ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Savijeti i Pomoć (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1136)

Dome 03.10.2012 11:37

Ljudi,moze pomoc?
Ja sam zavrsio 4 godine kulinarskoh tehnicara,znaci srednja 4 godine,i sta tamo da upisem High School.... ,sta ?
I da,moja verenica je zavrsila 3 godine,al ako bi dobila zavrslila bi i cetvrtu godinu vanredno,i sta bi sad ona morala da upise kad se bude prijavljivala ?

Mirko86 03.10.2012 12:00

Ona ne moze da se prijavi, ti stavljas High School.

Kikiriki 03.10.2012 12:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 31947)
1. Mozes navesti i njega u aplikaciju, a moze i sam da se prijavi, isto kao i sa bracnim parovima.

2. Ne moze. Glavni aplikant ako odustane viza se otkazuje i otpadaju i derivati. Ali ono sto je mozda moguce (necu da tvrdim da je 100% tacno) jeste da otputujete zajedno i nakon sto dobijete zeleni karton, vi da se vratite a on da ostane. Drugacije ne. Jer on mora uci sa vama u USA, drugacije ga ne bi pustili.

Hvala na brzom odgovoru.
Ovo ce, onda, ipak proci bez mene...

Dome 03.10.2012 12:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Mirko86 (Poruka 32034)
Ona ne moze da se prijavi, ti stavljas High School.

Hvala na odgovoru buraz,a reci mi ovo: ja sad igram,i nakon 3 meseca se uzmemo,i ako ja posle dobijem na lottery,ona moze sa mnom?

ivanmilosavljevic 03.10.2012 12:25

.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dome (Poruka 32036)
Hvala na odgovoru buraz,a reci mi ovo: ja sad igram,i nakon 3 meseca se uzmemo,i ako ja posle dobijem na lottery,ona moze sa mnom?

Naravno,ti si nosilac aplikacije.Ti moras da imas minimum high school,a ona ne mora ni da ima skolu.

Dome 03.10.2012 12:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic (Poruka 32037)
Naravno,ti si nosilac aplikacije.Ti moras da imas minimum high school,a ona ne mora ni da ima skolu.

Aha,ok hvala,znaci tamo samo da navedem High School i to je to,cool :naughty:

ivanmilosavljevic 03.10.2012 12:29

.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dome (Poruka 32038)
Aha,ok hvala,znaci tamo samo da navedem High School i to je to,cool :naughty:

Da,i to je to.Pazi da ne izgubis digital signature.Sacuvaj,obavezno.Ja sam pritisnuo dugme PRT SC SysRq odnosno sligao display,pa isao Paint i onda Paste.I onda to poslao na email,ubacio na flash,disk.Cisto da se zastiti,ako se desi neki maler.:==D:

Dome 03.10.2012 12:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic (Poruka 32040)
Da,i to je to.Pazi da ne izgubis digital signature.Sacuvaj,obavezno.Ja sam pritisnuo dugme PRT SC SysRq odnosno sligao display,pa isao Paint i onda Paste.I onda to poslao na email,ubacio na flash,disk.Cisto da se zastiti,ako se desi neki maler.:==D:

To sam i ja kontao da uradim,da posaljem na FB sebi,na mejl,a dobro je i sto kazes na flash i cd,u krajnjem slucaju i odstampati,a kontao sam i to sto odstampam da nalepim na frizder(sala mala) :grin:

Kikiriki 03.10.2012 14:53

Hm... a zdravstveni radnici - kako oni prolaze u Americi?
Moze li medicinar (SSS), s polozenim strucnim ispitom racunati da bi tamo mogao naci posao?

bigas13 03.10.2012 14:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kikiriki (Poruka 32054)
Hm... a zdravstveni radnici - kako oni prolaze u Americi?
Moze li medicinar (SSS), s polozenim strucnim ispitom racunati da bi tamo mogao naci posao?

moze ako nostrifikujes sve to,tj ako ti priznaju pa da polazes jos neke ispite i onda bi moglo.. u prevodu ponovo ucis i polazes na engleskom skoro sve..

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:13.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.