ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2017 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1779)

slucajni_prolaznik 20.12.2016 11:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zmija (Poruka 65130)
Zasto mi kad se registrujem na ais.usvisa-info.com/bs-ba/iv i kada unesem broj predmeta 2017eu000090** pise nije spreman za razgovor?

U slucaju cetvorocifrenog (90**) broja, potrebna je jedna vodeca nula - ukupno pet cifara posle EU - 2017EU090** (moralo je biti pet cifara posle EU sve sa vodecim nulama kada sam ja popunjavao).

zmija 20.12.2016 11:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik System (Poruka 65131)
Pozdrav, probaj bez tih nula na kraju broja, tipa 2017EU90xxx :)

Nemoze opet, unio sam 2017EU90** i opet isto dodjem, primio sam mail sa jedinstvenim id brojem i to sam pokusao nemoze ni to, sookie jesi ti rijesila problem, usput imas pp pa odgovori?

Sookie 20.12.2016 11:11

Dakle...probala sam sve varijante da unesem.
I sa nulama, i bez nula, djelomičan broj nula....svaki put izbaci isti poruku:

is not ready for an appointment.

Stim da...kada izbacim nule poruka ovako glasi:

is invalid and is not ready for an appointment.

slucajni_prolaznik 20.12.2016 11:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zmija (Poruka 65135)
nemoze opet, unio sam 2017eu90** i opet isto dodjem, primio sam mail sa jedinstvenim id brojem i to sam pokusao nemoze ni to, sookie jesi ti rijesila problem, usput imas pp pa odgovori?

Mislim da ako ne ide ovako: 2017eu090** 2017eu090** 2017eu090** 2017eu090** 2017eu090** 2017eu090**
Treba nazvati... Malo ambasadu, malo DHL.

slucajni_prolaznik 20.12.2016 11:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik toske10 (Poruka 65132)
Pozdrav svima. Da li Diversity Visa Lottery fee, $330 per person, može da se plati na licu mesta, u ambasadi, sa Bank of America DEBITNOM karticom? Unapred zahvalan.

Bitan je i tip kartice (VISA, MAESTRO, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS... ), ali najtacniju ces sigurno saznati u kontaktu (telefonski pozivom ili e-mailom) sa ambasadom.

Sookie 20.12.2016 11:58

Riješila sam misteriju.
Kontaktirala sam ambasadu i objasnila u čemu je problem.
Odgovorili su mi u roku 3 minuta:

Postovana,

Pokusajte sada. Dodali smo vas slucaj u system.

Srdacno

Dakle...trebalo je sa sistem ažurirati sa njihove strane. :==D:
I broj se u cijelosti unost onako kako je ispisan na žutom kartonu.
Također se upisuje br pasoša kao i broj sa DS-260 potvrde.

Endorfin91 20.12.2016 19:02

Upravo stigao mail iz ambasade. I,tervju zakazan za 28.2.2017 rano ujutru.

Inbly 20.12.2016 20:46

I nama je stigao mail!:grin:
Intervju zakazan 13.02.2017.

Cestitamo svima koji su dosad pozelenili!:bravo:

Filmer 20.12.2016 21:30

Dobio sam mail, ali kada pokusam da se ulogujem prijavljuje gresku.
Da li neko zna o cemu se radi?

sarica994 20.12.2016 22:13

Takodje sam i ja dobila mail, i ista je situacija prilikom logovanja ... prijavljuje gresku ? Help :smrc:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:09.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.