ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

Marina110974 11.06.2014 11:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SRBghost (Poruka 46941)
Cekaj, pa uopste ne mora da znaci da je kraj. Ipak, prognoziranje i realnost jako cesto ne idu pod ruku.

Znam to i kao sto se kaze,nada umire zadnja,ali....neizvesnost i napetost ubi,ma bice dobro,stici cemo svi,bar do intervjua a posle .....:obrva:

gruja.kg.srb 11.06.2014 11:24

Evo i mi smo u istom sosu :) nas broj je 512xx, i u potpunosti se slazem da ova neizvesnost ubi nacisto. Prosto ne mogu ni da zamislim da necemo stici na red :( A da bude jos vece zlo, ja vec imam i posao tamo (full time), smestaj, auto, namestaj, znaci dovoljno je samo da spakujemo kofere, ali na zalost trenutna situacija ni malo ne deluje optimisticno, ostalo je jos malo vremena, videcemo. Najiskrenije zelim puno srece svima i ako bog da da svi dodjemo na red :)

krle66 11.06.2014 11:41

Current ????

Dragi prijatelji, samo jedan mali savet, a ne morate ga prhvatiti.!? Svaka "kombinatorika i nerviranja" su suvišna, iz prostog razloga što smo nemoćni i od nas ne zavisi ništa !!! I ako sledeći Bilten objavi CURRENt ,to opet ne znači ,da će mo ,mi sa velikim brojevima biti pozvani na Intervju i otići za Ameriku !!! Jednostavno, ako je suđeno ,idemo ako nije,ostaje nam samo da žalimo i sanjamo neostvaren "američki san"!!! To pričam iz ličnog iskustva, jer sam ceo svoj budući život, i život deteta "stavio na kocku, tamo daleko", ali shvatam da o tome odlučuje samo sudbina, tj.Bog !!! Zato opušteno i bez nerviranja...šta bude, biće !!!:==D:

noki 11.06.2014 12:37

Samo hrabro...Jel se secate proslogodisnjeg izvlacenja kad su bili ponistili celo izvlacenje u maju, a posle toga nekoliko clanova bas sa ovog foruma bili izvuceni pa culi da se izvlacenje ponistilo - kakvo razocarenje....I posle toga nekoliko od njih bili izvuceni u narednom kolu. Tako da i ja verujem u sudbinu,ako vam je pisano da dodjete ovamo, naci ce oni tajming za sve vas.

Marina110974 11.06.2014 12:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik krle66 (Poruka 46955)
Dragi prijatelji, samo jedan mali savet, a ne morate ga prhvatiti.!? Svaka "kombinatorika i nerviranja" su suvišna, iz prostog razloga što smo nemoćni i od nas ne zavisi ništa !!! I ako sledeći Bilten objavi CURRENt ,to opet ne znači ,da će mo ,mi sa velikim brojevima biti pozvani na Intervju i otići za Ameriku !!! Jednostavno, ako je suđeno ,idemo ako nije,ostaje nam samo da žalimo i sanjamo neostvaren "američki san"!!! To pričam iz ličnog iskustva, jer sam ceo svoj budući život, i život deteta "stavio na kocku, tamo daleko", ali shvatam da o tome odlučuje samo sudbina, tj.Bog !!! Zato opušteno i bez nerviranja...šta bude, biće !!!:==D:

Krle66,milion posto si u pravu,kako Bog kaze tako ce i biti,od sudbine se nemoze pobeci ili cemo zaliti iili slaviti a nadam se pre ovom drugom :grin:

The Goddess 12.06.2014 09:33

Bog ljudi... evo stigli smo i mi na red (u augustu) :D. Mene zanima sta cemo sad, jer trebamo zvati ambasadi da zakazemo termin ili ke da oni upisu datum na onaj entrant status check?
Posle kolko vreme se menja status na taj sajt?

Nikolaniko 12.06.2014 09:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik The Goddess (Poruka 46969)
Bog ljudi... evo stigli smo i mi na red (u augustu) :D. Mene zanima sta cemo sad, jer trebamo zvati ambasadi da zakazemo termin ili ke da oni upisu datum na onaj entrant status check?
Posle kolko vreme se menja status na taj sajt?

Ne treba da se javuvate vo ambasada. Dokolku imate vneseno email adresa vo formularite koi gi prativte vo KCC, ke vi stigne email koga ke vi se promeni statusot na entrant status check. I da ne stigne email, proveruvajte sekoj den.

Koga ke vi se promeni statusot, ke dobiete nov status so detalni informacii za datumot na intervjuto, koi dokumenti ke vi trebaat itn...

Pred nekoj den vrtev vo KCC, mi kazaa da ocekuvam promena na status od 15ti do 30ti ovoj mesec. Dokolku ne se promeni statusot do 30ti, da im se javam pak.

Pozdrav,

Salec 16.06.2014 21:42

Smislila sam da imamo jos ravno tri nedelje do konacnog vb! Za tri nedelje je 07.07.2014. Divan datum da objave current za eu! :grin:

sombrero 16.06.2014 21:48

Salec apsolutno se slazem sa tobom i ulazem svu pozitivnu energiju da tako i bude :), srecno svima sa visokim brojevima!

blue87 16.06.2014 22:02

hej ljudi da li neko od vas zna kako izgleda formular DS 2001 i kad se on treba poslati u ambasadu...jel prije termina razgovora ...ima li neko od vas da je sad u augustu zakazan za razgovor... i treba li vršiti ispravke u onom formularu DS 230..

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:28.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.