![]() |
Moze li se prijaviti ove godine za zelenu kartu jeli postoji jos lutrija, molim vas ko zna neka napise da li postoji!
|
Naravno da moze,a za sledece informacije procitaj i ovo:
The DV-2009 Lottery online entry begins at Noon EDT on October 3, 2007, and ends at Noon EST on December 2, 2007. Zvanicni sajt lutrije: http://www.dvlottery.state.gov/ Poz! |
Pitanje za sve koji su otisli u USA: koliko novca se moze preneti preko granice i kako ste preneli taj novac, preko kartica banaka (kojih) ili kao kes???
Pozdrav! |
Cao svima,
Evo konacno mi je stigao drugi koverat, 10.okotobra su meni i suprugu zakazali intervju u ambasadi. Sad sledi prikupljanje preostale dokumentacije i iscekivanje razgovora:) Svima zelim puno srece! Veliki Pozzzzzdrav, Vanja |
Cao Vanja,
Javi samo ,molim te, koji si broj (npr 33xx). Pozdrav i srecno... Dragan |
ej ljudi, javite neko kad prodjete intervju, cisto da vidimo da li se nesto promenilo u medjuvremenu! ;-)
|
zdravo svima jel neko moze da mi kaze stranu gde da proverim moj broj za intervju inace jas sam iz makedoniji molim vas ako neko zna neka pisi stranu inace ja jos cekam drugi odgovor od KCC a citam tu da svi vec dobijate drugi koverat od KCC POZDRAV SVIMA
|
Pozdrav,
zeeo bih da se pitanjem nadovezem na spost 577 ...spisak potrebnih papira za razgovor u ambasadi; da li je potrebno da izvod iz maticne knjige vencanih bude napravljen u dva primerak jedan za suprugu i jedan za mene i da li treba uraditi prevod za oboje..jedan njoj jedan meni..malo je nelogicno jer je ovo zajednicki dokument ???? Takodje za dete..ide samo rodni list prevod...a da li ono moze biti upisano u pasos ili se mora vaditi posebno pasos za dete ??( ovo pitanje je vec negde bilo ali nism video odgovor ) Pozdrav Zlatan |
Molim Vas da mi neko kaze sta treba da napisem u pozivnom pismu.Naime dolazi mi tetka iz Spanije pa joj traze da joj posaljem na e mail to pismo.Sta treba da sadrzi osim mojih licnih podataka
Hvala unapred |
Ko sto kaze Meelos,mogli bi da bacite neki update kada prodjete intervju,cisto da vidimo jesu li amerikanci malo omeksali,ili ne daj boze boze postali rigorozniji ;)
Ljudi,jedno pitanje,a verujem da ce pomoci svima: Prosle godine kad su u pitanju slike za prijavljivanje,validnost na zvanicnost sajtu je bila 240×300 pixela,a onda Meelos spomenu da treba 240x320 pixela...ako nije problem ili ako neko zna,u cemu je onda fazon? Jel prolaze obe te varijante? Srecno svima! |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:42. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.