ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1735)

ArminC1888 05.04.2017 19:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik 10oktobar (Poruka 66175)
igorisala sam ovogodisnju lutriju, na koju sam se redovno prijavila skupa sa suprugom, sve do momenta kada sam na jednoj drustvenoj mrezi vidjela da mi je dobra poznanica izvucena proslog maja i koja je skupa sa muzem i 2 djece spakovala kofere i sa osmjehom napustila ovaj tamni vilajet....
ovo nam je druga prijava, prosle godine sam bila dosta optimisticna i ushicena sada je vec druga prica. uopste se ne oslanjam na lutriju, zivot svoj planiram kao da se nisam ni prijavila... ganjamo stan, renoviranje, obaveze, krediti, poslovi....
ali eto, neki crv mi se pojavio i ponovo sam pocela listati vase postove i citati iskustva....

maj se blizi, svima zelim puno srece i uspjeha ovaj put! mi imamo 2 prijave, sta bude bice! u svakom slucaju zivot ide dalje.

lp iz sarajeva :)

Euforija ni kod mene nije ni priblizno na istoj razini kao prosle godine.Prosli put sam cekao rezultate i osjecao se kao da bi nesto bilo odzueto od mene kada me ne bi izvukli.Tako mi je i bilo kada sam izvisio,kao da sam uskracen za nesto sto sam imao,sto mi je vec pripadalo, valjda apsurdno uvjeren da cu bas ja biti izvucen.Komicno.

Ovaj put mi je drago vec samo to sto sam u igri, pa cu imati cime da se pozabavim, kada dodje trenutak da se ukuca konfirmacijski broj i provjeri
stanje tiketa.Il' je Hazime imamo, il' je Hazime nemamo bingo .

U svakom slucaju mnogo srece svima ,pa i Vama draga sugradjanko.

bokiit 06.04.2017 16:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik vlada33 (Poruka 66159)
Ja samo znam da bi mi bilo najdraze dq sam otisao kao dete odavde...u vezi sa ovim iznad napisanim,..

A rezultati 2.maja valjda bese

Prva nedelja Maja, a tacan datum koliko znam jos nije utvrdjen. tako reci stoji TBD ( to be determent)

SEEUSAIC 06.04.2017 16:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bokiit (Poruka 66186)
Prva nedelja Maja, a tacan datum koliko znam jos nije utvrdjen. tako reci stoji TBD ( to be determent)

Rezultati izvlacenja ce biti dostupni za proveru od podneva, 2. maja, EST.

TBD znaci "to be determined".

http://www.zelenalutrija.com/forum/p...&pictureid=318

Sup.Mod.

boljeVreme 06.04.2017 16:39

sto bi znacilo 18h po nasem vremenu obzirom na vremensku razliku
dakle jos 26 dana i cca. 20 min :grin:

evo nesto da mozete da se podsjetite koliko preostaje

https://www.timeanddate.com/countdow...Lottery%202018

bokiit 06.04.2017 20:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SEEUSAIC (Poruka 66187)
Rezultati izvlacenja ce biti dostupni za proveru od podneva, 2. maja, EST.

TBD znaci "to be determined".

http://www.zelenalutrija.com/forum/p...&pictureid=318

Sup.Mod.

Greska u kuckanju, vidis da sam to hteo da napisem. ali si zato ti tu da uvek istim tonom odgovoris. I zato ti se zahvaljujem/o. :bravo::beer:

10oktobar 07.04.2017 09:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ArminC1888 (Poruka 66179)
Euforija ni kod mene nije ni priblizno na istoj razini kao prosle godine.Prosli put sam cekao rezultate i osjecao se kao da bi nesto bilo odzueto od mene kada me ne bi izvukli.Tako mi je i bilo kada sam izvisio,kao da sam uskracen za nesto sto sam imao,sto mi je vec pripadalo, valjda apsurdno uvjeren da cu bas ja biti izvucen.Komicno.

Ovaj put mi je drago vec samo to sto sam u igri, pa cu imati cime da se pozabavim, kada dodje trenutak da se ukuca konfirmacijski broj i provjeri
stanje tiketa.Il' je Hazime imamo, il' je Hazime nemamo bingo .

U svakom slucaju mnogo srece svima ,pa i Vama draga sugradjanko.

upravo! prosle godine sam bila 100% ubjedjena da ce nas izvuci, bolesno. ove godine sam totalno opustena i uistinu na ovu lutriju gledam kao na dobar vid zabave. ono rezanje krila od prosle godine zaista ne bi voljela sama sebi ponovo prirediti.

komsija, drzim fige kako sebi tako i Vama :)

DzokicaMicev 07.04.2017 12:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik boljeVreme (Poruka 66188)
sto bi znacilo 18h po nasem vremenu obzirom na vremensku razliku
dakle jos 26 dana i cca. 20 min :grin:

evo nesto da mozete da se podsjetite koliko preostaje

https://www.timeanddate.com/countdow...Lottery%202018

Ha ha bravo za ovo, a jas stavio countdown na tel. i kao i svi uvek se tesimo da se tolko ne zamaramo :) a ustvari svi gore unutra onako potajno i ako ne vise ali kod mene bar jednom u danu mi dolazi pomisao o 2 maja kako bih hteo da vidim ono YOU HAVE BEEN SELECTED :)
Pozdrav svima koi su se prijavili i cekaju :)

boljeVreme 07.04.2017 13:27

Ma necemo se lagati mislim konstantno o tome i nije mi krivo :)
positive attitude malo srece i eto ga, pa da napisem "prvo pa musko"

Ne zelim ni da mislim o utjesnoj nagradi ali vrlo cu rado otici za novu godinu u NYC, ako ne upali iz prve hoce iz druge :woohoo:

Samo positive attitude :grin:

vlada33 07.04.2017 20:14

Meni iako je prvo izvlacenje zaista nisam opterecen,zaista svaki dan mi je kao i da nisam ucestvovao,posao-kuca-obaveze,ja se vise bojim da AKO budem izvucen ne uspem da se organizujem kako bi ja to hteo,kod mene sve mora biti precizno i tacno,a sa druge strane preko okeana imam neke mlitave veze,uglavnom ljude koje nisam dugo cuo i video a prilicno mi i blam da ih cimam u fazonu kad se nisam javio 10 godina (nisu ni oni meni) sad zvati i traziti neku pomoc...neznam,nije moj fazon...imam samo jednog prijatelja na kog bi mogao da se oslonim ali i on je tamo zahvaljujuci supruzi koja je vec duze tamo pa je i on od prosle godine otisao,pa neznam ni kako bi ona na to reagovala...Kao sto rekoh najgora kombinacija za mene je da budem izvucen i izvisim jer mi je oslonac tamo slab...

samsung11 09.04.2017 11:48

Ne treba ti niko. POnesi para da imas tamo dok se ne snadjes, do prvog posla i cao. Malo li ih je poslo sto nisu nikoga imali tamo...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:34.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.