da li neko zna kako da dodam suprugu u ds 360 formular, vjencali smo se posle dobijanja datuma intervjua i sad cekamo intervju, upisali sam podatke u dio SPOUSE, da li je to dovoljno ili treba posebno za nju sve upisivati, ali nema nigdje na aplikaciji koju nam je ambasada otkljucala da pise add applicant, ako neko zna molim vas da nam objasni
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik prvoc
(Poruka 57480)
da li neko zna kako da dodam suprugu u ds 360 formular, vjencali smo se posle dobijanja datuma intervjua i sad cekamo intervju, upisali sam podatke u dio SPOUSE, da li je to dovoljno ili treba posebno za nju sve upisivati, ali nema nigdje na aplikaciji koju nam je ambasada otkljucala da pise add applicant, ako neko zna molim vas da nam objasni
|
ds 260 mala greska izvinjavam se, ako moze pomoc bili bismo zahvalni
|
| grabovac84 |
11.10.2015 19:15 |
Citat:
(Poruka 57481)
ds 260 mala greska izvinjavam se, ako moze pomoc bili bismo zahvalni
|
Moras i za suprugu da popunis ds formular posebno.Iznad svog imena kada udjes tamo gde si popunjavao imas opciju add aplicant.Stisnes to i dodas je kao spouse.Onda popunjavas sve gotovo isto kao i za sebe i posaljes isto kao i za sebe.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik grabovac84
(Poruka 57483)
Moras i za suprugu da popunis ds formular posebno.Iznad svog imena kada udjes tamo gde si popunjavao imas opciju add aplicant.Stisnes to i dodas je kao spouse.Onda popunjavas sve gotovo isto kao i za sebe i posaljes isto kao i za sebe.
|
ali nema te opcije posto smo otkljucali formular, a vjencali smo se posle dobijanja da tuma intervjua ne znam kako da dobijem tu opciju
|
| grabovac84 |
11.10.2015 19:55 |
Citat:
(Poruka 57485)
ali nema te opcije posto smo otkljucali formular, a vjencali smo se posle dobijanja da tuma intervjua ne znam kako da dobijem tu opciju
|
Ja sam se isto ozenio nakon izvlacenja i uradio sam kako sam ti rekao u prethodnom postu....
Dakle udjes ovde https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx i kada se ulogujes treba da stoji tvoja aplikacija i iznad nje mora da ima opcija add apliccant....kod mene upravo sada stoji gde je stajala uvek.....dakle malo bolje pogledaj...
|
Citat:
(Poruka 57489)
Ja sam se isto ozenio nakon izvlacenja i uradio sam kako sam ti rekao u prethodnom postu....
Dakle udjes ovde https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx i kada se ulogujes treba da stoji tvoja aplikacija i iznad nje mora da ima opcija add apliccant....kod mene upravo sada stoji gde je stajala uvek.....dakle malo bolje pogledaj...
|
evo gledam nema je, da li ima veze to sto nam je ambasada otkljucavala, ima samo moje ime, a sjecam se da je bila opcija add aplicant kada sam prvi put popunjavao, sada je nema
|
| grabovac84 |
11.10.2015 20:03 |
Citat:
(Poruka 57490)
evo gledam nema je, da li ima veze to sto nam je ambasada otkljucavala, ima samo moje ime, a sjecam se da je bila opcija add aplicant kada sam prvi put popunjavao, sada je nema
|
Sad si me malo zbunio.....zasto ambasada?Vec imate datum intervjua?
|
Citat:
(Poruka 57491)
Sad si me malo zbunio.....zasto ambasada?Vec imate datum intervjua?
|
da imamo 2 novembar vjencali smo se pocetkom oktobra
|
| grabovac84 |
11.10.2015 20:10 |
Citat:
(Poruka 57493)
da imamo 2 novembar vjencali smo se pocetkom oktobra
|
Aha....to onda sve objasnjava.....onda je ok sve.....cuj se mailom sa ambasadom i obavesti ih da si se vencao....onda cete na intervjuu popuniti formulare za suprugu.....nosite dakle njena dokumenta ali cete tamo popuniti aplikaciju....ali obavezno obavesti ambasadu o promeni statusa kolko sutra....
