ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ds260 - 2020 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2004)

marko1995 10.07.2019 20:55

Hmmm valjda će se moći krajem ove nedjelje ili početkom sledeće znati tačan broj izvučenih za 2020?
Po svim najavama ako sam dobro upućen ovo će biti over selected year i mnogi će ostati bez viza... :wtf:

MilicaBB 11.07.2019 05:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik marko1995 (Poruka 77437)
Hmmm valjda će se moći krajem ove nedjelje ili početkom sledeće znati tačan broj izvučenih za 2020?
Po svim najavama ako sam dobro upućen ovo će biti over selected year i mnogi će ostati bez viza... :wtf:

Za sad tako deluje ali ajde da izadje bulletin prvo pa ce se posle videti :) trebalo bi danas surra da izadje

ikac89 11.07.2019 14:08

Izašao je bulletin. 83,884 ljudi je izvučeno. Iz Srbije 210, CG 35, BiH 40, Hr 40, Mk 249.
Najviše je izvučenih iz Rusije 5118, Albanije 3603, Ukrajina 3313 itd.

Prvi rezultati deluju dobro, ali još uvek je rano za bilo kakve prognoze.

marko1995 11.07.2019 14:29

Znači ovo je odlično? Fine bi bile šanse :wee :grin:

MilicaBB 11.07.2019 14:34

Meni za sad deluje okej ovo, slican br izvucenih je bio za nasu 2019 generaciju samo manje ljudi je bilo izvuceno iz Rusije i Albanije

allenton 11.07.2019 15:35

ljudi, imam problem sto se tice diploma iz srednje skole..ako se moze tako reci

znaci

prvi razred 92/93
drugi razred 93/94
treci razred94/95
cetvrti razred 95/96 tako pise na svjedodzbama

zbog ratnih okolnosti diplome prvog i drugog razreda su izdate 13.6 94 , a drugog 26.9 1994...nastava je sigurno bila po skracenoj metodologiji ali se racuna da sam redovno zavrso jer imam i diplomu....ne znam hoce li mi ovo biti problem kad budem popunjavao ovaj ds 260...zna li neko

neus 11.07.2019 18:20

Wooow, fantasticne brojke, pogotovo za nas sa visokim brojevima :D

Ima nade ljudiiii :bravo:
Ukupno iz Evrope oko 31k je izvuceno.

marko1995 11.07.2019 19:16

Now - for DV2020 we finally have the selectee numbers. I will paste them below and start looking at the numbers to post some analysis later. But I can already say this - the high case numbers we have been seeing are NOT the concern of an massively overselected year. This is EXCELLENT news for DV2020 cases.

Pa i Simon je zadovoljan kako mi da ne budemo?? :bravo:

Ninosh9 11.07.2019 22:28

Pozdrav,
Imam problen prilikom potpisivanja obrasca DS260. Naime, nakon što popunim obrazac i dodjem do koraka gdje trebam potpisati unoseći KCC Case Number u br pasoša, prijavljuje mi grešku kod KCC Case Number, koji sam kopirala sa dobijenig pisma u formi 2020EUxxxxxxxx. Molim za pomoć.
Unaprijed hvala!

ikac89 11.07.2019 23:56

Ukucaj broj bez nula, dakle ne 2020EU0000XXXXX, već samo 2020EUXXXXX.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:24.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.