-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski
(Poruka 31909)
pod uslovima da ne napravis nikakvo 'sra*e', da ne budes Van US vise od 2,5 godine i ako polozis ispit da
|
Mislis da ne budes van USA 2,5 godine ukupno u 5 godina?
I kako izgleda taj ispit,mislim cega se tice ?
|
U polje "8e. District/County/Province/State" sta se tacno upisuje? U uputstvu za prijavu sa ovog sajta pise "Oblast/Opština/Pokrajina", ako upisujem opštinu Novi Beograd, da li pišem New Belgrade? :)
|
vrhunski |
02.10.2012 17:48 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dome
(Poruka 31911)
Mislis da ne budes van USA 2,5 godine ukupno u 5 godina?
I kako izgleda taj ispit,mislim cega se tice ?
|
da u 5 godina.
Evo primera pitanja
http://usgovinfo.about.com/blinstst.htm
|
Kikiriki |
02.10.2012 20:40 |
A dijete?
Postovani,
Ili ne nadjoh, ili niko jos nije postavio sljedeca pitanja:
Sin, koji u vrijeme apliciranja nece imati 21. godinu zeli u USA. Jasno, prijavice se na GC lutriju.
1. Mogu li se i ja prijaviti i navesti ga u aplikaciji (kako bi mu se povecale sanse da bude izvucen)? Znaci, bio bi dvostruko prijavljen - sam i sa mnom, je li to problem?
2. Ako mene izvuku, a njega ne, mogu li ja odustati i pustiti samo sina da putuje?
Vas savjet mi je jako bitan, buduci da je novi krug prijava vec krenuo.
Hvala.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Kikiriki
(Poruka 31945)
Postovani,
Ili ne nadjoh, ili niko jos nije postavio sljedeca pitanja:
Sin, koji u vrijeme apliciranja nece imati 21. godinu zeli u USA. Jasno, prijavice se na GC lutriju.
1. Mogu li se i ja prijaviti i navesti ga u aplikaciji (kako bi mu se povecale sanse da bude izvucen)? Znaci, bio bi dvostruko prijavljen - sam i sa mnom, je li to problem?
2. Ako mene izvuku, a njega ne, mogu li ja odustati i pustiti samo sina da putuje?
Vas savjet mi je jako bitan, buduci da je novi krug prijava vec krenuo.
Hvala.
|
1. Mozes navesti i njega u aplikaciju, a moze i sam da se prijavi, isto kao i sa bracnim parovima.
2. Ne moze. Glavni aplikant ako odustane viza se otkazuje i otpadaju i derivati. Ali ono sto je mozda moguce (necu da tvrdim da je 100% tacno) jeste da otputujete zajedno i nakon sto dobijete zeleni karton, vi da se vratite a on da ostane. Drugacije ne. Jer on mora uci sa vama u USA, drugacije ga ne bi pustili.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik J3ca
(Poruka 31915)
U polje "8e. District/County/Province/State" sta se tacno upisuje? U uputstvu za prijavu sa ovog sajta pise "Oblast/Opština/Pokrajina", ako upisujem opštinu Novi Beograd, da li pišem New Belgrade? :)
|
Pise se naziv kako i jeste. tj pise se Novi Beograd. Jer je u pitanju adresa.
Samo nemoj da prevodis. u tom slucaju bi morali New WhiteCity :)
|
Uglavnom mora se imati 18 godina da bi se prijavio na lutriju ... nista ispod 18 ? jeli tako ?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Arminho
(Poruka 31950)
Uglavnom mora se imati 18 godina da bi se prijavio na lutriju ... nista ispod 18 ? jeli tako ?
|
Jeste, moras biti punoletan da bi se prijavio na lutriju.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 31958)
Jeste, moras biti punoletan da bi se prijavio na lutriju.
|
Ccc ... steta ... a za samo dva mjeseca punim 18 godina ... nema veze ... tu su mi roditelji ... ipak oni su tu da me izbave iz ove jadi i cemera ;) .... kada ja u pitanju high school degree... to je srednja skola sa 4 stepena jel tako ?! ... a vocational school ... 3 stepena obrazovanja ? jer to ce im biti jako potrebno da znaju koje obrazovanje ce oznaciti !!
|
upisuj 4. razred srednje u USA, vijaj dalju školu tamo, stipendije, posao. Naravno, to ako si sada upisao 3. razred srednje škole.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:49. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.