![]() |
HAS NOT BEEN SELECTED
Na žalost i ove godine ništa |
Danasnji clanak o Zelenoj Lutriji u Guardian:
https://www.theguardian.com/us-news/...n-trump-agenda Vidjecemo sta ce biti, imaju dva prijedloga za ukidanje. |
Pozdrav svima... ja ne mogu da udjem uopste na zvanicni sajt.
|
Dragi moji, nista novoga: HAS NOT BEEN SELECTED. Bile su dvije prijave, zena i ja, a ovo je bio 8. put da smo se prijavili. Nastavljamo dalje ako DV lutrija bude ziva.
Puno pozdrava |
Ugasili servere/hosting skroz, nista cudno. Valjda pocela da koci mreza kod hosting operatora:==D:
|
dobila :bravo:
do sada je samo suprug igrao, meni je ovo prva prijava. još uvijek ne mogu vjerovati da sam izvučena. |
Vidimo se opet na prijavi u oktobru.:twitch: Has not been selected, drugi put prijavljivanje. Čestitke od srca svim srećnim dobitnicima.
|
CRAZY D.... OD SRCA VAM CESTITAM. Svako dobro..:==D:
|
CrazyD, čestitam vam! Verujem da ste u pozitivnom šoku :D
Ja još uvek nisam ni pokušala da proverim, sajt je sigurno prebukiran. |
Has not been selected
Cestitamm :bravo::bravo::bravo::bravo:
Ja sam uspjela provjeriti za sebe i dva brata i obavjestenje: HAS NOT BEEN SELECTED :no: A jedno pitanje, ne mogu se sjetiti da li sam prijavila i muza ili ne haha :D On nesto nije bio za to tad, a prijavljivala sam mnogo drugova, bracu u njihovo ime, i sad razmisljam nesto ako sam prijavila (izgubila nekako confirmation number), da li se moze provjeriti ipak? Ili ga nisam prijavila ako zahtjevaju 4 godine srednje skole (on ima tri), ne mogu se sjetiti nikako :grin: Pozdrav i srecno svima koji cekaju :) P.S. Prva prijava |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:05. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.