ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Ženidba nakon dobitka (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1283)

johnny_nyc 13.05.2015 16:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tijana2401 (Poruka 54566)
Hvala puno na savetima :grin: Imamo dosta slika i poruka, probacu i karte da nadjem, pa sta bude bice...nadam se pozitivnom ishodu :bravo:

Ako imas zajednicke slike unazad par godina karte s imenima nece trebati, sto se tice ishoda nemas brige. Mi smo se zenili u prosincu imali interview u ozujku i sve je proslo kako treba.

Jos se sjecam kako smo se tresli kada smo cekali da udjemo u ambasadu...vec prosla godina dana od toga.

tijana2401 14.05.2015 10:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc (Poruka 54597)
Ako imas zajednicke slike unazad par godina karte s imenima nece trebati, sto se tice ishoda nemas brige. Mi smo se zenili u prosincu imali interview u ozujku i sve je proslo kako treba.

Jos se sjecam kako smo se tresli kada smo cekali da udjemo u ambasadu...vec prosla godina dana od toga.

Hvala puno na savetima, stvarno mi znaci...:D Pa verovatno cemo i mi tako, ta pozitivna trema..:D

tijana2401 16.05.2015 21:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc (Poruka 54597)

Evo opet mene...Sada sam cula neke price da na intervjuju postavljaju pitanja tipa ko je zadnji zakljucao vrata i tako to? Da li je to istina? :nene:

maybe17 16.05.2015 22:28

Zapisuj sve negde da se setiš detalja,spremi gradivo...

maybe17 16.05.2015 22:30

fb.stranica odštampana,ako imate profile,takodje može da pomogne

Sale2322 16.05.2015 23:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tijana2401 (Poruka 54717)
Evo opet mene...Sada sam cula neke price da na intervjuju postavljaju pitanja tipa ko je zadnji zakljucao vrata i tako to? Da li je to istina? :nene:

Od koga ste to culi? Ja iskreno mislim da su dokumenta mnogo vaznija od bilo koje price, jer se svasta moze reci, a dokumenta su konkretni dokazi (slike, karte sa putovanja, stari pasosi...)

IgorMAD 16.05.2015 23:24

Posle jednog clana foruma koji je u ambasadi rekao da se vencao ali da ne zivi zajedno sa zenom (ne znam samo otkud se to prica ali ajde), mnogo su poostrili to, tako da se pripremite dobro...

Tomislav1970 17.05.2015 03:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 54723)
Posle jednog clana foruma koji je u ambasadi rekao da se vencao ali da ne zivi zajedno sa zenom (ne znam samo otkud se to prica ali ajde), mnogo su poostrili to, tako da se pripremite dobro...

Koliko se ja sjecam, i oni su na kraju, nakon dodatne provjere, dobili vize.

SRBghost 17.05.2015 09:28

Pri tome imajte u vidu da su njima konzuli dolazili kuci u proveru. Ne igrajte se sa glupostima. Ako se zenite/udajete radite to iz pravih razloga, ne zbog koristi.

tijana2401 17.05.2015 11:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SRBghost (Poruka 54732)
Pri tome imajte u vidu da su njima konzuli dolazili kuci u proveru. Ne igrajte se sa glupostima. Ako se zenite/udajete radite to iz pravih razloga, ne zbog koristi.

Ma naravno, planiram svakako za svog decka da se udam. Nego upravo zbog takvih slucajeva nama ozbiljnim stvaraju probleme i paniku do samog intervjua.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:48.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.