- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Salec
(Poruka 46772)
Nikola, ima jos samo jedan mesec a ne dva, na zalost.. :smrc: tim tempom kraj bi mogao biti na 44000..
Vise bih volela da nas nisu ni izvukli nego da ne stignem na red.. godinu ipo sanjam ovo, mislim o ovome, planiram, kalkulisem, ugovaram sa prijateljima nas odlazak, proucavam do imbecilizma sve i svasta itd isl.. bas sam tuzna..
|
Kao da slusam sebe kad ovo pricas, citam, raspitujem se do besvesti, planiram, a ko zna kako ce dv2015 da zavrsi.....:)
|
milija55 |
04.06.2014 20:41 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Nikolaniko
(Poruka 46774)
Izvini, moja greska :( vidi se da sam prolupao i da moc rasute paznje ne funcionise bas najbolje u ovom trenutku kod mene.
Zato najbolje da se povucem do sutra :)
Pozdrav
|
Ako je ovo tacno http://dv2014.tumblr.com po mojoj matematici morali bi da dodju do skoro EU 50000, ali kako da sve ispitaju do 30.09.
Malo uradis odnos izmedju Bulletina i Tumbira i dodjes do rezultata.
|
Nikolaniko |
04.06.2014 20:53 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik milija55
(Poruka 46777)
Ako je ovo tacno http://dv2014.tumblr.com po mojoj matematici morali bi da dodju do skoro EU 50000, ali kako da sve ispitaju do 30.09.
|
Mogu li da znam koje je matematika u pitanju? Kojim proracunima si dosao do EU 50.000? Ne kazem da nije tacno, ne napadam te, samo hocu da uporedim i da vidim dali ja nesto propustam.
Po mojim proracunima, ako gledamo matematicki, 50.000 je daleko off the grid.
Ali opet kazem, poslednji bulletin je dokaz da KCC ima neku svoju matematiku koju ocigledno niko od nas ne poznaje. Zbog njih bi se Arhimed vrteo u grobu kao radilica od Juga :D
|
gruja.kg.srb |
04.06.2014 20:56 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Salec
(Poruka 46772)
Nikola, ima jos samo jedan mesec a ne dva, na zalost.. :smrc: tim tempom kraj bi mogao biti na 44000..
Vise bih volela da nas nisu ni izvukli nego da ne stignem na red.. godinu ipo sanjam ovo, mislim o ovome, planiram, kalkulisem, ugovaram sa prijateljima nas odlazak, proucavam do imbecilizma sve i svasta itd isl.. bas sam tuzna..
|
Nemoj biti tužna, gotovo sam siguran da ti dolazis na red u septembru. Ako se uzme u obzir broj izdatih viza do sada. Za nas sa 51xxx izgleda da ipak nema nade :-( Ali nada ipak umire poslednja. Da stvar bude još gora, ja sam vec imao i posao i smeštaj i auto u USA, našao i avio kartu u pola cene. samo smo trebali da se spakujemo :-(
|
sombrero |
04.06.2014 21:25 |
Dzabe vam matematia kad imamo KCC nepoznate :D, i ja sam mislio da ce dogurati i preko 50k ali sad vise nista nije sigurno.A kako sam dosao do te pretpostavke.Pa recimo da sam uzimao odnos izmedju izdatih viza do sad za EU nekih 13000, trenda koji je EU imao tj prednjacio nekih 41% ukupnih viza kao i krajnjeg broja od 53-54k slobodnih viza po kom bi sa dosadasnjim trendom EU dobio nekih 20000 plus je u prilog islo opadanje gustine u CN > 35000 ...E sad tu se umesao KCC i pojacao obradu Afrike i Azije, vise nista nije sigurno..Sta ce biti na kraju samo KFC zna :D.Kako ste vi dosli do vasih brojki?Nama ostaje samo nada..
Citat:
(Poruka 46778)
Mogu li da znam koje je matematika u pitanju? Kojim proracunima si dosao do EU 50.000? Ne kazem da nije tacno, ne napadam te, samo hocu da uporedim i da vidim dali ja nesto propustam.
