Cestitam Bostonka, cestitam vuxanne!
Bostonka, ne mogu da verujem da su trazili dokaze o vezi. Mi smo se vencali posle izvlacenja ali bukvalno nas nista nisu pitali vezano za nasu vezu!
Koliko se samo razlikuje svaki intervju, ne postoji neki sablon, svaki intervju je prica za sebe.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD
(Poruka 44700)
Bostonka, ne mogu da verujem da su trazili dokaze o vezi. Mi smo se vencali posle izvlacenja ali bukvalno nas nista nisu pitali vezano za nasu vezu!
|
Ja sam u braku 7 godina pa sam opet morala da im dostavljam ugovore u iznajmljivanju stana, izvode iz banke, poreske prijave slike - sto bi oni rekli - signs of heatlhy marriage.
|
Bostonka |
30.03.2014 21:34 |
Hvala hvala Igore iliti Stari Vuče!:naughty:
Verovatno više njih ispituje, konzuli, vicekonzuli i samo je pitanje ko ce te kakav i u kakvom raspolozenju zapasti... Mi smo pokusali malo i na osmeh i šalu da okrenemo što je donekle uspelo, ipak se nasmijao malo... Ali definitvno šablona za intervju nema ali to nije toliko ni bitno kada svi na kraju prođu i dobiju vize:1081:
Puno pozdrava tebi, nadamo se da si zadovoljan po svim pitanjima u Americi!!! Ako slučajno nisi, da uskoro budeš!!!
Pozz
Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD
(Poruka 44700)
Cestitam Bostonka, cestitam vuxanne!
Koliko se samo razlikuje svaki intervju, ne postoji neki sablon, svaki intervju je prica za sebe.
|
|
Intervju se blizi i polako postajemo sve nervozniji, jos par papira i lekarski i to bi trebalo da je to... Nakon odlaganja intervjua, novi D day je 17. April.... ali potrebna mi je mala pomaoc. Posto smo odlucili da za pocetak idemo kod mog brata (Klivlend), on treba da mi posalje mail da cemo biti kod njega i da je sve to OK, ali nigde ne mogu da nadjem primer takvog maila. Da li neko moze da mi kaze sta sve treba da bude u tom mailu?
Hvala upared.
|
johnny_nyc |
03.04.2014 08:19 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Boki_Bg
(Poruka 44743)
Intervju se blizi i polako postajemo sve nervozniji, jos par papira i lekarski i to bi trebalo da je to... Nakon odlaganja intervjua, novi D day je 17. April.... ali potrebna mi je mala pomaoc. Posto smo odlucili da za pocetak idemo kod mog brata (Klivlend), on treba da mi posalje mail da cemo biti kod njega i da je sve to OK, ali nigde ne mogu da nadjem primer takvog maila. Da li neko moze da mi kaze sta sve treba da bude u tom mailu?
Hvala upared.
|
Koliko sam iščitao na forumu do sada nema neke šprance za pozivno pismo. Neka napiše svoje podatke, ime i prezime, adresu, gdje radi, u kojem je srodstvu s tobom i da će da ti pruži pomoć u vidu smještaja, hrane i ostalih potrepština dokle bude potrebno. E i neka obavezno napiše na koga se odnosi, po meni trebalo bi na nositelja. Nama je moja sestra poslala affidavit of support i stavila ga je na moju suprugu pošto je ona nositelj aplikacije.
|
gruja.kg.srb |
03.04.2014 08:28 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc
(Poruka 44744)
Koliko sam iščitao na forumu do sada nema neke šprance za pozivno pismo. Neka napiše svoje podatke, ime i prezime, adresu, gdje radi, u kojem je srodstvu s tobom i da će da ti pruži pomoć u vidu smještaja, hrane i ostalih potrepština dokle bude potrebno. E i neka obavezno napiše na koga se odnosi, po meni trebalo bi na nositelja. Nama je moja sestra poslala affidavit of support i stavila ga je na moju suprugu pošto je ona nositelj aplikacije.
|
Evo, mislim da bi ovo moglo da pomogne :)
https://www.dropbox.com/s/bk5waot77w...o%20pismo.docx
Puno srece!!!
|
allenton |
04.04.2014 09:32 |
Imam dva pitanja:
-Da li ovi iz ambasade zovu osobu koju im navedete u pozivnom pismu?
-Ostaje li pismo ili njegova kopija kod njih?
Hvala .
|
johnny_nyc |
04.04.2014 20:56 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik allenton
(Poruka 44751)
Imam dva pitanja:
-Da li ovi iz ambasade zovu osobu koju im navedete u pozivnom pismu?
-Ostaje li pismo ili njegova kopija kod njih?
Hvala .
|
Za prvo sumnjam da zovu ali pretpostavljam da provjere na neki nacin, sto se pisma tice zadrzavaju original koji im doneses.
|
dragana88 |
04.04.2014 20:59 |
Dragana 88
Da li se pozivno pismo salje ambasadi ili nama, pa mi nosimo odstampano?
|
Ako vec hoces i taj papir, onda ga ti nosis na intervju.
Ja licno necu to nositi jer njih interesuje jedino adresa gde ces biti, a adresu mogu napisati i na cedulji. Bilo je vec opisano nekoliko iskustava sa intervjua na ovoj temi u kojima je ovo potvrdjeno.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:39. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.