-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
kako stavljate ovo ispod u potpisu, kad ste se prijavili itd... glup sam
|
zvercica |
23.10.2012 13:40 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik usbound
(Poruka 32975)
kako stavljate ovo ispod u potpisu, kad ste se prijavili itd... glup sam
|
:) idi na Kontrolna tabla (gore levo), pa Izmeni svoj potpis (sa strane levo) :papa:
|
Hvala puno na odgovoru... nakon trazenja i trazenja sam malo gledao u helpu i uspio doci do toga da idem direktno na to mijenjanje potpisa
i dobio sam Sorry, you are not permitted to have a signature valjda trebam imati neki min broj postova il nesto... uglavnom hvala ti na odgovoru
|
petrojka1980 |
23.10.2012 14:26 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik usbound
(Poruka 32981)
Hvala puno na odgovoru... nakon trazenja i trazenja sam malo gledao u helpu i uspio doci do toga da idem direktno na to mijenjanje potpisa
i dobio sam Sorry, you are not permitted to have a signature valjda trebam imati neki min broj postova il nesto... uglavnom hvala ti na odgovoru
|
Moras da imas 10 postova i onda si u mogucnosti da stavis potpis i saljes privatne poruke.
|
bodadibo |
23.10.2012 14:27 |
Ne mogu vam opisati koliko su me razočarali ovi Amerikanci.
Daću im još jednu šansu za 2014. a posle.....
Ustvari u međuvremenu ćemo pokušati i za Kanadu. Samo i oni izmišljaju neka nova pravila... kao nova procedura od početka 2013., bla, bla....
Ma na kraju ima da poludimo i da emigriramo na Kubu (doduše nisam proveravala da li može). Od ovih para što smo štedeli za start u Americi ima da kupimo neku ''Casa'', možda uleti i neka Lada, a kasnije kad nam krene možda kupimo i neku makinu iz '68. Deca ima za džabe da se školuju. Stan u Beogradu izdajemo i od tih para ima da živimo kao lordovi. I zabole nas uvce za sve :harmonik:
|
Rekao sam vam sinoc sta ce biti. Forumasi ce umesto brojanja dobitnika traziti informacije o tome jeste-nije bilo izvlacenja i na tome ce se i zavrsiti sva euforija oko dodatnog izvlacenja. Svako novo ucesce i izvlacenje donosi novo ponizenje od strane amerikanaca. Boli amerikance uvo za bilo kakve informacije i obavestenja o dodatnom izvlacenju. Tek ces se razocarati kada vidis kako igrace tretiraju kao ovce. Jos si svez i nov na forumu, polako nemoj odmah da se palis, nije dobro za zdravlje. :grin:
|
Jalle007 |
23.10.2012 15:31 |
Bogme nakon svih ovih negativnih rezultata
ja se boljim da i provjerim svoje..:drool:
javite mi kada neko bude izvučen sa u oktobru ....
|
Mislam deka ova dodatno izvlekuvanje nema vrska....:no:
|
AllenJohnJohnson |
23.10.2012 16:25 |
Opet has not been selected........................................
|
ZeljkoUSA |
23.10.2012 16:55 |
Nisam jos ni proverio ovo dodatno izvlacenje, toliko o tome koliko se nadam u to...
A da, nisam jos ni poslao za DV2014. Ubise mi ljudi volju, a tako sam verovao u to da cu dobiti, makar iz 10-og puta, hehehe...
Javicu svakako da smo has not been selected...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:06. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.