ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vodič za emigrante (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Banke, kreditne kartice, računi u Americi (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=213)

SRBghost 16.10.2018 05:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ggaga (Poruka 74113)
Misternice kakva se info pojavi pre nego sto dobijes kredit score?
Meni durgarica uradila autorizaciju pre oko mesec dana i Kreditcarma i Fico score preko banke mi izbacuju da nema nikakvih podataka tj ne mogu da me pronadju

Verovatno nije prosao pun mesec od tada. Nema jos izvestaja. Neka proba sa Credit Karmom.

damagon 19.10.2018 16:27

Mali update :
Danas sam bio u Bank of America da mi promeni status u legal permant resident... uradio tamo sta je trebalo i reko je da mogu aplcirati za secured credit card sa minimalnim depozitom od 300$.
Kada idete da vam promene status, nosite pasos i green card , sve je trajalo 5 minuta, nakon toga treba samo da se potpisete na nekom obrascu :;D:

uran 19.10.2018 17:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik damagon (Poruka 74250)
Mali update :
Danas sam bio u Bank of America da mi promeni status u legal permant resident... uradio tamo sta je trebalo i reko je da mogu aplcirati za secured credit card sa minimalnim depozitom od 300$.
Kada idete da vam promene status, nosite pasos i green card , sve je trajalo 5 minuta, nakon toga treba samo da se potpisete na nekom obrascu :;D:

da li je GC neophodan za konkurisanje za secured cc ?

Jorda 19.10.2018 23:05

Kao sto sam napisao zena je dobila unsecured, a ja secured ($99 depozita jer sam ja aplicirao online kao kreten) na limit od $500. Juce smo u prolazu svratili u banku (BOA) i pitali da nam povecaju limite, ja nisam dobio jer sam secured, a zenu su pitali na koliko, ona me gleda, ja reko lupi $2000 i na toliko je i odobren limit. Trebali smo traziti jos. :)
Posle nepuna 4 meseca. :)

Scorovi su nam jos uvek oko 690...

damagon 20.10.2018 20:46

Da li jos neko ima debitnu karticu bank of america ? Da li mozemo da je koristimo za placanja u Srbiji? Citao sam nesto na netu i pise da mogu da je blokiraju, a nije bas prijatna situacija jer uplatio dovoljno novca da ne placam mesecno odrzavanje

Svenson 20.10.2018 22:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik damagon (Poruka 74273)
Da li jos neko ima debitnu karticu bank of america ? Da li mozemo da je koristimo za placanja u Srbiji? Citao sam nesto na netu i pise da mogu da je blokiraju, a nije bas prijatna situacija jer uplatio dovoljno novca da ne placam mesecno odrzavanje

Drug mi je rekao da svaki put kad dođe mora da obavesti banku da će trošiti pare u Srbiji. U protivnom mogu da blokiraju transakciju

mveruovic 21.10.2018 00:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik damagon (Poruka 74273)

Ne moras da obavestis banku i ne vazi samo za Srbiju, namesti se na aplikaciji travel alert koliko god oces zemalja i podesis sam na koliko. Ako imas obicnu vizu, 3% je fee za placanja na pos terminalu, a 3% i 5$ za dizanje para sa bankomata. Koriste vizin kurs koji je srednji kurs, bar za 3-4 dinara bolji od kupovnog u menjacnici.

Svenson 21.10.2018 12:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mveruovic (Poruka 74280)
Ne moras da obavestis banku i ne vazi samo za Srbiju, namesti se na aplikaciji travel alert koliko god oces zemalja i podesis sam na koliko. Ako imas obicnu vizu, 3% je fee za placanja na pos terminalu, a 3% i 5$ za dizanje para sa bankomata. Koriste vizin kurs koji je srednji kurs, bar za 3-4 dinara bolji od kupovnog u menjacnici.

Da li to mora preko aplikacije ili moze i kada udjemo na nalog preko browsera?

mveruovic 21.10.2018 13:39

Moze i na nalog, nego ja navikao preko aplikacije da radim. Samo kada budete ulazili preko kompa svaki novi komp sa kojeg se logujete prolazi proceduru provere, sigurnosna pitanja itd.

uran 05.11.2018 21:49

uzeo sam i to cudo secured cc i citam uputstva i izlazi da je APR 20.99% za purchases tj neizmirene troskove u mesecu.

To je izuzetno mnogo. Nisam ocekivao ovo od Amerikanaca.

Nadam se da ova kamata pada sa rastom kreditnog rejtinga ?!

:book:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:26.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.