![]() |
Pitanje za sve koji bi mogi dati neki odgovor.
Prijatelj mi je dobio takodje broj za dv-2008 /Njegov broj je 8XXX i ulazi u obradu za mesec Novembar, Poslao je E-Mail u KCC da mu potvrde da li mu je poslato drugo pismo. Dobio je uopsten odgovor od njih i nije mu zakazan tacan termin za razgovor. Da li to mozda znaci da njegova prijava nija prihvacena ili da jos ne zanju tacan termin za razgovor. Ovo govorim iz razloga jer se njegov Cut-off broj nalazi uveliko u onih 9200 za Novembar mesec Ukoliko neko odgovor unapred hvala. |
pozdrav i hvala Mikletu na korisnim informacijama!
|
Pridružujem se predlogu Mikle i molim Meelosh-a da otvoru novu kategoriju
npr "Vodič za emigrante" ili "Život u USA" u kojima ćemo imati priliku da vidimo iskustva ljudi koji su prošli proces i došli u Usa. Hvala Mikle,Jelena i svima Vama koji delite Vaše prva iskustva života u Usa sa nama. Svakako da u toj novoj kategoriji možemo da razmenjujemo iskustva i jedni drugima pomažemo informacijama o temama kao npr.sređivanje dokumenata (ssn,zelena karta,vozačka) traženje posla,traženje stana,zdravstvena zaštita,plaćanje poreza,troškovi života, briga o deci(obdaništa i škole)itd. Želim Vam svima sreću i dobro zdravlje sa željom da živite Vaše snove.Meeloshe šampion si, hvala na sajtu, sa ovim dodatkom zatvaramo celu priču. |
Cao svima,
Juce sam imala razgovor u ambasadi i dobola sam GC. Konacno... Bile smi jos jedna devojka i ja i obadve smo dobile. Sve je pocelo u 8:30 kad nam je bilo zakazano a zavrsilo se u 10:30 Puno srece svima Tamara |
Molim Vas da mi ako je moguće pomognete tako što ćete me informisati o tome šta medicinska sestra-tehnicar(skolovana 4 godine srednje skole u Srbiji) može da uradi povodom odlaska u USA i nacine da tamo ostane da živi sa svojom porodicom koja je takođe u Srbiji.Koji su najbolji nacini da odu?Možda nastavak skolovanja?Šta da upise?Gde da upise?Poseduje radno iskustvo od 5-6godina kao medicinska sestra-vaspitac(jasleni uzrast).Udata sa dvoje dece.
Iskreno hvala Vam unapred. Novosadjan |
pozdrav svima,
ako ikako znate, molim vas pomagajte:) kao prvo, malo me muči stvar oko imena. pročitala sam da u prijavi mora biti isto kao recimo u pasošu (tu mislim na Ć, Š, Đ, itd. - većina nas ima bar jedno u imenu/prezimenu:) pa sad, jel da stavim Ć (iako se bojim da to njihovi programi neće prepoznati), ili jednostavno C umjesto? a drugo pitanje se tiče diplome. ja sam u završnoj fazi s fakultetom, nadam se da ću bit gotova do intervjua (ako me izvuku:) pa ne znam što da stavim: high school diploma ili some university courses? much obliged, sanja |
I ja se pridružujem predlogu Mikle i molim Meelosh-a da otvoru novu kategoriju
npr “Vodič za emigrante” ili “Život u USA” u kojima ćemo imati priliku da vidimo iskustva ljudi koji su prošli proces i došli u Usa. Za nas koji smo dobili GC bi bila velika pomoc da postoji posebna web strana sa zivotom u USA i svim finesama koje idu uz to. Pozdrav svima. |
Za Dragana 699
Da li si dobio mozda informaciju o datumu termina za razgovor Posto si broj 7xxx Javi da li su ti odgovorili iz KCC za termin Puno srece svima koji su dobili drugu kovertu a takodje i onima koji cekaju da im dodje druga koverta |
Dear Sirs,
Pozdrav, za sve one koji se obracaju KCC u za informaciju..ovako sam se ja obratio i dobio dole naveden odgovor...nista uopsteno..ljudi lepo kazu da li si dalje u proceduri i kada ce poslati drugo pismo...nadam se da pomaze svima koji cekaju drugi deo... I am addressing you in order to confirm if my application has been accepted and if my family and me will be invited for the interview in USA Embassy here in Belgrade ? Case number: 2008EU000095XX Name and surname: SANDRA ZIVKOVIC day of birth: May-25-1979 Thanks and best regards, Thank you for your inquiry. Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 9,200 for your region for the month of November. If your case number is current, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. KCC/slm KCCDV@state.gov (606) 526-7500 Srecno svima, Zlatan |
Cao!
Ovaj isti odgovor dobila sam i ja od KCC kad sam ih kontaktirala pre cut off broja. To je tipicni cirkularni obrazac koji svima salju ukoliko su im naravno papiri i dalje u procesu. Kad izadje cut off broj, onda mozes da saljes ponovo ovaj isti mejl koji si im i ranije poslao, a onda oni salju direktan odgovor (ja sam im pisala i kad je izasao cut off broj, ali su mi rekli da jos nije zakazano, te da zovem za 7-10 radnih dana, te sam opet nakon tog vremena poslala mejl i onda su mi rekli tacan termin i kada su poslali drugi koverat i kada imam zakazano u USA ambasadi!). Inace, drugi koverat mi jos uvek nije dosao, a razgovor u ambasadi zakazan za pocetak novembra! Pozdrav! |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:39. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.