-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
Danas sam i ja dobio mail,a moja supruga nije...mada sam oboje ja prijavio dvadeset sedmog Oktobra.:wtf:
|
Vladana123 |
19.05.2011 21:23 |
Zano bez tebe nista :inlove:Ako pozelenim nacicu te da idemo na kafu:1072:,jer cu biti blizu tebe San Diego...:1072:
|
ZeljkoUSA |
19.05.2011 22:28 |
Samo da javim i ja....
Danas oko 14h sam i ja dobio mejl mada imam broj, ali ok. Devojka (supruga) jos nije proverila...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA
(Poruka 23372)
Samo da javim i ja....
Danas oko 14h sam i ja dobio mejl mada imam broj, ali ok. Devojka (supruga) jos nije proverila...
|
Pazi sad...devojka (supruga)??? Il' je devojka il' je supruga? Ili si se samo do pola ozenio (obecao ako bude, bice:;D:)? Ili imas i devojku i suprugu i nijedna jos nije dobila....:1060: e, to zvuci kao problem
|
ZeljkoUSA |
20.05.2011 09:53 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score
(Poruka 23377)
Pazi sad...devojka (supruga)??? Il' je devojka il' je supruga? Ili si se samo do pola ozenio (obecao ako bude, bice:;D:)? Ili imas i devojku i suprugu i nijedna jos nije dobila....:1060: e, to zvuci kao problem
|
Jos uvek je devojka i majka naseg deteta, ali nismo registrovani...nista nisam ni obecavao :grin: Pazi, ako je izvuku 15-og jula, zenim je sigurno :harmonik:
Mada, nije lose imati jos neku devojku u rezervi u slucaju da dobije, a ne bi isla sama :naughty:.
Mislim, opet bi bio neka sigurnost :1072:
|
Vidim da neki ljudi tek kad dobiju e-mail konstatuju i povjeruju da je lutrija ponistena. I bez e-maila valjda je i pticama jasno kad to pise na zvanicnoj internet stranici. Nista novo u tom e-mailu ne pise.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik todorovskimkd
(Poruka 23361)
Dali ima nekoj dobieno mail od onie aplikanti koi sa bili izvuceni prvi put za DV2012
|
I nie (jas i soprugot) dobivme e-mail so nasite CN. Inace jas bev edna od izvlecenite na 01 Maj, a se prijaviv prviot den od lotarijata, a mazot mi go prijaviv naredniot den. Se nadevam deka sepak ke ostaneme kako dobitnici site sto do sega bevme izvleceni i na 15 Juli. Do togas....:wacko:
Srekno do site!
|
libertas222 |
22.05.2011 11:17 |
ja još nisam dobila mail. ima li još netko tko nije? :blink:
|
kmarko79 |
22.05.2011 12:31 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik libertas222
(Poruka 23401)
ja još nisam dobila mail. ima li još netko tko nije? :blink:
|
Sad mi je lakse :) Ni kod mene u HR jos nista od e-mailova... Mozda salju po regijama. Ili je problem u prijavi... Nadam se ovo prvo.
Prijavio curu i sebe 14-tog.
|
City Lights |
22.05.2011 12:38 |
Ja sam iz HR i dobila sam mail prošli tjedan. Prijavljena pred kraj prijavnog razdoblja.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:16. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.