Ali opet kazem, poslednji bulletin je dokaz da KCC ima neku svoju matematiku koju ocigledno niko od nas ne poznaje. Zbog njih bi se Arhimed vrteo u grobu kao radilica od Juga :D
|
|
emilijamak33 |
04.06.2014 21:34 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik milija55
(Poruka 46762)
2014 ili 2015
Ipak mislim da ce svi stici do 30.09.2014.
Nisam bas gledao za iducu godinu,
|
jas sum izvlecena za dv 2014 i se prauvam dali voopsto ke stigneme na red citajki po vasite postovi ke treba da se javam do amerikanskata ambasada i da prasam, isto me interesira kade na forumov mozam da najdam info okolu trosocite za intervju viza kolku kostaat od clen vo familijata posto nie sme dvajca i imame 5 mesecno bebence, fala odnapred
|
milija55 |
04.06.2014 21:34 |
Citat:
(Poruka 46778)
|
Kada gledas Tumbir i Visa Bulletin, dodjes do proste matematike da je EU sa 29.05 ispitano 30.700, a da je ukupno na taj dan izdato 29.970 GC.
Ako ide tim trendom, sa EU 50.000 bice izdato 50.000 GC a uvek puste 1-2K vise GC
To je samo moje misljenje, ali Tumbir i Visa Bulletin objasnjavaju 99%
I ovo moze pomoci
https://docs.google.com/a/one-hifi.c...gid=1325380036
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik gruja.kg.srb
(Poruka 46779)
Nemoj biti tužna, gotovo sam siguran da ti dolazis na red u septembru. Ako se uzme u obzir broj izdatih viza do sada. Za nas sa 51xxx izgleda da ipak nema nade :-( Ali nada ipak umire poslednja. Da stvar bude još gora, ja sam vec imao i posao i smeštaj i auto u USA, našao i avio kartu u pola cene. samo smo trebali da se spakujemo :-(
|
Grujo, sve si to imao sredjeno?!!! Svaka cast! Mislila sam da sam ja "najgora od sve dece"!
Nikako ne mogu da kalkulisem nista sa tim brojem izdatih viza..
Pretesko je ovo za nas sa velikim brojevima..
Pravo poigravanje sa nasim zivotima.. Toliko dugo mi je izgledalo kao da je na domak ruke..
Ko zna. Mozda I sve bude ok, ali ovo je zaista za nervni slom.. Barem meni.. :blink:
|
sombrero |
04.06.2014 21:56 |
Inace mozda ja nesto gresim ali ovde u ceac-u mi je nesto jako cudno.. za zadnji presek 3. jun poslednji broj je EU 36298 ako saberemo kolonu za family members dobijemo brojku 43316, zar nije ukupno bilo ~46000 dobitnika za 2014( sa clanovima porodice)?Ako je tako i ako su podaci u ceac-u tacni zar je moguce da je toliko malo dobitnika u posledjih 20k?Da li KCC zapravo zeli da do poslednjeg preseka bude apsolutno siguran sto se tice Ready statusa i objavi current?Ima li neko ideju :)
|
Current ????
Dragi prijatelji, na osnovu preliminarnih rezultata za avgust mesec,41500, kako su pojedini napisali, izgleda da "američki san" će u septembru ostvariti drugari sa brojem 45000!? I ja njima od srca čestitam. Nama, sa brojevima preko 45000 jedino ostaje da "igramo lutriju" za Južnu Ameriku, Antartik ili Artik ili eventualno da zbog nas produže intervjue makar " do kraja godine" !!!:==D: Zato , ako neko sazna nešto o tim "novim lutrijama" neka bar javi da "hvatamo red":grin: I šta više reći, verovatno će mo do kraja života žaliti i sanjati Ameriku, koja je bila "tako blizu a istovremeno veoma daleko"!!!:==D::==D::==D:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 23:39. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.