|
Citat:
(Poruka 57494)
Aha....to onda sve objasnjava.....onda je ok sve.....cuj se mailom sa ambasadom i obavesti ih da si se vencao....onda cete na intervjuu popuniti formulare za suprugu.....nosite dakle njena dokumenta ali cete tamo popuniti aplikaciju....ali obavezno obavesti ambasadu o promeni statusa kolko sutra....
|
obavijestio sam mejlom i trazio da otkljucaju ds260 sto su i uradili a ja sam dodao suprugu pod SPOUSE na mojoj aplikaciji, kako jos da ih obavijestim ili je to dovoljno da samo posaljem aplikaciju u kojoj sam nju dodao pod SPOUSE
|
| grabovac84 |
11.10.2015 20:20 |
Citat:
(Poruka 57495)
obavijestio sam mejlom i trazio da otkljucaju ds260 sto su i uradili a ja sam dodao suprugu pod SPOUSE na mojoj aplikaciji, kako jos da ih obavijestim ili je to dovoljno da samo posaljem aplikaciju u kojoj sam nju dodao pod SPOUSE
|
Posalji to gde si je dodao, dakle svoju aplikaciju sa njom unutra i u mailu im reci da si izvrsio izmene u ds formularu koje se ticu bracnog statusa jer se promenio.....i to je to....mozda ti traze vencani list da im skeniras i posaljes ali videces vec....ili uhvati sutra telefon i zovi....to ti nekako najbolje i najbrze....
|
Citat:
(Poruka 57497)
Posalji to gde si je dodao, dakle svoju aplikaciju sa njom unutra i u mailu im reci da si izvrsio izmene u ds formularu koje se ticu bracnog statusa jer se promenio.....i to je to....mozda ti traze vencani list da im skeniras i posaljes ali videces vec....ili uhvati sutra telefon i zovi....to ti nekako najbolje i najbrze....
|
hvala mnogo tako cu i uraditi, jos jednom hvala mnogo za pomoc
|
| grabovac84 |
11.10.2015 20:35 |
Citat:
(Poruka 57498)
hvala mnogo tako cu i uraditi, jos jednom hvala mnogo za pomoc
|
Nema problema....samo hrabro i srecno na intervjuuu....priblizava se polako...:grin:
|
Citat:
(Poruka 57499)
Nema problema....samo hrabro i srecno na intervjuuu....priblizava se polako...:grin:
|
hvala, bas se priblizava, takodje sretno i hvala jos jednom
|
| Mikimini |
11.10.2015 22:52 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik TrikkY
(Poruka 57479)
i mojot slucaj e takov... mojata sestra e veke 4 godini nelegalno vo US, ali do januari ke gi ima site potrebni dokumenti. Prasanjeto e dali konzulot ke napravi nekakov problem vo vrska so toa :(
|
Jao care ubij me ako razumem zadnju recenicu 🙈😁 pomoooćć?
|
jel zna neko kako stize datum intervjua? preko maila, poziv iz ambasade telefonom ili na netu gde proveramo status?
|
Treba da stigne preko mail, onaj sto ga pises u ds 260, I ja cekam ali jos nije stigao nista :(
| Mikimini |
12.10.2015 10:25 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik markoss
(Poruka 57519)
jel zna neko kako stize datum intervjua? preko maila, poziv iz ambasade telefonom ili na netu gde proveramo status?
|
Stize mail na onu adresu koju si naveo kad si popunjavao DV obrazac
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mikimini
(Poruka 57522)
Stize mail na onu adresu koju si naveo kad si popunjavao DV obrazac
|
mejl stize na mejl adresu koju ste stavili u ds 260 formular, a kad stigne na mejl onda provjeravate na stranici na kojoj ste provjeravali da li ste izvuceni, jer kada posalju mejl kada vam je intervju tada na toj stranici ne pise da ste izvuceni na lutriju vec datum intervjua i ostalo vezano za datum intervjua
|
| Srdjan014 |
12.10.2015 14:51 |
Koliko sam upratio na forumu, datumi se dodjeljuju u prvoj polovini mjeseca, a obavještavaju dobitnike poslije 20-og ili 25-og u mjesecu.
Ja ne očekujem prije kraja sledeće sedmice, ako neko dobije meil prije javljajte se.
