ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - 2014 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1322)

mikasa 08.03.2014 20:18

Samo se pojavite u zakazano vreme. Na ovom linku stoji sve sta treba da se ponese http://travel.state.gov/content/visa...ees/civil.html
Dosta se o tome vec pisalo... I pored toga ponesite zajednicke fotografije posto ste se skoro uzeli,odstampanu stranicu gde vam je zakazan intervju, naravno posose, po 2 fotografije 5x5 i mail od prijetelja tj. adresa gde cete biti smesteni.
Srecno

dajno46 10.03.2014 07:07

Pozdrav,

Ne mogu nikako naci primjer pozivnog pisma/maila. . .moze mi molim vas ko dati primjer maila koji je dobio i nosio na intervju?
Hvala

gruja.kg.srb 10.03.2014 12:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dajno46 (Poruka 44477)
Pozdrav,

Ne mogu nikako naci primjer pozivnog pisma/maila. . .moze mi molim vas ko dati primjer maila koji je dobio i nosio na intervju?
Hvala

Probaj sa ovog linka, ako ne bude htelo posalji mi email adresu da ti posaljem:

https://www.dropbox.com/s/bk5waot77w...o%20pismo.docx

mytweety.com 10.03.2014 13:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik biljana oh (Poruka 43903)
rp_oh,jas bev na intervju na 2 januari i dobivme vizi,pominavme mnogu lesno,ne baraa nikakvi drugi dokumenti osven tie sto se navedeni na sajtot,ako nesto drugo te interesira slobodno prasaj vi stojam na raspolaganje da vi objasnam se na site sto imate intervju vo Skopje.Pozdrav i mnogu sreka ponatamu

Biljana, najprvin cestitki i vi posakuvam se najdobro vo USA. Kazi mi kolku dena pred zakazanoto inetrvju zakazavte pregledi vo Remedika i dali na intervjuto nosevte pismo od garant ili nesto slicno. I drugo, dali ova se dokumentite koi gi baraat ili ima i nesto drugo: Izvod od maticna kniga na rodeni, izvod od maticna kniga na vencani, diploma, uverenie za neosuduvanost od sud i policija i plikoto od medicinskite pregledi. Fala ti odnapred. pozz

biljana oh 10.03.2014 16:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mytweety.com (Poruka 44485)
Biljana, najprvin cestitki i vi posakuvam se najdobro vo USA. Kazi mi kolku dena pred zakazanoto inetrvju zakazavte pregledi vo Remedika i dali na intervjuto nosevte pismo od garant ili nesto slicno. I drugo, dali ova se dokumentite koi gi baraat ili ima i nesto drugo: Izvod od maticna kniga na rodeni, izvod od maticna kniga na vencani, diploma, uverenie za neosuduvanost od sud i policija i plikoto od medicinskite pregledi. Fala ti odnapred. pozz

Ti blagodaram od srce mytweety.com.Pregledite gi zakazavme 3 nedeli pred terminot vo ambasada,a na intervjuto osven dokumentite sto gi navede,nosevme i potvrda za otsluzen voen rok na soprugot i imavme i garantno pismo.
Ti posakuvam mnogu sreka na intervjuto i se najubavo.

mytweety.com 10.03.2014 16:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik biljana oh (Poruka 44488)
Ti blagodaram od srce mytweety.com.Pregledite gi zakazavme 3 nedeli pred terminot vo ambasada,a na intervjuto osven dokumentite sto gi navede,nosevme i potvrda za otsluzen voen rok na soprugot i imavme i garantno pismo.
Ti posakuvam mnogu sreka na intervjuto i se najubavo.

Biljana_oh, ti blagodaram mnogu za brziot odgovor. Pozdrav i se najubavo

johnny_nyc 13.03.2014 17:41

interview još jednom odgođen, ovaj put nismo mi nego ambasada...konzul bolestan i interview je prebačen za 7 dana, 24.03. u 11,00. Tako da još sedam dana briganja :)

Danyda 13.03.2014 19:12

Ne brinite, sve ce biti dobro...jos ce vam se konzul izvinjavati zbog svoje bolesti, a vi cete lakse proci. Srecno!

roki_rd 13.03.2014 19:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mytweety.com (Poruka 44490)
Biljana_oh, ti blagodaram mnogu za brziot odgovor. Pozdrav i se najubavo

Zdravo mytweety.com.

Dali ti e zakazano intervjuto
Pozz od Makedonija

mytweety.com 13.03.2014 20:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik roki_rd (Poruka 44506)
Zdravo mytweety.com.

Dali ti e zakazano intervjuto
Pozz od Makedonija

Da roki_rd, zakazano mi e, pred 2 saati mi stigna email. A tebe? Sto napravivte so dokumentite za devojkata/soprugata, gi prativte li do Kcc ili na intervjuto ke gi nosite update-irani?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:29.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.