ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1735)

vlada33 26.03.2017 20:52

Ma citam ja sve sto stignem i na forumu i ovako,no sad kad sam video da se blizi datum vec me plasi taj dan,dan nakon toga ako ne prodjem vec cu zaboraviti sve ionako imam sto obaveza,ako prezivim taj dan posle nije frka...Ako prodje prijava,e onda ide zurka,ja po prirodi moram sve unapred da isplaniram i zacrtam tako da ce biti komplikovano...

Nek je puno srece svima...pozzz

zole189 27.03.2017 10:25

To zavisi iskljucivo od godina ucesca. Ako igras prvi-drugi put sve te zanima sve pratis, mislis da ti je svaka informacija bitna (o stanovima, ssn broj, avio karte, skole za djecu itd.). Posle toga shvatis da je bez dobitka sve NULA. Godine prolaze i lutrija se dalje igra mehanicki kad dodje Oktobar i Maj a okreces se nekim drugim putevima istrazivanja (narocito ako si porodican i egzistencijom ugrozen).

jasmin_nikol 28.03.2017 09:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zole189 (Poruka 66116)
To zavisi iskljucivo od godina ucesca. Ako igras prvi-drugi put sve te zanima sve pratis, mislis da ti je svaka informacija bitna (o stanovima, ssn broj, avio karte, skole za djecu itd.). Posle toga shvatis da je bez dobitka sve NULA. Godine prolaze i lutrija se dalje igra mehanicki kad dodje Oktobar i Maj a okreces se nekim drugim putevima istrazivanja (narocito ako si porodican i egzistencijom ugrozen).

Baša tako, lepo, kratko rečeno. Mislim da tako, baš tako treba gledati na lutriju. A posle se ima godinu dana da se istražuje, prave planovi, prodaju stvari, uzme neki keš kredit...... do odlaska. Ja sam baš teško podnela to. Imam drugaricu koja je danima plakala jer je tako žarko želela i "imala osećaj" da će baš ona dobiti. Treba verovati, ali ipak ne očajavati... Pozdrav svima i još malo.....:beer:

bokiit 31.03.2017 16:29

Srecno svima u narednom izvlacenju koje se po meni neverovatno brzo opet pojavilo.
Samo cu vam reci da ne pravite nikakve planove i "akcijate" pre izvlacenja. U koliko vas ne izvuku ostaje gooorak ukus. Bolje pravite planove za more i sve kao svake godine, pa lako ce sve to da se otkaze ako dogodine, ili vec ove idete put Amerike :)

babicf 01.04.2017 08:25

Sobzirom da se blizi maj evo i ja cu Prvi put da se oglasim. Kako se blizi datum sve vise zelim da ne mislim o tome ali nekako slabo ide. Iscitao sam ceo forum ali sto kazete te ne izvuku dzaba mi da postavljam potpitanja. Srecno svima i nadam se da cu vas i ja od pocetka maja krenuti da smaram gde, sta, kako itd
Jos jednom srecno svima

Modesty Blaise 02.04.2017 20:09

Pozdrav, forumaši! Gledam emisiju povodom predsedničkih izbora i ponovo u meni raste želja za odlaskom daleko, dalekooo... Gotovo da sam bila zaboravila na lutriju - iako sam se uredno prijavila prošle jeseni (po četvrti put, ako je to nekome bitno), ali evo, danas sam se prisetila. Da li neko od vas zna tačan datum kada će biti objavljeni rezultati?

vlada33 02.04.2017 21:32

Ja samo znam da bi mi bilo najdraze dq sam otisao kao dete odavde...u vezi sa ovim iznad napisanim,..

A rezultati 2.maja valjda bese

radeLe 03.04.2017 12:21

Srećno svima drugari, nakon jučerašnjeg dana, želja je nikad jača :)

vlada33 03.04.2017 18:43

Zemljace sa juga,svima je jasno da moramo nekuda pogotovi mi odavde,ovde je vreme stalo...

10oktobar 04.04.2017 09:41

igorisala sam ovogodisnju lutriju, na koju sam se redovno prijavila skupa sa suprugom, sve do momenta kada sam na jednoj drustvenoj mrezi vidjela da mi je dobra poznanica izvucena proslog maja i koja je skupa sa muzem i 2 djece spakovala kofere i sa osmjehom napustila ovaj tamni vilajet....
ovo nam je druga prijava, prosle godine sam bila dosta optimisticna i ushicena sada je vec druga prica. uopste se ne oslanjam na lutriju, zivot svoj planiram kao da se nisam ni prijavila... ganjamo stan, renoviranje, obaveze, krediti, poslovi....
ali eto, neki crv mi se pojavio i ponovo sam pocela listati vase postove i citati iskustva....

maj se blizi, svima zelim puno srece i uspjeha ovaj put! mi imamo 2 prijave, sta bude bice! u svakom slucaju zivot ide dalje.

lp iz sarajeva :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:07.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.