Srećno!
|
Razume li neko od cega zavisi termin za intervjue. Da li od datuma kada je poslat DS ii od CN broja. Ja sam 11xxx, a poslala DS 19.6. Ocekujem ove godine, ali kada vidim da su neki sa manjim CN jos uvek u iscekivanju, nista mi nije jasno.
|
| Srdjan014 |
12.10.2015 18:20 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Kamely
(Poruka 57526)
Razume li neko od cega zavisi termin za intervjue. Da li od datuma kada je poslat DS ii od CN broja. Ja sam 11xxx, a poslala DS 19.6. Ocekujem ove godine, ali kada vidim da su neki sa manjim CN jos uvek u iscekivanju, nista mi nije jasno.
|
Zavisi i od jednog i od drugog. Možda malo više od datuma slanja DS-a, jer obrada traje 2-3 mjeseca.
Ja sam poslao 22.06. DS, a CN mi je 48**. Neki dobitnici su sa većim CASE brojevima već dobili datume za intervju, jer su poslali DS u petom mjesecu.
Realno je da očekujem krajem sledeće sedmice obavijest o datumu za intervju, a tako nekako bi trebalo i za tebe biti ;)
|
| grabovac84 |
12.10.2015 18:24 |
[quote=Kamely;57526]Razume li neko od cega zavisi termin za intervjue. Da li od datuma kada je poslat DS ii od CN broja. Ja sam 11xxx, a poslala DS 19.6. Ocekujem ove godine, ali kada vidim da su neki sa manjim CN jos uvek u iscekivanju, nista mi nije jasno.
Mora da se poklopi i da si current odnosno na redu za vizu po visa bulletinu i da si poslao ds dovoljno rano da stignu da ga obrade....ja sam broj ispod 2000 ali sam kasno poslao ds tek 24 juna i sad cekam intervju u decembru....a da sam poslao ds u maju imao bih intervju u oktobru....ti ces isto decembar 100%...
|
| Mikimini |
13.10.2015 12:47 |
Intervju :)
Evo i ja da se javim sa utiscima.. Kao sto je rekao prethodni clan(ne baratam bas najbolje sa imenima) ovaj intervju zaista jeste samo formalnost. U 8:30 smo jedan momak i ja bili ispred ambasade za diverziti vizu, nesto su danas pobrkali loncice pa smo malo cekali, unutra je on bio prvi iako sam ja usla pre njega i zavrsio je do nekih 11, 11 i nesto, iako nije trazio da zavrsi sto pre, dok sam ja nakon cekanja od sat vremena, otisla na prvi salter, sa sluzbenikom koji me je pitao da li sam ranije igrala lutriju, ja se nasalila sa njim u vezi svog jako malog broja slucaja, uzeo mi je dokumenta, ja ga zamolila da ukoliko mogu, sto pre da zavrsim jer radim od 14h, rekao da ce videti ako bude moguce, da zavrsim, negde oko 12 mi je sve bilo gotovo, placanje vize sam odmah posle ragovora sa sluzbenikom zavrsila i onda jos 2 sata cekala da me prozovu kod konzula, ona me je pitala da li sam ranije isla u usa, kod koga idem i da li imam neki dokaz za komunikaciju sa osobom kod koje idem, a za koju sam ja navela drugaricu iz ny, sto sam rekla da nemam, ni mail ni poruke, samo pozive u telefonu, sto je njoj bilo cudno, ali mi je nakon gledanja original diplome sa fakulteta cestitala na dobija ju diverziti vize.. Eto tako, ja odoh sad na posao. Za brata koji je ilegalno tamo me apsolutno nista nisu pitali ;)
Pozdrav svima!
|
| grabovac84 |
13.10.2015 14:25 |
Citat:
(Poruka 57543)
Evo i ja da se javim sa utiscima.. Kao sto je rekao prethodni clan(ne baratam bas najbolje sa imenima) ovaj intervju zaista jeste samo formalnost. U 8:30 smo jedan momak i ja bili ispred ambasade za diverziti vizu, nesto su danas pobrkali loncice pa smo malo cekali, unutra je on bio prvi iako sam ja usla pre njega i zavrsio je do nekih 11, 11 i nesto, iako nije trazio da zavrsi sto pre, dok sam ja nakon cekanja od sat vremena, otisla na prvi salter, sa sluzbenikom koji me je pitao da li sam ranije igrala lutriju, ja se nasalila sa njim u vezi svog jako malog broja slucaja, uzeo mi je dokumenta, ja ga zamolila da ukoliko mogu, sto pre da zavrsim jer radim od 14h, rekao da ce videti ako bude moguce, da zavrsim, negde oko 12 mi je sve bilo gotovo, placanje vize sam odmah posle ragovora sa sluzbenikom zavrsila i onda jos 2 sata cekala da me prozovu kod konzula, ona me je pitala da li sam ranije isla u usa, kod koga idem i da li imam neki dokaz za komunikaciju sa osobom kod koje idem, a za koju sam ja navela drugaricu iz ny, sto sam rekla da nemam, ni mail ni poruke, samo pozive u telefonu, sto je njoj bilo cudno, ali mi je nakon gledanja original diplome sa fakulteta cestitala na dobija ju diverziti vize.. Eto tako, ja odoh sad na posao. Za brata koji je ilegalno tamo me apsolutno nista nisu pitali ;)
Pozdrav svima!
