![]() |
Za Miodraga Baš te maler tera,piše ti na sajtu ambasade osnovno i sredne orazovanje ,redovnim putem ali imaš i 2 godine rada u nekom poslu namuvaj nešto Ja bih odlepio da me odbiju.
|
Ko stvarno zna za vandredno završenu i Višu školu da li prave probleme.
|
danas me neko zvao i trazi broj viza kartice da bi me prijavio za naredne 4 godine na sajtu USAFIS.a ja sam sve popunio besplatno kao i svi ostali za ovu godinu je sve zavrseno da 2 decembra ,MOLIM KOMENTAR
|
Lik se predstavlja kao iz NJUJORKA video je moje podatke na apllikaciji koju sam popunio na sajtu USAFIS, posto moja visa kartica nije naglasena za placanje preko interneta,kaze da mogu da pozajmim i viza karticu od prijatelja i onda ce on popuniti aplikaciju za 4 god za 365$ ali kako ce da popuni kad je prijava do 2 decembra.Samo da kazem da sam sve besplatno popunio na sajtu www.dvlottery state.gov.Nesto mi je ovo sumljivo ne mogu da ga provalim govori srpski ali americkim naglaskom .Mislim da ce me neko razumeti sta hocu da pitam.Izvinite sto ponavljam pitanje.MOLIM da neko ostavi komentar na Srdjanov sajt.HVALA.Bio sam u Cikagu 2002god tamo je zivot.Idem opet sledece godine kod rodjaka ali je bolje sa lutrijom ako prodjem.pozdrav svima BAKI
|
šta je sa Miodragom jel si platio vizu
|
Ne vredi moram da prokomentarisem u sta se ovaj ovaj forum pretvorio. Izgleda da svako novi cita samo poslednjih 10 postova i ponavlja ista pitanja koja su vec 70 puta postavljena i odgovorena. I onda se pojavi opet neko ko ce lepo sve da objasni, a to je uradjeno predhotnih 70 puta.
Rezultat, shuma postova koja ne sluzi vise za davanje informacija vec za zbunjivanje. Evo od mene samo 1 savet. Kad dodjete na furum pritisnite tastere "Ctrl i F" i upisite rec koja vas najvise zanima na primer papiri, viza, dokumenta, pregled i sl. Na taj nacin ce te pronaci sta vas interesuje a sta je prethodno odgovoreno a ne odmah postavljati ista pitanja. Pokusajte i vidicete da je puno lakse a i korisnije za ostale koji budu dosli. Hvala |
Pozdrav svima.
moj intervju je bio 05-12-07 i prosli smo ga uspesno. Vizu smo dobili 06-12-07 i koverte. Sto se tice porodicnog uselenja dobijate vize sa serijskim brojevima jedan iza drugog. clanovi porodice mogu da udju u USA zajedno sa nosiocem liste zajedno ili posle njega, Nemogu da udju u USA pre nosioca liste. Na vizi pise da vazi 1 Godinu i da zamenjuje zeleni karton u tom trajanju. Dobili smo informacije da ce mo SSN broj dobiti 3-4 nedelje po dolasku u USA i da sa tim mozemo da radimo. Zeleni karton bi trebali isto tada da dobijemo ali nam je receno da iz ko zna kakvih razloga moze zeleni karton da dodje kasnije ali ne sme taj period da traje duze od 6 meseci. Ukoliko ne dodje do tada da se obratimo nadleznoj ustanovi. Pozdrav svima i puno srece sledecim ucesnicima |
cao zanima me ovo,koliko trae procedura za dobijanje iseljenicke vize porodicno spajanje ja sam u procesu od 2005 godine bez porodice samo ja.koliko ce to da traje i dali moze d ase ubrza nesto??
|
Molim Vas, PLEASE,
NEKA MI NEKO ODGOVORI U KOJOJ VALUTI SE PLACA FEE ZA DOBIJENE VIZE TJ TAKSA. DA LI JE TO U DOLARIMA ILI MOZE I U EURIMA? NAS IZNOS ZA TE TAKSE JE 750$x4 DAKLE POPRILICNA SUMA... ALI MI POSEDUJEMO EURO NA RACUNU BANKE, PA ZATO.... JA TREBAM HITAN ODGOVOR! |
Upravo sam sletio na JFK. Mogu vam reci da je sjajan osecaj kada covek umesto na salter sa vizama prodje onaj za amere. Razlika drasticna.
Prvo sam prosao redovnu proceduru na salteru pa sam onda otisao u obliznji ois gde su mi uzeli otiske prstiju, 2 potpisa i sve papire. Potom su mi vratili samo pasos i pozeleli srecno uselenje u Ameriku. Pozdrav svima i srecno. |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:45. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.