, rece naucnik. Nije, ti si lud... nastavak znamo. Hmm? Ko je u ovoj prici sa vakcinama Galileo? Po tebi ne lekari i naucnici nego ovi drugi? |
Neke vakcine su korisne i to su one obavezne koje moras da primis i kao beba, ove ostale mislim da nisu, cak mogu da budu i stetne.
|
Da ne zaboravim - pogledacu filmove naravno :) :) pa cemo da diskutujemo onda. A ovako kako je krenulo ima zbog ovih vakcina da fasujem jedan veliki otkaz :grin::grin::grin: Posle ima da trazim da me Ministarstvo zdravlja zaposli kao representative XoXo
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:50. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.