|
Cestitam od srca......neka je sa srecom u daljem zivotu....:grin:
|
| katarina lucic |
13.10.2015 15:40 |
Citat:
(Poruka 57543)
Pozdrav svima!
|
Čestitam i nek je sa srećom!!!! Nadam se da ćemo i mi ostali proći isto tako
|
ČESTITKE Mikimini!!! :bravo: Sve najbolje u daljem "USA" životu!
|
Pada mi sada nešto na pamet...gledam ovu našu tabeli i naveći dodeljeni broj (od ovih na forumu koje znamo) je 23XXX.
Vidim da je ranijih godina bilo ljudi sa mnogo većim brojevima, i malo mi je čudno da se do ovog trenutka nije javio niko sa većim brojem.
Šta mislite, da li može da se desi da u narednim VB cut off-ovi budu svega na po par hiljada i da neko ko ima iznad 20xxx možda ne stigne na red???Ili budu podeljene sve vize dok stigne?
Znam da je možda ovo neka moja lična paranoja, ali eto zanima me vaše mišljenje. Vidim da neki ljudi sa dosta niskim brojem nisu još uvek dobili intervju, a negde mi je logicno da ako su poslali DS u junu do sada već obrade njihovu prijavu.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tikica
(Poruka 57552)
Pada mi sada nešto na pamet...gledam ovu našu tabeli i naveći dodeljeni broj (od ovih na forumu koje znamo) je 23XXX.
Vidim da je ranijih godina bilo ljudi sa mnogo većim brojevima, i malo mi je čudno da se do ovog trenutka nije javio niko sa većim brojem.
Šta mislite, da li može da se desi da u narednim VB cut off-ovi budu svega na po par hiljada i da neko ko ima iznad 20xxx možda ne stigne na red???Ili budu podeljene sve vize dok stigne?
Znam da je možda ovo neka moja lična paranoja, ali eto zanima me vaše mišljenje. Vidim da neki ljudi sa dosta niskim brojem nisu još uvek dobili intervju, a negde mi je logicno da ako su poslali DS u junu do sada već obrade njihovu prijavu.
|
Nema potrebe sa brines jer stizete apsolutno svi na red 100%, jer je za dv2016 izbucen rekordno mali broj dobitnika, zato i nema visokih CN brojeva kao sto je to bio slucaj sa DV2014 i DV2015.
|
| grabovac84 |
13.10.2015 18:27 |
Citat:
(Poruka 57552)
|
Tikice.....ove godine po mom nekom misljenju imacemo current mesece vec od Jula tako da svi apsolutno stizu na red bez ikakvih problema....Ali tvoje razmisljanje je sasvim normalno ali nepotrebno....svi mi malo poludimo od ovog cekanja :grin:
|
Nadam se da je tako :smrc:
Budući da još uvek nisam rešila probelma sa adresom (pogrešili su mi adresu u LK) još uvek nisam poslala DS260, pa onda kapiram da i to utiče u velikoj meri...
Sutra pišem ambasadi da vidim šta će mi odgovoriti u vezi te adrese, pa se nadam da vec sutra konacno popunim i DS!!!Valjda nije previše kasno...:gun:
|
| grabovac84 |
13.10.2015 19:19 |
Citat:
(Poruka 57561)
Nadam se da je tako :smrc:
Budući da još uvek nisam rešila probelma sa adresom (pogrešili su mi adresu u LK) još uvek nisam poslala DS260, pa onda kapiram da i to utiče u velikoj meri...
