ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv 2020 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1944)

shade 09.05.2019 10:12

Bok ekipa, nakon dugo vremena iščitavanja foruma sam se odlučila registrirat. Uglavnom, prijavila sam se prvi put i čak sam bila optimistična al eto ipak je rezultat has not been selected :/
Tješim sebe da je možda i bolje da nisam izvučena jer imam turističku pa bi se morala bavit s tom promjenom statusa.
Želim punoo sreće svima koji nisu izvučeni na idućoj lutriji!
Meni preostaje da pronađem drugačiji način odlaska :)

neznamstadaradim 09.05.2019 11:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik superkorisnik (Poruka 76607)
DV 2005 has not been selected 2x
DV 2006 has not been selected 2x
DV 2007 has not been selected 2x
DV 2008 has not been selected 2x
DV 2009 has not been selected 2x
DV 2010 has not been selected 2x
DV 2011 has not been selected 2x
DV 2012 has not been selected 2x
DV 2013 has not been selected 2x
DV 2014 has not been selected 2x
DV 2015 has not been selected 2x
DV 2016 has not been selected 2x
DV 2017 has not been selected 2x
DV 2018 has not been selected 2x
DV 2019 has not been selected 2x
DV 2020 has not been selected 2x

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins (Poruka 76610)
Brajko moj :blink:
Nadam se da ljudi sada shvataju na koliko dugom stapu je lutrija i koliki su srecnici oni koji uopste budu izvuceni a kamoli iz prve.
Evo koliko ljudi se javilo a imamo 3 dobitnika za sad. Biti izvucen je prava anomalija bukvalno.

stvarno sta je ovo ove godine? nemoguce da je samo troje? :blink:

pietro 09.05.2019 11:23

Šesti put has not been selected , počev od prijave 2013. godine ali oguglao sam već.

Svakako ću pokušati opet oktobra bez obzira što više baš i nisam tolko mlad.

tectonic 09.05.2019 11:46

Evo i ja da se upisem - 2x has not been selected. Tezak smor - kao i ovo vreme danas. Prakticno niko od forumasa nije izvucen. Pa ko je onda dobio? Imao sam osecaj za ovu godinu, ali me je izgleda izneverio.
Gde su ti koji su izvuceni? To je oko 300ak ljudi.
:no::no::no:

blahwow 09.05.2019 11:46

ljudi ja uspeo nekako da udjem na sajtu i kada sam kucao moj broj izbaca mi da ne postoji a kada sam iso da sam zaboravio isto kaze da ne postoji.. sta li to moze da bude?

svetlana33 09.05.2019 12:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik neznamstadaradim (Poruka 76616)
stvarno sta je ovo ove godine? nemoguce da je samo troje? :blink:

Pa pisali su članovi da ima da crknu kad se krenu neki padobranaci javljat kako su dobili lutriju, a maločas se tek registrovali na forum :grin:
A kako je to većinom slučaj, lepo su nas zaobišli u ove "sretne" dane, i tek će kasnije da se pojave na ostalim temama oko sledeće faze...:sleeping:

Migelos 09.05.2019 12:16

Tacno:) Ja sam prosle godine iz prve izvucen, al nisam htio da nista objavljujem zbog odredjenih poruka koje su se naravno zavrsavale sa ironicnim “drago mi je zbog tebe”. Tako da sam sve zavrsio bez postavljanja pitanja

Димитрије 09.05.2019 12:26

И мени је чудно нико од нас није добио са форума. Просто немогуће. Само пар људи од нас 50,100 или колико већ.:drool::drool:

Димитрије 09.05.2019 12:28

И мени је чудно нико од нас није добио са форума. Просто немогуће. Само пар људи од нас 50,100 или колико већ који су се јавили, а колико је људи који се нису јавили из разочарења или осталог... :drool::drool:

DzingisKan 09.05.2019 12:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik superkorisnik (Poruka 76607)
DV 2005 has not been selected 2x
DV 2006 has not been selected 2x
DV 2007 has not been selected 2x
DV 2008 has not been selected 2x
DV 2009 has not been selected 2x
DV 2010 has not been selected 2x
DV 2011 has not been selected 2x
DV 2012 has not been selected 2x
DV 2013 has not been selected 2x
DV 2014 has not been selected 2x
DV 2015 has not been selected 2x
DV 2016 has not been selected 2x
DV 2017 has not been selected 2x
DV 2018 has not been selected 2x
DV 2019 has not been selected 2x
DV 2020 has not been selected 2x

Ju lebac ti raženi kako ne vidoh ovakve postove pre 3 godine da mi se mozak iz Beta režima vratim u Alfa režim, sve u glavi 1-2-3 prijave i puf Green Card je moj, kad ono truba!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:02.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.