![]() |
Prvi polu-zvanicni rezultati za Avgust - EU 40150
Puno srece svima koji su current. Dobar skok ako uzmemo u obzir da je ostalo jos samo dva meseca |
Sad sam i ja zvao, dobio sam istu informaciju, EU - 40150.
|
Da, i nama su sada to isto rekli! Cestitam svima koji su na redu!
Za nas su izgleda male sanse... :smrc: :smrc: :smrc: |
Ako su ovi brojevi tacni, onda je ovo najkontraverzniji Visa Bulletin koji sam video.
Afrika ima skok od 13.000 Juzna Amerika nema nikakvu promenu, ostaje na istim brojevima Oceania samo 150 brojeva Evropa skoro 4000 Azija skoro 30% od prethodnog visa bulletin-a Neznam na kakvim drogama su oni iz KCC :wtf: |
Javili su brojeve i za ostale regione? Nisam videla. Cestitam ti Nikola od srca!
|
Citat:
|
Citat:
|
Izvinjavam se kolegama ako nisam posebno "recit" danas :)
Trenutno radim dva projekta paralelno, imam jako tight deadline, a pokusavam i da podelim informacije koje dobijam sa ostalim clanovima ovde. Salec, postoje dva pozitivna indikatora za vas slucaj: 1. Uzmi prosek napredka za dva poslednja VB za EU i dodaj taj prosek i sledeca dva meseca. Mislim da ako racunamo tako, trebali bi da upadnete u Septembru. Pozitivno je sto u poslednjim mesecima Evropa i dalje drzi isti tempo progresa, sto znaci da se radi aktivno na EU region. ZAmisli, nedaj Boze da se desilo sa EU kao i sa SA regionom, da nema ni jedan novi broj ovog VB, to bi bila katastrofa. Znaci, to je jedna pozitivna strana 2. Gustina brojeva kod vecih brojeva je manja, sto znaci da izmedju brojeva koji su dobitni ima vise "praznih brojeva" pa se nadam da ce to doprineti da, ako ne poveca skok, onda bar da zadrzi isti progreas kao i poslednjih par meseci. Da ponovim ostalim clanovima, nemojte nista od ovog da uzimate kao obecanje ili kao fakt. Ovo je samo moje skromno misljenje koje nemora da bude tacno |
Nikola, ima jos samo jedan mesec a ne dva, na zalost.. :smrc: tim tempom kraj bi mogao biti na 44000..
Vise bih volela da nas nisu ni izvukli nego da ne stignem na red.. godinu ipo sanjam ovo, mislim o ovome, planiram, kalkulisem, ugovaram sa prijateljima nas odlazak, proucavam do imbecilizma sve i svasta itd isl.. bas sam tuzna.. |
Izvini, moja greska :( vidi se da sam prolupao i da moc rasute paznje ne funcionise bas najbolje u ovom trenutku kod mene.
Zato najbolje da se povucem do sutra :) Pozdrav |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:33. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.