- -
Dv-2019
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1879)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik serb_uk
(Poruka 71814)
Da, bar nekoliko godina unazad se desavalo da ne moze da podnese kolicinu zahtevanih pristupa.
|
smh.....
Kao neko ko ima iskustva sa server sided infrastrukturom, poprilicno je jadno da njihov sajt ne moze da podnese 10k+ upita odjednom...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Shinra
(Poruka 71816)
smh.....
Kao neko ko ima iskustva sa server sided infrastrukturom, poprilicno je jadno da njihov sajt ne moze da podnese 10k+ upita odjednom...
|
Naravno da ovo nije detaljno [pogotovo u smislu broja upita]
https://analytics.usa.gov/state/
ali ce biti interesantno videti koliko pristupa stranici ima od podneva [EDT]. Trenutno je ~5300 na https://dvlottery.state.gov
|
Ma bude 100k+ upita garant a ubedjen sam da je taj broj mnogo veci, pa milioni se prijavljuju.....ako bi neko trebao da ima "tehnologiju" sto se toga tice da odrade sve to bez gresaka i zastoja onda su to Ameri ali jednostavno je tako :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik cobecar
(Poruka 71818)
ako bi neko trebao da ima "tehnologiju" sto se toga tice da odrade sve to bez gresaka i zastoja onda su to Ameri ali jednostavno je tako :)
|
Ne znam, iz mog skromnog iskustva, u USA nisu bas uvek napredni sto tice tehnologija... nekih mozda, nekih definitivno ne.
|
Kako god ali po meni bi trebalo da su sposobni da rese taj problem ali videcemo za 60ak min :==D: Verovatno sam pozeleo vise puta ali evo jos jedno, SRECNO SVIMA! :==D:
|
Mariquita |
15.05.2018 16:10 |
Kao što Better Future reče, email je potreban da bi se saznao conf. number ali mislim da neće biti problem. Svakako neću pre sutra ujutru proveravati, biće kolaps.
|
I, kao sto je bilo i ocekivano, ne radi ESC stranica :D
Srecno!
|
NinoTheLik |
15.05.2018 17:04 |
Citat:
(Poruka 71824)
Srecno!
|
Da, raspad kao i svake godine.
Jel moguce da si toliko puta pokusao i nisi imao srece?
|
BetterFuture |
15.05.2018 17:05 |
Citat:
(Poruka 71824)
Srecno!
|
Radi, ja proverio jednu prijavu i "corak". Idemo dalje....
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik NinoTheLik
(Poruka 71825)
Da, raspad kao i svake godine.
Jel moguce da si toliko puta pokusao i nisi imao srece?
|
Moguce, naravno.
Mada, sam broj pokusaja nema uticaja na moje sanse - one su svake godine iste kao da apliciram prvi put [za tu godinu].
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:47. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.