Sutra pišem ambasadi da vidim šta će mi odgovoriti u vezi te adrese, pa se nadam da vec sutra konacno popunim i DS!!!Valjda nije previše kasno...:gun:
|
Ma nije kasno.....bitno je da stizes sve da zavrsis a intervju ce i brze nego sto mislis....samo lagano...:grin:
|
Africa - 45034
Asia - 15002
Europe - 27011
North America - 16
Oceania - 1500
South America, Central America, Caribbean - 3000
Total - 91,563 won
|
| grabovac84 |
14.10.2015 18:07 |
Katarina Lucic se nesto ucutala.....Kaca sta se desava?.....Bio intervju? Sve ok?
|
| katarina lucic |
14.10.2015 18:26 |
Nije bio, u ponedeljak . Sutra idemo na lekarski. Malo sam u haosu bila ovih dana da pripremim još te sitnice koje su ostale, A s obzirom da sve to treba da uklopim u redovne obaveze sa troje dece...milion puta sam proveravala da li sam spremila sve. A to je bas puno papira pošto je naš 5. Valjda čekam i tu nedelju da dodje jer verovatno tu noć neću spavati od nervoze. Neznam kako je drugima bilo ali sigurno neću oka sklopiti.
|
| grabovac84 |
14.10.2015 18:31 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik katarina lucic
(Poruka 57584)
Nije bio, u ponedeljak . Sutra idemo na lekarski. Malo sam u haosu bila ovih dana da pripremim još te sitnice koje su ostale, A s obzirom da sve to treba da uklopim u redovne obaveze sa troje dece...milion puta sam proveravala da li sam spremila sve. A to je bas puno papira pošto je naš 5. Valjda čekam i tu nedelju da dodje jer verovatno tu noć neću spavati od nervoze. Neznam kako je drugima bilo ali sigurno neću oka sklopiti.
|
E pa dobro onda....ja videh u tabeli da je danas pa reko da proverim....ajde samo hrabro....sve nas to ceka...:grin:
|
| katarina lucic |
14.10.2015 18:33 |
Znam jos malo pa ce i to proći. Držite mi palčeve kao i svima vama pa se čujemo u ponedeljak sa svežim informacijama. :-)
|
| grabovac84 |
14.10.2015 18:38 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik katarina lucic
(Poruka 57586)
Znam jos malo pa ce i to proći. Držite mi palčeve kao i svima vama pa se čujemo u ponedeljak sa svežim informacijama. :-)
|
Naravno da drzimo....uz vas smo....cujemo se u ponedeljak...:grin:
|
| joca zvoca |
14.10.2015 20:39 |
Citat:
(Poruka 56917)
Evo neke nove informacije posto znam da zeljno iscekujete bilo sta da neko napise :)
Zvao sam KCC malopre i rekose mi da ih zovem tako oko 15 Oktobra za datum intervjua odnosno da su intervjui za Novembar vec zakazani i da ce moj biti u Decembru....DS sam poslao 24 Juna a Current sam od Oktobra....eto mozda nekome malo pomogne u ovom iscekivanju....
|
Pozdrav svima! Pratim uveliko novosti kad god imam vremena i vidim da se intervjui obavljaju kao i do sada, bez problema. Drago mi je i cestitam svima koji su zavrsili svoj intervju!:beer:
Grabovac, docekasmo i taj 15. , hocemo li zvati sutra/prekosutra KCC ili strpljivo cekamo mail do kraja mjeseca?
|
| grabovac84 |
14.10.2015 20:44 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik joca zvoca
(Poruka 57588)
Pozdrav svima! Pratim uveliko novosti kad god imam vremena i vidim da se intervjui obavljaju kao i do sada, bez problema. Drago mi je i cestitam svima koji su zavrsili svoj intervju!:beer:
Grabovac, docekasmo i taj 15. , hocemo li zvati sutra/prekosutra KCC ili strpljivo cekamo mail do kraja mjeseca?
|
Hahahahaha.......neces mi verovati ali danas razmisljam Boze ko li je ono u istoj situaciji kao ja da treba da zove KCC.....:grin::grin::grin:
E neka si se javio/la.Pa ajde zvacu ako hoces ja sutra....mogu tek tamo oko 4 jer sada radim nocnu pa dok malo odspavam sutra taman tako....ili zovi ti....kako god pa cemo se cuti ovde na forumu da zove onda i drugi ako ima potrebe odnosno novosti....:grin:
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:35. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.