ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Zelena lutrija - Retro (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1)

Goran 01.10.2006 23:11

Marko znaci za nas koi imamo br 10xxx jos je rano da cekamo drugi kovert za poziv u ambasadi.

Marko 02.10.2006 14:37

@ Goran
Tako je. Cini se da nije bilo bitno da se posalju dokumenti iz prvog koverta sto pre, jer se procedura obavlja po broju dosijea. Na sajtu http://travel.state.gov/visa/frvi/bulletin/bulletin_1360.html mogu da se vide i arhivirani izvestaji od prethodnih godina, gde se takodje vidi da je redosled pozivanja u ambasadu prema broju dosijea, a ne prema tome ko je pre dobio prvi koverat i odgovorio na njega. Tako je Meelosh dobio koverat u junu, ali je imao nizak broj pa je pozvan u prvoj turi. Takodje, prosle i pretprosle godine je dinamika pozivanja u ambasadu bila potpuno razlicita, pa je tako tvoj broj (oko 10000) 2005/2006 pozvan negde u aprilu, a 2004/2005 u novembru! Ali na osnovu ova dva poslednja izvestaja cenim da neces na razgovor sigurno pre Nove Godine.

Goran 02.10.2006 21:40

Hvalati Marko na informaciju ja ovo nisam znao i sam video na adresu Visa Bulletin da je tako pa sada neka kazu dobitnici do broja 3750 dali su dobili pozivi za intervju u ambasadu a drugo vidim da kod nas u Makedoniju ljudi koi su izvlaceni su nad broj 10000 a kod vas u Srbiju ispod 10000 broj.Hvalati Marko opet na informaciju.CAO.

bucko 02.10.2006 22:21

Cao svima! Jeli zna neko koliko se ljudi godisnje prijavi za zelenu kartu iz Bosne taj podatak nigdje ne mogu da nadjem.Ako ima neko izvucen iz Bosne neka se javi nikoga nisam nasao da je izvucen da li se neko iz Bosne uopste i prijavljuje. Ko zna nesto o ovome neka napise. Cao!

Vedrana 04.10.2006 08:31

Ja sam iz Bosne, broj je 12XXX, koji je tvoj broj?

Vedrana 04.10.2006 08:42

Za Bosnu je prvi koverat dobilo 90 ljudi, ima na sajtu vlade taj podatak.

magy 04.10.2006 08:53

DANAS STARTUJE GC 2008
Ja sam izvucen iz Bosne, Prvi koverat sam dobio krajem juna a broj mi je 2xxx, mada poziv za intervju nisam jos dobio a po gornjim informacijama bih trebao na razgovor ovog meseca. Kontaktirao sam KCC telefonom i mailom. Telefonom se tesko dobija ziv covek samo automati, a na mail cekam odgovor. Ukoliko do kraja ove sedmice nista ne dobijem , prijatelj koji zivi u USA ce da ih pozove da se informise. Cudi me ova devojka "turista" sto se prijavila u septembru ?! NEMA PRIJAVA U SEPTEMBRU !!!! PRIJAVE KRECU 4. OKTOBRA TJ. DANAS !!!

turista 04.10.2006 16:38

Ja stevarno nisam u toku oko te lutrije moja tetka zivi u Americi i ona je njihov drzavljanin i ona je mene prijavila u avgustu preko USAFIS organizacije i platila 299$ ja ne znam ni kada se to izvlaci ako me mozda izvuku dali cu saznati do kraja ove godine ili sledece stvarno ne znam. Ako neko nesto zna neka napise kad je izvlacenje ovih sto su se sad prijavili kao ja. Cao svima!

magy 04.10.2006 18:18

Informacije za "turistu"
Ti si MOZDA prijavljena za nesto drugo !? Sluzbeni organizator DV-a je U.S. Department of State a ne USAFIS
ZA DV SE NEPLACA - APSOLUTNO JE BESPLATNO!
Mozda je neko uzeo novac "ONAKO" pa ce te prijaviti tek danas ili ovih dana, ali sluzbenih prijava za DV pre 4.Oktobra N E M A.
A prijave pocinju od danas. Za DV-LOTTERY prijave traju do 3.decembra a obavestenja dobitnicima pocinju stizati negde u aprilu pa sve do kraja juna. Moj ti je savet da proveris ODMAH za cega si prijavljena i da ti daju potvrdu o prijavi.
Nakon ONLINE popunjavanja formulara sa slikama dobijas potvrdu o prijavi koju bi bilo pametno odstampati i sacuvati.
PAPIRNE PRIJAVE ZA DV SU UKINUTE. Sama se lepo mozes prijaviti na sajtu http://www.dvlottery.state.gov/ samo prvo proveri da te nisu oni prijavili jer dupla prijava podrazumeva diskvalifikaciju.

turista 04.10.2006 20:55

Magy, puno ti hvala na savjetima odmah sam ja od njih dobila nekoliko poruka o prijavai mada su oni mene i zvali tj. neki Amerikanci da mi se zahvale sto sam se prijavila preko njihove organizacije i da me pitaju ko me prijavio i koga imam u Americi. Ja sam sigurno platila posrednike pa ce oni mene od danas prijaviti za lutriju. To znaci da izvlacenje pocinje od aprila do juna pa sve zavisi kad se ko prijavio. A sto se tice potvrde o prijavama mozes li mi malo objasniti sta pise posto mi je stiglo puno poruka od njih jeli na toj potvrdi ima neki password. Hvala ti puno pa se cujemo! cao!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:10.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.