ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

dolphins 05.05.2014 15:24

Upravo sam zvao KCC .... ĆORAK
Kažu tek iduće nedelje - a najkasnije 15. , tako da mi ovo zvuči kao "generički" odgovor. Neka neko pokuša sutra , pa na smenu :obrva::obrva:

Inače pitao sam I za večitu dilemu "Šta kada izađe čuveni CURRENT ?"
Svako će dobiti mail sa obaveštenjem da mu je promenjen status , do tada čekanje.
Znači nema potrebe za zvanjem KCC -a ili ambasade ili bilo šta drugo ...

sombrero 05.05.2014 15:35

Dolphins iskreno jos je rano za KCC, obicno daju rezultate posle 9,10. telefonom.Pre toga nema svrhe zvati nazalost..

sonny_crockett 05.05.2014 15:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dolphins (Poruka 45702)
Upravo sam zvao KCC .... ĆORAK
Kažu tek iduće nedelje - a najkasnije 15. , tako da mi ovo zvuči kao "generički" odgovor. Neka neko pokuša sutra , pa na smenu :obrva::obrva:

Inače pitao sam I za večitu dilemu "Šta kada izađe čuveni CURRENT ?"
Svako će dobiti mail sa obaveštenjem da mu je promenjen status , do tada čekanje.
Znači nema potrebe za zvanjem KCC -a ili ambasade ili bilo šta drugo ...

Proslog meseca su objavili 6, a ista prica je bila, bar sam tako procitao na immigration forumu. Sto se tice CURRENT-a, bilo bi dobro po ove sa visokim brojevima da ga objave, ali posto ima vise izvucenih nego inace, sumnjam da ce to biti slucaj ali videcemo vec.

Nikolaniko 06.05.2014 14:09

Zvao KCC... nista od rezultata :( verovatno ce opet cekati 8mi, da pokupe sve podatke iz svih ambasada. Nadam se da cemo u petak dobiti brojeve, ubi me neizvesnost, nemogu ni da radim, pratim tri formuma paralelno :D

sonny_crockett 06.05.2014 15:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Nikolaniko (Poruka 45751)
Zvao KCC... nista od rezultata :( verovatno ce opet cekati 8mi, da pokupe sve podatke iz svih ambasada. Nadam se da cemo u petak dobiti brojeve, ubi me neizvesnost, nemogu ni da radim, pratim tri formuma paralelno :D

Hahahah.. Nista mi ne govori, i ja isto. Mislio sam da ce mi kosa opasti dok nije proradio immigration forum :D video sam da si i tamo postovao. Koji si ti broj?

Nikolaniko 06.05.2014 16:24

Ja sam EU363XX, neznam sta da mislim.... planovi su veliki a prostor za igru jako mali.... sad samo cekamo da vidimo ovaj VB da vidimo dali da se nadamo ili da krenemo polako na plan B :)

Danyda 06.05.2014 16:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Nikolaniko (Poruka 45755)
Ja sam EU363XX, neznam sta da mislim.... planovi su veliki a prostor za igru jako mali.... sad samo cekamo da vidimo ovaj VB da vidimo dali da se nadamo ili da krenemo polako na plan B :)

Jel` se ti to malo salis ? :naughty:Naravno da prolazis, sada dolazi tvoje vreme...mi >50 000..."sad ili nikad"...ovo je odlucujuci bilten.

Nikolaniko 06.05.2014 16:41

Puno sam ocekivao od proslog VB, ali su nas drugari iz KCC najblaze receno shokirali sa brojevima za Jun, tako da sam veoma obazriv po tom pitanju :)

Ocekujem mali broj a nadam se bar duplo veci skok od proslog meseca :)

Danyda 06.05.2014 16:48

Znam, svi smo ocekivali i doziveli hladan tus. Mislim da svi vi do 45-46 k bi morali da prodjete. Zakljucno sa Salek, naravno.:pozz: To je najmanje za ocekivati...javljajte sve sto saznate...veoma smo zahvalni na tome. Srecno!

Salec 06.05.2014 17:47

Hvala Danyda! Nadam se da cemo doci svi na red! Sve sam stavila na cekanje! A zivci kao strune!
Hvala Nikola na zvanju!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:12.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.