|
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik margos13
(Poruka 54960)
Vojo, mislim da je potrebno malo sreće, a ne baš čudo. Mislim da ćeš ti biti tu na granici, tako da nije baš toliko nemoguće da tvoj CN bude current, i to ne bi bilo baš toliko čudo i toliko nemoguće.
Naravno, verovatno da neće baš svi biti current, ali čini mi se da ti imaš dobre šanse (bar 50%).
Biće gusto, i izgleda baš tu oko tvog CN-a. Ja baš navijam za tebe (svim snagama) da budeš current i da final cut off bude iznad tbog CN-a.
|
Čitam tako vaše postove i uhvatim seba kako imam tremu kad vidim da se nečiji datum intervjua ili odlaska približava...
Kolika je to sreća što smo uopšte izvučeni!!!
Sa druge strane ne mogu ni da zamislim kako je Voji :smrc:
Vojo SVI NAVIJAMO ZA TEBE, što znači da mora da ti se posreći :grin:
Meni su govorili da nema šanse da me izvuku, a još iz prve - nemoguća misija... ma svi su mi se smejali, a eto ja sam verovala u dobitak, u mojoj glavi nije postojala druga opcija.
Imaj u vidu da je verovatnoća da nas izvuku bila svega oko 1%, a tvoje šanse su sada ipak mnogo veće! Ne zaboravi to, i svu svoju snagu usmeri u to, ne da se nadaš, već da istinski veruješ da ćeš stići na red!!!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tikica
(Poruka 55040)
Čitam tako vaše postove i uhvatim seba kako imam tremu kad vidim da se nečiji datum intervjua ili odlaska približava...
Kolika je to sreća što smo uopšte izvučeni!!!
Sa druge strane ne mogu ni da zamislim kako je Voji :smrc:
Vojo SVI NAVIJAMO ZA TEBE, što znači da mora da ti se posreći :grin:
Meni su govorili da nema šanse da me izvuku, a još iz prve - nemoguća misija... ma svi su mi se smejali, a eto ja sam verovala u dobitak, u mojoj glavi nije postojala druga opcija.
Imaj u vidu da je verovatnoća da nas izvuku bila svega oko 1%, a tvoje šanse su sada ipak mnogo veće! Ne zaboravi to, i svu svoju snagu usmeri u to, ne da se nadaš, već da istinski veruješ da ćeš stići na red!!!
|
Hvala vam naijiskrenije sto navijate za mene:)Verujem da ce na kraju sve da ispadne ok, ali opet trema je prevelika, kako se blize zadnja 2 visa bulletina napetost je sve veca:)Kada sam prijavljivao suprugu za dv1015 smejala mi se i govorila kako nema sanse da nas izvuku, a ja sam cvrsto verovao da ces nas izvuci, i eto desilo se. Ako nesto jako zelis i verujes u to, mora da se ostvari:)
|
Gromacha |
03.06.2015 06:01 |
Vidim da ste svi imali jako dobra iskustva sa inervjuem i svima iskrene i od srca cestitke na tom uspjehu. :bravo:
Mene samo zanima dali ja i supruga (ona je nosioc aplikacije) na intervju moramo doci sa vec odabranom adresom ili ne(imam ja jos god. dana do toga :) ). Isto tako citam da ste svi manje vise fakultetski obrazovani a ja imam strukovnu srednju 2. god za ( crane operatora) a zena srednju trgovacku.
|
Voja! Voja! Voja! Drz se druze, samo pozitivne misli i zaplovices!
PS Sorry zbog uzvika :)
|
johnywalker |
03.06.2015 09:01 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Gromacha
(Poruka 55054)
Vidim da ste svi imali jako dobra iskustva sa inervjuem i svima iskrene i od srca cestitke na tom uspjehu. :bravo:
Mene samo zanima dali ja i supruga (ona je nosioc aplikacije) na intervju moramo doci sa vec odabranom adresom ili ne(imam ja jos god. dana do toga :) ). Isto tako citam da ste svi manje vise fakultetski obrazovani a ja imam strukovnu srednju 2. god za ( crane operatora) a zena srednju trgovacku.
|
ali, ako je žena nosioc aplikacije a ima završenu srednju trgovačku, onda ne ispunjavate uslove jer nije četverogodišnja srednja škola! Ili sam ja nešto pogrešno razumio u tvom tekstu?
|
SRBghost |
03.06.2015 09:17 |
I ja sada gledam to isto... Ako supruga nema cetvorogodisnju, bice mrka kapa. Generalno, nema veze koja je srednja u pitanju. Eto, moja supruga ima gimnaziju pa smo zavrsili proceduru...
|
margos13 |
03.06.2015 09:58 |
Srednja trgovačka može biti trogodišnja ili četvorogodišnja škola. Ako je trogodišnja, onda jeste mrka kapa.
|
Gromacha |
04.06.2015 01:20 |
Ne, ona ima zavrsenu cetverogodisnju Trgovacku srednju skolu. Cak je upisala nakon toga i Ekonomski faks, usla ali nije krenula na fakultet.
|
Gromacha |
04.06.2015 01:25 |
Sto vam je to 'mrka kapa' :). Ja sam iz Hrv. pa neznam bas:ajojoj:
|
SRBghost |
04.06.2015 04:52 |
Joj, druze, bolje da nikada ni ne saznas... Mrka kapa znaci da je nesto propalo/beznadezan slucaj. Iskreno se nadam da supruga ima 4 godisnju srednju....
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:39. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.