ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Zelena lutrija - Retro (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1)

V777 08.10.2007 11:57

Tamara (705) javi se te nam malo detaljnije opisi kako je bilo na lekarskom, kako na intervjuu, koliko sve to kosta, koliko se ceka i tako te stvari...

Cestitamo svi od sveg srca!

Gde ces da se uputis u USA i kad planiras da ides, cime se bavis (ako nije tajna).

Lucky 08.10.2007 15:32

Evo i mene(veterana na ovom sajtu hehe), da jos jednom podrzim ovaj predlog o formiranju stranice za imigrante u USA(ne znam da li Meelos ima vremena i volje)Informacije o zivotu u pojedinim drzavama USA, poslovima,cenama nekretnina i sl. bile bi korisne i za nas. Npr ja u poslednje vreme sve vise razmisljam o tome da selim na sever. Mislim lepa je Florida, toplo tokom cele godine, plaze,priroda ali...

Miodrag 08.10.2007 20:31

Interesuje me ako moze neko da mi kaze koliko je vremena potrebno da se dobije odgovor putem mail-a iz KCC-a, s obzirom da sam poslao mail sa upitom o statusu moje aplikacije jos u cetvrtak a da nisam dobio jos uvek nikakav odgovor ???

V777 08.10.2007 22:26

Miodraze, prosledi svoj mejl ponovo na istu adresu. Obicno im treba 1-2-3 radnih dana...Pisi ponovo, nema veze, to ti je moj savet, ali sigurno ce odgovoriti!

Lucky, sta ti se ne svidja na Floridi, u kom si delu bio, kazi nam malo vise?

Pozdrav!

dare_ns 08.10.2007 22:31

@Lucky, dobra je ideja. ja pratim jedan forum [dodushe US], koji se bavi bash tom tematikom www.city-data.com i sajt je inache dobar jer ima podatke o 99% gradova/mesta/sela/njiva u USA, i mozhete pogledati gde vam najvishe recimo odgovara. [i u svom sklopu ima forum gde se nonstop neko pita o preseljenju, delovima grada koji su sigurni, lepi, dobri i slichno]

a mozhe i Meeloosh da instalira neki phpbb chisto da bude neki forum, aktivniji :)

pozdrav.

jelena 09.10.2007 03:23

e opet ja! bez zelje da budem dosadna :) jedan mali savjet za sve koji prodju intervju u ambasadi: prije dolaska u ameriku ne bi bilo lose da od bivsih poslodavaca zatrazite preporuke (letters of recommendation) da vam napisu na engleskom ili ako ne znaju (kao moj bivsi direktor) moze da se nadje template na internetu i neka vam to potpisu i pecatiraju. to ovdje mnogo znaci na intervjuima za posao.cinjenica da te hvali bivsi nadredjeni je amerima nesto mnogo draga, a vama ce biti od velike koristi ako zelite da nastavite da radite posao u struci!

Vanja 09.10.2007 08:26

Cao ljudi,
Proshli smo lekarski pregled, hehe mene nisu bockali, suprug je morao da primi 2 vakcine mislim da je jedna za zauske a druga tetanus-difterija, koshtale su oko 1800, nije strashno. Ljudi gledajte da na vreme nabavite potvrde o vakcinaciji, cisto iz nekog nasheg iskustva:)
sAmo josh intervju i to je to!!!!
Sledeci put se javljam posle intervjua!!!
Pozzzzzzz
vanja

V777 09.10.2007 13:14

Vanja, gde ste bili na pregledu i koliko vas je ukupno kostalo (po osobi)? Za koji vremenski period je pregled gotov, sta sadrzi, da li mora da se ima vakcinacioni karton, da li je neophodan i medicinski karton?

Srecno na intervjuu!

Pozdrav!

Miodrag 09.10.2007 18:20

Poslali su mi danas mail sa obavestenjem da mi je intervju zakazan za 15 novembar, a da su mi kovertu poslali 19 septembra, tako da ocekujem da mi uskoro stigne. Interesuje me ako moze neko da mi kaze koliko je potrebno da imas novca na racunu kako bi stekao uslov za useljenicku vizu s obzirom da nazalost nemam nikoga ko bi mi mogao poslati garanciju ???

srdjevic 09.10.2007 20:46

Ljudi,
napisao sam novi tekst, te Vas na toj adresi ( http://milos.srdjevic.net/blog/archives/predlozi-za-sajt-o-lutriji ) pozivam da ostavite komentare na temu "sta staviti na novi sajt o lutriji".

Hteo bih da popisemo sve da imam centralizovanu listu, pa da mogu da se bacim na posao.... Komshija (Dare), ja sam vise mislio na vBulletin ili nesto tako.... ali o tom - potom... ;-)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:24.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.