Evo da javimo i od nas zelena boja ili plava u tabelici :) sledece nedelje idemo po pasose pa kad ih preuzmemo potvrdjujemo da su vize u istim :D hteli smo da sacekamo da vidimo pasose pa da napisemo, al neka treba da podelimo lepe vesti.. za sada se radujemo ovako na nevidjeno :D Srecno svima kojima predstoji intervju, i samo pozitivan stav jer to je sve sto vam treba :bravo: Sve ce biti ok:grin:
cestitam Tijani i Boraku :==D:
|
Divne vesti. Cestitam! Znači od intervjua prošle nedelje samo mene nisu zvali. Sad se već brinem :(
|
joca zvoca |
27.11.2015 21:38 |
Cestitam na dobijenim vizama! Sve najbolje u daljim koracima i hvala sto ste se javili!
|
grabovac84 |
27.11.2015 21:57 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Stromae
(Poruka 58623)
Evo da javimo i od nas zelena boja ili plava u tabelici :) sledece nedelje idemo po pasose pa kad ih preuzmemo potvrdjujemo da su vize u istim :D hteli smo da sacekamo da vidimo pasose pa da napisemo, al neka treba da podelimo lepe vesti.. za sada se radujemo ovako na nevidjeno :D Srecno svima kojima predstoji intervju, i samo pozitivan stav jer to je sve sto vam treba :bravo: Sve ce biti ok:grin:
cestitam Tijani i Boraku :==D:
|
Cestitke i sa moje strane....mi smo sledeci i nadamo se takodje lepim vestima vec u utorak....:grin:
|
tijanax javice i vama sigurno bez brige nema sta zapne...administacija
|
Hvala mnogo na podršci! Nadam se lepim vestima od nedelje.
|
miroslavj |
27.11.2015 22:23 |
pozz
Cestitam na dobijenim vizama! Hajde grabovac84 ocekujem divne vesti i od vas, samo pozitivno!
|
miroslavj |
27.11.2015 22:28 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik JelenaX
(Poruka 58628)
Hvala mnogo na podršci! Nadam se lepim vestima od nedelje.
|
Nego sta...bice, bice
Cekanje je uvek predugo koliko god da traje ali vredi kada se na kraju sve zavrsi kako treba! pozz
|
ejpril88 |
27.11.2015 23:26 |
Čestitam svima koji su u međuvremenu pozeleneli! Ja sad idem malo u off topic ali primećujem da se ne javljaju članovi koji su već otišli u SAD, da kažu kako su se snašli, šta ih je možda iznenadilo itd. Znam da je Voja pisao o frci na aerodromu ali čini mi se da je to to. Volela bih da pročitam još iskustava o adaptaciji, mada sam svesna da ljudi verovatno nemaju ni vremena za pisanje.
|
Cestitke za sve koji su iz AP presli u dobitnike iz a BorakE sto su prekinuli niz APa! Bogu hvala, i neka nam je svima u pomoci :) JelenaX drzimo fige!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:31. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.