-
Lokacije u USA
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
A ti se vec uveliko pripremas za San Dijego vidim. :)
Kada ste planirali odlazak?:bravo:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 34382)
A ti se vec uveliko pripremas za San Dijego vidim. :)
Kada ste planirali odlazak?:bravo:
|
Koliko sam ja pročitao na njihovom blogu oni su vać tamo :)
|
cuo sam lijepe price o ovome gradu,volio bi ga posjetiti cim dobijem na lutriji hehe
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik cukoni
(Poruka 34725)
cuo sam lijepe price o ovome gradu,volio bi ga posjetiti cim dobijem na lutriji hehe
|
ja sam čuo da ne bi bilo loše živiti u njemu, ipak to je Kalifornija :;D: ...samo nešto su nam slabo aktivni članovi iz San Diega da nam prenesu najnovije informacije...
|
Gledao sam fotke grada + pregled na internetu. Jeza da te uhvati.... Abnormalno lijep grad ono srcka da te uhvati.... Samo se bojim glede njega visine kirije te trzista rada,jer mi je rodica pricala da je grad pun ilegale sto se posla tice koji su soremni raditi za 5 dolara i jos sretni..imal ko kakva saznanja o ovome svemu,pa nek se malo raspise...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik edinze
(Poruka 34821)
Gledao sam fotke grada + pregled na internetu. Jeza da te uhvati.... Abnormalno lijep grad ono srcka da te uhvati.... Samo se bojim glede njega visine kirije te trzista rada,jer mi je rodica pricala da je grad pun ilegale sto se posla tice koji su soremni raditi za 5 dolara i jos sretni..imal ko kakva saznanja o ovome svemu,pa nek se malo raspise...
|
Grad izgleda baš lepo, svi blogovi koji govore o gradu i njegovoj lepoti su pozitivni mada i svi pišu da "obične" poslove pokupiše ilegalci, ipak Meksiko tj. Tihuana je na 30km od San Diega, a svi znamo da Meksikanci samo sanjaju o Americi i spremni sa da tamo rade baš sve...
Ima kolega forumaša bivših i sadašnjih nastanjenih tamo samo su nešto slabo aktivni :(
|
Odbrojavanje je počelo. San Diego, here we come. Od 10. aprila, izveštaj iz prve ruke stiže direktno iz US.
Ustvari, od 15. aprila... prva stanica je Vegas, odande nema vremena za pisanije. :obrva:
Nego, želja mi je bila da podelim iskustvo o smeštaju na samom početku. Sajt airbnb.com se pokazao kao dobro rešenje, bukvalno za svaki budžet, a i najlakše je za realizaciju. Detalje pročitajte na blogu koji je u mom potpisu, da ne pišem sada ponovo.
Tražio sam temu o smeštaju za novopridošle, ali ne uspeh da pronađem.
Iiiiidemooooo! :)
|
Hurricane |
24.02.2013 10:59 |
Super.:bravo: Srecan put. Jedva cekam da vidim prve utiske.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pedjaas
(Poruka 36128)
Odbrojavanje je počelo. San Diego, here we come. Od 10. aprila, izveštaj iz prve ruke stiže direktno iz US.
Ustvari, od 15. aprila... prva stanica je Vegas, odande nema vremena za pisanije. :obrva:
Nego, želja mi je bila da podelim iskustvo o smeštaju na samom početku. Sajt airbnb.com se pokazao kao dobro rešenje, bukvalno za svaki budžet, a i najlakše je za realizaciju. Detalje pročitajte na blogu koji je u mom potpisu, da ne pišem sada ponovo.
Tražio sam temu o smeštaju za novopridošle, ali ne uspeh da pronađem.
Iiiiidemooooo! :)
|
Sigurna sam da mnogi od nas željno isčekuju najsvežije informacije iz San Dijega, tako da se nadam da nas nećeš zaboraviti i obradovati istim.
Sve najlepše i Srećnooo..!!! ;)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:14. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.