ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1735)

KatarinaS 02.05.2017 20:37

Ja sam uspela da proverim i, ni momak ni ja nismo dobili.. Srecnoo svima! :pozz:

DV2017 2x :no:
DV2018 2x :no:

babicf 02.05.2017 20:39

ako pise has not been selected, je li to konacno ili se pak moze promeniti posto sam u jednom momentu usao na sajt i uneo podatke i to izbacilo?

BetterFuture 02.05.2017 20:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik babicf (Poruka 66527)
ako pise has not been selected, je li to konacno ili se pak moze promeniti posto sam u jednom momentu usao na sajt i uneo podatke i to izbacilo?

Na zalost, to je konacno. Prosle godine, kada je doslo do naknadnog izvlacenja u septembru, svi oni koji su tada izvuceni su dobili email da provere svoj status. Znaci, nema potrebe vise da proveravate.

Winter_Strong 02.05.2017 20:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik babicf (Poruka 66527)

Nažalost, niste imali sreće ove godine. A taman je dobro počelo za ove koji su uspeli da otvore sajt uopšte.

pelcer224 02.05.2017 20:52

Ma nista cudno sto je pukao server. Do sutra uvece (24h) se nece stabilizovati da radi bez zastoja. Ja sam tek sad od 18h uopste uspio na forum da udjem, i mogu misliti koliko jos ljudi na nas forum ne moze da udje. Kad je forum zagusen, onda vam je jasno koliko je ucesnika na lutriji, sve vise i vise...

zole189 02.05.2017 21:14

Svima savjet koji ne prodju da pokusaju odlazak u EU. Njemacka je olaksala uslove za Balkanske zemlje za odlazak od 2016. godine.
Mnogo je cekati jednom godisnje na izvlacenje lutrije, prodjose godine. Lutrija neka bude "druga opcija iz prikrajka" a primarno trazite druge opcije za odlazak.

Coolerka80 02.05.2017 21:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik zole189 (Poruka 66532)
Svima savjet koji ne prodju da pokusaju odlazak u EU. Njemacka je olaksala uslove za Balkanske zemlje za odlazak od 2016. godine.
Mnogo je cekati jednom godisnje na izvlacenje lutrije, prodjose godine. Lutrija neka bude "druga opcija iz prikrajka" a primarno trazite druge opcije za odlazak.

Mi smo pokušavali i Novi Zeland, još uvek pokušavamo i Australiju, i baš nas neće. Evo živa nisam što ne mogu da otvorim sajt da proverim 😡 Ovo nam je 6. put da se prijavljujemo 😕

MarinaDelic 02.05.2017 21:27

nemam onaj confirmation number... uspela sam da otvorim stranicu, ali me je izbacilo nakon par pokusaja da uradim submit sa podacima... sada opet bezuspesno pokusavam da je otvorim ...:smrc:
elem, sta ako nemam conf.number, sta tada da li ću uopšte uspeti proveriti????:wacko:

DzokicaMicev 02.05.2017 21:28

Da se pohvalim i ovde konacno nakon 13 puta ova godina mi je bila srecna :):):) Zelim srecu svima a sad odoh malo da smirim glavu:)

MarinaDelic 02.05.2017 21:30

:blink:bolje svi na spavanje pa sutra nanovo...
da li neko ima iskustva da li je i prethodnih godina bilo ovako..

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:20.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.