ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Zelena lutrija - Retro (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1)

ceca 17.09.2007 18:56

Moze li se prijaviti ove godine za zelenu kartu jeli postoji jos lutrija, molim vas ko zna neka napise da li postoji!

Darko 17.09.2007 21:22

Naravno da moze,a za sledece informacije procitaj i ovo:

The DV-2009 Lottery online entry begins at Noon EDT on October 3, 2007, and ends at Noon EST on December 2, 2007.

Zvanicni sajt lutrije: http://www.dvlottery.state.gov/

Poz!

V777 19.09.2007 20:24

Pitanje za sve koji su otisli u USA: koliko novca se moze preneti preko granice i kako ste preneli taj novac, preko kartica banaka (kojih) ili kao kes???

Pozdrav!

Vanja 20.09.2007 11:44

Cao svima,
Evo konacno mi je stigao drugi koverat, 10.okotobra su meni i suprugu zakazali intervju u ambasadi.
Sad sledi prikupljanje preostale dokumentacije i iscekivanje razgovora:)
Svima zelim puno srece!
Veliki Pozzzzzdrav,
Vanja

Dragan 22.09.2007 03:54

Cao Vanja,

Javi samo ,molim te, koji si broj (npr 33xx).
Pozdrav i srecno...

Dragan

srdjevic 25.09.2007 22:38

ej ljudi, javite neko kad prodjete intervju, cisto da vidimo da li se nesto promenilo u medjuvremenu! ;-)

goran 25.09.2007 23:17

zdravo svima jel neko moze da mi kaze stranu gde da proverim moj broj za intervju inace jas sam iz makedoniji molim vas ako neko zna neka pisi stranu inace ja jos cekam drugi odgovor od KCC a citam tu da svi vec dobijate drugi koverat od KCC POZDRAV SVIMA

Zlatan 26.09.2007 14:41

Pozdrav,

zeeo bih da se pitanjem nadovezem na spost 577 ...spisak potrebnih papira za razgovor u ambasadi;
da li je potrebno da izvod iz maticne knjige vencanih bude napravljen u dva primerak jedan za suprugu i jedan za mene i da li treba uraditi prevod za oboje..jedan njoj jedan meni..malo je nelogicno jer je ovo zajednicki dokument ????
Takodje za dete..ide samo rodni list prevod...a da li ono moze biti upisano u pasos ili se mora vaditi posebno pasos za dete ??( ovo pitanje je vec negde bilo ali nism video odgovor )

Pozdrav
Zlatan

Biljana 26.09.2007 15:17

Molim Vas da mi neko kaze sta treba da napisem u pozivnom pismu.Naime dolazi mi tetka iz Spanije pa joj traze da joj posaljem na e mail to pismo.Sta treba da sadrzi osim mojih licnih podataka
Hvala unapred

Darko 26.09.2007 18:11

Ko sto kaze Meelos,mogli bi da bacite neki update kada prodjete intervju,cisto da vidimo jesu li amerikanci malo omeksali,ili ne daj boze boze postali rigorozniji ;)
Ljudi,jedno pitanje,a verujem da ce pomoci svima:
Prosle godine kad su u pitanju slike za prijavljivanje,validnost na zvanicnost sajtu je bila 240×300 pixela,a onda Meelos spomenu da treba 240x320 pixela...ako nije problem ili ako neko zna,u cemu je onda fazon? Jel prolaze obe te varijante?
Srecno svima!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:42.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.